Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:Dzień dobry
za zdrowie chłopaczkai rany szarpane Smarti
![]()
tak zapytam... czy może ktoś chciałby małego, białego syjamunia? bo właśnie wybieram się łapać...
o matko, JolaJ takie cudo biega po Twoim podwórku????
tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:Dzień dobry
![]()
tak zapytam... czy może ktoś chciałby małego, białego syjamunia? bo właśnie wybieram się łapać...
JolaJ pisze:Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:Dzień dobry
![]()
tak
JolaJ pisze:Tak tak, tylko dlaczegoludziewyrzucają małe oswojone i delikatne kocie pod śmietnik?
Bosz trzymajta mnie, same koty dookoła, a do tego ciemna karmicielka na podwórku.
JolaJ pisze:Tak tak, tylko dlaczego ludzie wyrzucają małe oswojone i delikatne kocie pod śmietnik?
Bosz trzymajta mnie, same koty dookoła, a do tego ciemna karmicielka na podwórku.
JolaJ pisze:Buri ma spadek cukru i jadę do lecznicy, także bielas musi chwilę zaczekać.
Wyglądało to jak paraliż, ale zjadła i ruchy wróciły do normy, jednak zaraz z nią pojadę bo czegoś podobnego nigdy nie widziałam. Mam nadzieję że to nie nic więcej. Trzymajcie kciki za Burisię i za moje zdrowie psychiczne.
smarti pisze: Psotka natomiast,ta piękna koteczka z czwóreczki oddanej przez "hienę" ma podejżenie białaczki lub nowotworu![]()
Jeszcze nie doszła do siebie po przyjeżdzie do mnie i cały czas dojść do siebie nie może-oczka leczymy ale są w fatalnym stanie i prawie się nie leczą, usteczka ma całe opuchnięte co oceniono jako autoagresję, no a najgorsze to to że nad każdym cycuszkiem ma guzka-każdy z nich urósł w ciągu ostatnich kilku dni![]()
wszyscy jej kumple już zpomnieli o kichaniu a ona się sypie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości