DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 17:25 Re: DT Smarti 7 !!

:(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 10, 2011 17:36 Re: DT Smarti 7 !!

Szalony Kot pisze:Jak pozna, to się zakocha ;)

Mam adres pana i jego gotowośc na wizytę pa jutro lub pojutrze, Sz Kocie podejdziesz?
Masz "gadane" to moze przekonasz pana do adopcji parki, zwłaszcza że Simba jest PO. I poza tym nie masz paranoi na punkccie pp, a ja mam i mam kociaki po grzybicy + wolnozyjące którym nie chcę nic przynieść.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lis 10, 2011 17:40 Re: DT Smarti 7 !!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lis 10, 2011 22:50 Re: DT Smarti 7 !!

wycałowana i wymiziana Carola,oraz piękna i całkiem spokojna Coffisia już są w drodze do swojego nowego szczęśliwego życia we wspólnym domku :D
w życiu bym nie pomyślała że taki `'wiekowy" dwupaczek znajdzie razem dom :D

:1luvu: :1luvu: jednak zdolności Alareipan i Jamkasicy są całkowicie magiczne 8) 8)
no i ich wielka i bezinteresowna miłość do wszystkich kotów-obojętnie z Palucha czy nie z Palucha-każdemu kotkowi,nawet całkowicie nieadopcyjnemu, są w stanie znależć i odstąpić nawet najlepszy na świecie domek :D :1luvu: :1luvu: ,za co Im Obu najserdeczniej dziękuję :D :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Bądżcie szczęśliwe słodkie panienki :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Czw lis 10, 2011 23:40 Re: DT Smarti 7 !!

Marzenia11 pisze:
Szalony Kot pisze:Jak pozna, to się zakocha ;)

Mam adres pana i jego gotowośc na wizytę pa jutro lub pojutrze, Sz Kocie podejdziesz?
Masz "gadane" to moze przekonasz pana do adopcji parki, zwłaszcza że Simba jest PO. I poza tym nie masz paranoi na punkccie pp, a ja mam i mam kociaki po grzybicy + wolnozyjące którym nie chcę nic przynieść.

Czarno to widzę, pracuję i muszę mnóstwo rzeczy załatwić :( gdzie to?

A gdzie to jest?

I bardzo się ciesze, że taki dwupaczek znalazł dom! Bardzo :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lis 10, 2011 23:49 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

Też bardzo się cieszę, że dwie dzielne mamuśki są razem w domku, w tym jedna dzikunka :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lis 10, 2011 23:58 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

a tak sobie myślę że żarty żartami ale skoro Marzenia sama wiesz ze Twoja bojażń o koty graniczy z paranoją to może warto to zracjonalizować..

każdemu kotu mażesz zawsze coś przynieść na butach-obie dobrze o tym wiemy przecież.

wiadomo że warto zachowywać środki ostrożności ale przesada w żadnym kierunku nie jest wskazana..

nooo masz Bianka rację-dwie bardzo dzielne Mamuśki :ok: :kotek: :kotek: :1luvu:

jedna przyjechała do mnie i przetrwała podróż z 4 dniowymi kociakami :strach: które urodziła w schronie będąc oddana do tego schronu dwa dni wcześniej przed porodem 8O , przez zapewne niezwykle "czułych" opiekunów...,
...... druga urodziła , całkiem niepostrzeżenie w tym smutnym dniu kiedy my wszyscy myśleliśmy tylko o śmierci i przemijaniu..to było doprawdy magiczne-dla nas osobiście był to znak triumfu życia nad śmiercią, w tej tragicznej sytuacji bardzo optymistyczny znak...

smarti

Post » Pt lis 11, 2011 0:05 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

smarti pisze:...... druga urodziła , całkiem niepostrzeżenie w tym smutnym dniu kiedy my wszyscy myśleliśmy tylko o śmierci i przemijaniu..to było doprawdy magiczne-dla nas osobiście był to znak triumfu życia nad śmiercią, w tej tragicznej sytuacji bardzo optymistyczny znak...

To faktycznie było magiczne... miałam łzy w oczach jak o tym czytałam...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 11, 2011 0:10 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

Carla po drodze zrobiła siku, Coffie'nce paszcza się nie zamykała ;) Po przyjeździe Coffie'nka zajęła swoją klatkę, przestraszona, ale bez przesady, noskiem pracowała nad nowymi zapachami. A Carla oczywiście ruszyła na zwiady natychmiast, mieszkanie duże, dużo zakamarków do ogarnięcia, ma dziewczyna 3 dni z łebka na zwiedzanie ;)

A teraz dziękujemy i dobrej nocy :cat3:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lis 11, 2011 0:14 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

Ania - to my dziękujęmy :1luvu: razem z Marzenią bardzo Wam dziękujemy :D :1luvu:

i jakieś foty z nowego domku bardzo mile byłyby widziane :D

Marzenia-pobudka-Carola i Coffisia w domku !!!!!!

p.s.-jak wizyta pa?
gdzie jesteś ??? :D

smarti

Post » Pt lis 11, 2011 0:20 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

Super że Coffi i Carla w domku!!!

:piwa: :piwa: :piwa:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 0:23 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

smarti pisze:a tak sobie myślę że żarty żartami ale skoro Marzenia sama wiesz ze Twoja bojażń o koty graniczy z paranoją to może warto to zracjonalizować..

każdemu kotu mażesz zawsze coś przynieść na butach-obie dobrze o tym wiemy przecież.

wiadomo że warto zachowywać środki ostrożności ale przesada w żadnym kierunku nie jest wskazana..

Masz rację smarti i własnie po zracjonalizowaniu doszłam do wniosku że:
1. spokojnie mogę pójść jutro na wizytę pa zachowując wszelkie środki ostrozności, które ustaliłam z dr Uznańską i tego się będę trzymać
2. w końcu zadbam o siebie, o moje własne bardzo nadwerężone zzdrowie i zastosuję się do zaleceń lekarza, ktory mi we wtorek NAKAZAŁ leżenie i antybiotyk co najmniej tydzień - i zostanę jutro w łóżku.

edit: smarti - SPROSTOWANIE: moja bojaźń o koty nie jest bojaźnią ogólną a dotyczy tylko panleukopenii.
Ostatnio edytowano Pt lis 11, 2011 0:44 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Pt lis 11, 2011 0:27 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

Nie, nie to my dziękujemy :mrgreen: A teraz trzymajmy kciuki, żeby wszystko poszło, jak trzeba :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti pisze:
i jakieś foty z nowego domku bardzo mile byłyby widziane :D

Se pojedziesz do dziewczynek w przyszłym tygodniu z książeczkami, to se zrobisz :mrgreen:

PS.1 Gdzie ta wizyta pa? Po mojej stronie?

PS.2 Kociąt u Smarti już bym nie postrzegała jako kocięta ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lis 11, 2011 0:32 Re: DT Smarti 7 !! dwupaczek w drodze do domku !

Nie, alareipan, okolice ul. Powązkowskiej.

Marzenia11

[poprzednia][następna]