Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:wpisałam się. z instrukcją obsługi w obrazkach. tanie i skuteczne.
Neigh pisze:zabers pisze:wpisałam się. z instrukcją obsługi w obrazkach. tanie i skuteczne.
No właśnie - ktoś mi to juz kiedyś pokazywał, jako ponoć dość skuteczne.
dalia pisze:doczytałam uffff
to co z tymi kupami?
LaMonture pisze::ryk:
Kocham Was, dziewczyny!![]()
Najpierw żarło (gdzie sama byłam bardzo aktywna, nie przeczę), teraz kupy i siuśki
My naprawdę jesteśmy gorsze niż matki niemowlaków, a to nie lada wyczyn
![]()
Swoją drogą, jak przy takim zaangażowaniu w kota, zostanę matką, to dopiero będę akcje odstawiaćWszyscy znajomi pouciekają
Choć może nie będzie tak źle, mam skręt tylko w sprawie jedzenia, nie uważam za stosowne np. prać wszystkich rzeczy malucha w 90* i koniecznie prasować, nawet te mikro majtki. A znam matki, co tak robią, więc może jest jeszcze nadzieja...
![]()
Zaraz wychodzę, reszta rewelacji później
zabers pisze:Neigh pisze:zabers pisze:wpisałam się. z instrukcją obsługi w obrazkach. tanie i skuteczne.
mam to na oknach (tak, to moje śliczne-prześliczne okna są na zdjęciach). strasznie mocne. kiedyś odwrotnie przykleiłam i musiałam zrywać. Męka, pani, męka. Spocona cała byłam, a to cholerstwo się trzymało. Żebym nie zaczęła drewnianą łyżką podważać - nie puściłoby zanic.
ezzme pisze:zabers pisze:Neigh pisze:zabers pisze:wpisałam się. z instrukcją obsługi w obrazkach. tanie i skuteczne.
mam to na oknach (tak, to moje śliczne-prześliczne okna są na zdjęciach). strasznie mocne. kiedyś odwrotnie przykleiłam i musiałam zrywać. Męka, pani, męka. Spocona cała byłam, a to cholerstwo się trzymało. Żebym nie zaczęła drewnianą łyżką podważać - nie puściłoby zanic.
to mnie jednak brak pomyślunku, bo jak to oglądałam w sklepie to wyglądało, że trzeba wiercić
ezzme pisze: a kategorie wystawowe to już się inaczej dzieli, ale to musiałabym później poszukać albo może MariaD pomoże?
MariaD pisze:ezzme pisze: a kategorie wystawowe to już się inaczej dzieli, ale to musiałabym później poszukać albo może MariaD pomoże?
Naprawdę chcecie wiedzieć jak wygląda CAŁY podział na kategorie i klasy wystawowe?![]()
Po 10 latach szlajania sie po wystawach pamiętam tylko "moje" kolory i rasę.![]()
A i to nie zawsze...
ezzme pisze:Szalony Kot pisze:Moja Mamysz tylko mokre je. Żadnego suchego. Nie będę odwadniać kota, zwłaszcza bezzębnego. A jak mięcho wsuwa! Kochana![]()
a OKI o tym wie?![]()
Szalony Kot pisze:ezzme pisze:Szalony Kot pisze:Moja Mamysz tylko mokre je. Żadnego suchego. Nie będę odwadniać kota, zwłaszcza bezzębnego. A jak mięcho wsuwa! Kochana![]()
a OKI o tym wie?![]()
A myślisz, że czemu ciągle mi mówi, że mam umowę adopcyjną podpisać?![]()
Ale ja się jeszcze łudzę, że kiedyś ją oddam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 769 gości