Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gagga pisze:W dalszym ciągu walczymy o Bubę !! Buba jest silniejsza i przynajmniej antybiotyki u niej działają.Myślę, że też jej smutno bo chodzi za człowiekami krok w krok.
Odejście zwierzaka tak bardzo boli tym bardziej, że się walczyło o niego dwa miesiące.
Dziękuję dziewczyny za pomoc finansową i wsparcie.
i 3majcie kciuki za Bubcię
gagga pisze:W dalszym ciągu walczymy o Bubę !! Buba jest silniejsza i przynajmniej antybiotyki u niej działają.Myślę, że też jej smutno bo chodzi za człowiekami krok w krok.
Odejście zwierzaka tak bardzo boli tym bardziej, że się walczyło o niego dwa miesiące.
Dziękuję dziewczyny za pomoc finansową i wsparcie.
i 3majcie kciuki za Bubcię
psi pisze:dzis miałam zaszczyt poznać BUBĘ cudna dziewczyna taka malutka drobniutkana wspomnienia mi się wzieło jak nasza Kolusia do nas trafiła identyczna kruszyna
Bubę
gagga pisze:psi pisze:dzis miałam zaszczyt poznać BUBĘ cudna dziewczyna taka malutka drobniutkana wspomnienia mi się wzieło jak nasza Kolusia do nas trafiła identyczna kruszyna
Bubę
Tak to prawdaBuba dostała ciepłej wody w termoforek . A piesek podrzutek Fuks został wyszorowany i pięknie ostrzyżony u psi w jej salonie psiej urody.
phantasmagori pisze:Można zgłosić kociaki w Funduszu Immunologicznym (baner w moim podpisie).
Zwracamy koszt środków immunologicznych, również szczepień w kwocie do 100zł
Uprzedzam że jest kolejka
gagga pisze:Zaraz jadę z Bubą bo znowu ma gorączkę....
Romi pisze:Ojejku biedny Kubuś -szkoda, że mu się nie udało![]()
Czy wiadomo co był przyczyną jego odejścia ? I co powiedzieli w tej drugiej lecznicy ?-bo wyczytałam, że był konsultowany. Dużo zdrówka dla Buby i kciuków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kassja pisze:gagga![]()
Za zdrówko Buby
Użytkownicy przeglądający ten dział: kicalka, puszatek, Tundra i 45 gości