DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 19, 2012 12:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:czy ja się mylę czy nie mylę ale banerek Mikuni jest chyba deczko nieaktualny 8O :ryk:
Jak to jest Marzenia :?: :D

że w sensie? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sty 19, 2012 12:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 - padło takie pytanie o Twojego maluszka:

kamila3113 pisze:Tak zgadzam się kotka jest śliczna :D powiedzcie mi czy ona została skrzywdzona przez psa, że od uszka do oczka ma taką szramkę..?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 12:26 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

A w kwestii imion to ja jestem cienki bolek (i to przez małe "b") : jak myślę i myślę i myslę intensywnie to mi w końcu do głowy przychodzi coś w stylu Mruczek a jak nie myślę to już mi nic zupełnie do głowy nie przychodzi. Jedynie wymysliłam (bez długiego zastanawiania się ) imię dla Miki i Everesta i jestem z tego bardzo dumna :mrgreen: a przecież z tyloma kotami miałam do czynienia... No chyba jeszcze Kubuś mi przyszedł do głowy i Figo, Tygrynia, Szafirka, ale czy to takie oryginalne imiona to nie wiem, bardzoej adekwatne do koloru futerka i pręgów.

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 12:39 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:joanna3113 - padło takie pytanie o Twojego maluszka:

kamila3113 pisze:Tak zgadzam się kotka jest śliczna :D powiedzcie mi czy ona została skrzywdzona przez psa, że od uszka do oczka ma taką szramkę..?

Na razie nie wyrabiam sie na zakrętach.

Ona nie ma żadnej szramy. :twisted: Pewnie tak się futerko ułożyło. Jak będę w domu to ją dokładnie obejrze.
joanna3113

Post » Czw sty 19, 2012 12:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Teraz dopiero zobaczyłam że kamila ma takie liczby jak ja :D
joanna3113

Post » Czw sty 19, 2012 12:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Teraz dopiero zobaczyłam że kamila ma takie liczby jak ja :D

no właśnie też zwróciłam na to uwagę :mrgreen: może napisz na Kociarni o tej szramce, co? czy ja mam napisać? :wink:

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 12:41 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ja miałam podobny problem u mojej tymczaski szylkretki Sorii - z racji ubarwienia nie wiedziałam, czy to co jest przy nosku to jest takie futerko, czy może jakaś zmiana. Tak to jest z tymi "kolorowymi" :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 12:46 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11

Post » Czw sty 19, 2012 13:45 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Super bardzo dziękuję za link.
Jak będe w domu to przyjżę się małej i na pewno napiszę.
joanna3113

Post » Czw sty 19, 2012 13:57 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Szukałam znaczenia każdego imienia przy wpisywaniu Rysia wyskoczyło zdjęcie pięknej kici, to niech będzie Rysia.
joanna3113

Post » Czw sty 19, 2012 14:38 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Wreszcie znalazłam odpowiedni wątek :D tri kolorka jest śliczna :D Ciekawe czy by mnie polubiła.. :oops:

kamila3113

Od: Śro sty 18, 2012 11:02

Post » Czw sty 19, 2012 16:47 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

kamila3113 pisze:Wreszcie znalazłam odpowiedni wątek :D tri kolorka jest śliczna :D Ciekawe czy by mnie polubiła.. :oops:

Ona bardzo lubi ludzi tylko u mnie oprócz niej sa jeszcze 4 inne koty a od wtorku przybędzie jeszcze jeden. Jak z nia jechałam samochodem to się przytulała, tylko jak zobaczyła takie towarzystwo :roll: to bardzo się zestresowała. Na pewno dogada sie z kotami tylko to niestety musi potrwać ale tak jest za każdym razem kiedy pojawia sie nowy kot.
joanna3113

Post » Czw sty 19, 2012 18:03 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:czy ja się mylę czy nie mylę ale banerek Mikuni jest chyba deczko nieaktualny 8O :ryk:
Jak to jest Marzenia :?: :D

że w sensie? :mrgreen:

no że ona chyba już nie szuka domku stałego?czy coś pomyliłam?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 19, 2012 20:22 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

joanna3113 pisze:Szukałam znaczenia każdego imienia przy wpisywaniu Rysia wyskoczyło zdjęcie pięknej kici, to niech będzie Rysia.

:ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 20, 2012 11:26 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Jak kociaste? :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]