Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korespondentka pisze:Dziewczyny, w Gliwicach mamy niejaką panią Tatianę, mieszka na ul. Brzozowej - może u Was szukać malucha (preferencje czarny), pomimo tego, że w rozmowie nawet tej "oko w oko" wszystko jest ok, a nawet lepiej niż ok, nie wydawajcie jej żadnego kota, poinformujcie też zaprzyjaźnione wolontariuszki i domy tymczasowe. Info powklejam na różne wątki, chociaż dzwoniła też po kota do Bielska.
W razie czego konkrety na PW.
Mam w tej chwili na dt czarnego kociaka, który był u niej około tygodnia, mam nadzieję, że uda mi się przywrócić kota do normalnego stanu psychicznego.
wiesiak pisze:Czy zabieramy jakieś koty w sobotę do M1?
Mara S pisze:Zabrałam Sandrę do Staśki - zobaczymy jak będzie - jesli w miarę to wezmę te 20 zł ze skarbonki na żarcie dla niej (bo na dwa koty to lepiej się saszetki sprawdzają). Na razie wlazła do dziury pod wanną :/
Iwona11 pisze:Maluchy Franek i Frania z Almavetu szaleją, trochę łzawią im oczka i jeden przy mnie kichnął. Trzeba uważać, czy nic się nie wykluwa. Mają teraz podwójny boks, fajnie się bawią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości