Mamy Kota: Potrzebne głosy w konkursie Krakvetu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 04, 2012 23:07 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

:D czy można prosić o wrzucenie ich na fb na tablicę AFN-u? bo tam dopytują o nie wirtualni opiekunowie, myślę, że chętnie zobaczyliby smarkaterię w akcji

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 04, 2012 23:19 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

cudne maluchy :1luvu:
i świetne zdjęcia, przy okazji :ok:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw lip 05, 2012 8:18 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

mikela pisze:cudne maluchy :1luvu:

W drugim poście pod opisem Zosi i dzieciaków jest link do większej ilości zdjęć maluchów (trzeba kliknąć na zdjęcie każdego z kociaków, aby otworzyć jego własną galerię :wink: ).
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw lip 05, 2012 9:11 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

anna09 pisze:

W drugim poście pod opisem Zosi i dzieciaków jest link do większej ilości zdjęć maluchów (trzeba kliknąć na zdjęcie każdego z kociaków, aby otworzyć jego własną galerię :wink: ).

Link do galerii jest też pod zdjęciami na poprzedniej stronie.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw lip 05, 2012 11:16 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

Wczoraj minęło 7 dni jak podaję Zdzisiowi Opokan
Mamy zalecenie udac się na badanie krwi - mocznik - dziś po południu w planach
Lokalna vetka "zdziwiła" się dlaczego opokan skoro składnikiem jest to samo co metacam - a trudniej dawkowoać opokan
przyznaję racje - podzielenie tej tabletki na 8 części to sztuka nielada - jakieś wybitnie twarda jest

Zdzichu jest dziwny - poważnie
wczoraj zdybałam go w pokoiku na parapecie - nie zwiał - podałąm mu kropelki, głaskany się rozmruczał, zwiał jak wróciłam czyścić kuwety
połaził trochę po mieszkaniu - śFir za nim podąża ale na mój widok zwiał do swojego pokoju

a dziś rano najpierw króciutka łapanka do zakroplenia oka
a jak wróciłam z michą żarcia to kot mi wykręcał ósemki pod nogami
no dziwny jest

za to Trol wczoraj na moich oczach osikał mi drzwi wejsciowe!
Edyto - to tera jest ten moment że się kota zwraca, prawda?
Mam dwa sikacze :-)

po czym jeszcze info, że w niedziele mam transport dla Marszałka
trzeci sikacz

jak by co to Marszałka można brać, częstować
jak z tydzień u mnie pobędzie i rozpoznam sytuację to zamierzam zrobić jakieś wydarzenie na fb
że taki to biedny kot - tu zdjęcia z Fajką i Hopką - wrócił z adopcji
może się uda znaleźć dom

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw lip 05, 2012 12:15 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

Cammi pisze:Wczoraj minęło 7 dni jak podaję Zdzisiowi Opokan
Mamy zalecenie udac się na badanie krwi - mocznik - dziś po południu w planach
Lokalna vetka "zdziwiła" się dlaczego opokan skoro składnikiem jest to samo co metacam - a trudniej dawkowoać opokan
przyznaję racje - podzielenie tej tabletki na 8 części to sztuka nielada - jakieś wybitnie twarda jest

Zdzichu jest dziwny - poważnie
wczoraj zdybałam go w pokoiku na parapecie - nie zwiał - podałąm mu kropelki, głaskany się rozmruczał, zwiał jak wróciłam czyścić kuwety
połaził trochę po mieszkaniu - śFir za nim podąża ale na mój widok zwiał do swojego pokoju

a dziś rano najpierw króciutka łapanka do zakroplenia oka
a jak wróciłam z michą żarcia to kot mi wykręcał ósemki pod nogami
no dziwny jest

za to Trol wczoraj na moich oczach osikał mi drzwi wejsciowe!
Edyto - to tera jest ten moment że się kota zwraca, prawda?
Mam dwa sikacze :-)

po czym jeszcze info, że w niedziele mam transport dla Marszałka
trzeci sikacz

jak by co to Marszałka można brać, częstować
jak z tydzień u mnie pobędzie i rozpoznam sytuację to zamierzam zrobić jakieś wydarzenie na fb
że taki to biedny kot - tu zdjęcia z Fajką i Hopką - wrócił z adopcji
może się uda znaleźć dom

opokan dlatego, że metacam to lek weterynaryjny i krakvet go nie miał i ciężko go było zdobyć, ponoć opokan dużo tańszy.. ale fakt, to to samo, można zamienić..
i to pewnie nie był trol, tylko jakiś inny czarnobiałysierściuch :twisted:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw lip 05, 2012 20:33 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

anna09 pisze:

kto te foty robił? są genialne, naprawdę.

takie pięknoty powinny się "sprzedać" w tempie natychmiastowym :1luvu:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw lip 05, 2012 21:00 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

mikela pisze:
anna09 pisze:

kto te foty robił? są genialne, naprawdę.

To była praca zespołowa :wink: Fotograf: queen_ink, dekoracje: edit_f, charakteryzacja kociąt: anna09 :mrgreen:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt lip 06, 2012 7:33 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

mikela pisze:kto te foty robił? są genialne, naprawdę.

też tak uważam :ok: muszę się z queenie wreszcie umówić na sesję Bezika, poszukuję teraz tylko odpowiednio dużej filiżanki ;)

przy okazji, czy ktoś się spotkał z kotem podjadającym żwirek bentonitowy (benek)? Bezik podjada u sąsiadów 8O może brakuje mu jakiegoś minerału???

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt lip 06, 2012 8:07 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

paw pisze:
mikela pisze:kto te foty robił? są genialne, naprawdę.

też tak uważam :ok: muszę się z queenie wreszcie umówić na sesję Bezika, poszukuję teraz tylko odpowiednio dużej filiżanki ;)

przy okazji, czy ktoś się spotkał z kotem podjadającym żwirek bentonitowy (benek)? Bezik podjada u sąsiadów 8O może brakuje mu jakiegoś minerału???

nie pozwól, bo się zatka!

Tweety

Post » Pt lip 06, 2012 8:16 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

teraz już pilnujemy, a coś mu dać na wszelki wypadek, jakąś maltpastę czy coś takiego?

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt lip 06, 2012 8:19 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

paw pisze:teraz już pilnujemy, a coś mu dać na wszelki wypadek, jakąś maltpastę czy coś takiego?

nie sądzę aby maltpasta to rozpuściła, zapytałabym weta

Tweety

Post » Pt lip 06, 2012 9:42 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

Na wątku Ani Rylskiej jest informacja o tańszrj karmie
viewtopic.php?f=1&t=143772
Może kogoś zainteresuje,
Zamawiałam w nocy jeszcze jest

Zdjęcia kociaków przepiękne

Nas troje

Od: Sob kwi 09, 2011 11:31

Post » Pt lip 06, 2012 10:11 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

Nas troje pisze:Na wątku Ani Rylskiej jest informacja o tańszrj karmie
Może kogoś zainteresuje,

Dziękujemy za informację :) Poprawiłam link, nie otwierał się.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt lip 06, 2012 14:39 Re: Mamy Kota - Kraków - piękne zdjęcia słodkich kociaków s.

Nas troje pisze:Na wątku Ani Rylskiej jest informacja o tańszrj karmie
Może kogoś zainteresuje,

lepiej nie, poczytajcie co dziewczyny piszą o tej karmie viewtopic.php?f=1&t=143772

na wątku Ani podałam info o karmie :oops: ale już je wykasowałam :oops:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]