Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 17, 2011 19:48 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:dorobella,piec stoi .

Przypuszczam, że stoi.

Mnie interesuje czy działa. Martwimy się czy zmarzniesz, Ty,Gadzina,zwierzaki....

Naprawiony ? Ile kosztuje naprawa ?

Mnie też tak mówili,że ledwo żywego kociaka mam do schroniska oddać na pewną śmierć,bo szkoda kasy na jego leczenie.

Psy miałam wyadoptować, bo żywienie kosztuje i to kłopot. Nie ważne, że chore. Ważne,żeby się szybko pozbyć problemu. Byle jak,byle komu, byle szybko.

A jak znajdą footro w potrzebie,to numer znają. Do walniętych wariatek;) się dzwoni.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob wrz 17, 2011 20:18 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Mam trochę biżuterii i filców - gdyby ktoś podją się zrobienia bazarku dla Dorci (bo mnie internet nie lubi :evil: :wink: ) to chętnie dam fanty.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Nie wrz 18, 2011 6:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorobella pisze:
dorcia44 pisze:dorobella,piec stoi .

Przypuszczam, że stoi.

Mnie interesuje czy działa. Martwimy się czy zmarzniesz, Ty,Gadzina,zwierzaki....

Naprawiony ? Ile kosztuje naprawa ?

Ja listę obecności podpisuję, a Ty Dorcia melduj jaka sytuacja. Udając, że jest OK niczego nie zmienisz, niedługo trzeba będzie piec uruchomić. No i węgiel. Zostało coś z zeszłego sezonu grzewczego? TYLKO PROSZĘ O KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ :twisted: . To, że piec stoi już wiemy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 18, 2011 7:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Chyba jednak zainwestuję w drugą krytą kuwetę bo wysprzątanie tej łazienkowej kobyły nic nie pomogło. Mrunia nasiusiała w przedpokoju a kupalka posadziła w łazience na podłogę.
Klara sie znów wylizuje na brzuszku :roll:

Mam tyle sprzatania w domu,ze juz nie wyrabiam, chyba sie to mnoży w nocy czy co :evil:
Nanek ma katar to jeść nie bardzo chce. Az sie boję czy sezon chorobowy sie nie zaczyna :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie wrz 18, 2011 8:39 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

cześć cioteczki .

chciałam wstawić foty tego niesamowitego kociaka co zakotwiczył wczoraj u mnie i znów strajk aparatu :|
Mały jest bardzo groźny ,straszy ze mnie zje ,straszy ,strzela śliną ,wali żwirkiem ,a jak go wezmę na ręce mruczy i się rozkłada na wszystkie możliwe strony. :lol:
Ja zaraz do weta .

Marcelibu ,nie poruszaj już tematu węgiel,ja dość naczytałam się obraźliwych słów ,proszę .bardzo proszę. :oops: :cry:
Damy radę .
I dziękuję wam że o nas myślicie :1luvu:

Limku ,może małej coś jest ? nigdy się tak nie zachowywała :?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 18, 2011 8:53 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

stąd pochodzi paskudaczek :wink:

viewtopic.php?f=1&t=133021
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 9:13 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 9:14 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorciu pokazę mała na wszelki wypadek wetce w przyszłym tygodniu.
Humor i apetyt jej dopisuja więc chyba zdrowotnie jest OK.
Moze mały ja stresuje albo wogóle nadmiar ludzi u nas w domu. Zobaczymy.

A co do wegla to przypominam,ze pomagają Ci którzy maja na to ochotę. Nie ma przymusu wiec wara innym od Twojego wegla a tym bardziej naszej chęci pomocy :twisted: Chcemy to pomagamy i tyle.

A paskudaczek piekny 8)
Obrazek

LimLim

Post » Nie wrz 18, 2011 9:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Limku ,tyle że to boli ,uderza we mnie ,ja tka nie potrafię .

Nigdy nie sprawiłam nikomu krzywdy czy przykrości ,staram się żyć tak aby być w porządku wobec siebie i otoczenia.
Unikam konfliktów ,bo każdy stres jest dla mnie pożywką aby wpaść w dół ,potem grzebie się z niego długo i nie zawsze z dobrym skutkiem :cry: nie moge spać bo noce są do analizowania .
ja mam dupowaty charakter. :oops:

dobrze jest jak jest.

a mały paskudny okropnie :mrgreen: barankuje ,przewraca się ,mruczy ,super chłopak będzie z niego 8)
brzuch ogromny ,kupy nie było ,parafinę podałam.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 18, 2011 9:38 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Kochana niezasłuzona krzywda, posądzenie i zawiść zawsze bolą ale nie przyjmujac naszej dobrowolnej pomocy pozwalasz aby ich było na górze :(
Obrazek

LimLim

Post » Nie wrz 18, 2011 10:13 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

LimLim pisze:Kochana niezasłuzona krzywda, posądzenie i zawiść zawsze bolą ale nie przyjmujac naszej dobrowolnej pomocy pozwalasz aby ich było na górze :(

Tak.

Na wielu wątkach trwa zbiórka pieniędzy,są wątki futerkowe,są ludzkie. Bywają sytuację,że ktoś nic nie robi oczkując, że popłynie rzeka kasy.
Niestety Dorotko, ale żyjemy w kraju,gdzie człowiek harując uczciwie- niejednokrotnie zarabia na wybór,albo się opłaci,albo kupi jedzenie.
Próg dochodowy w opiece to 351 zł na osoby,477 zł na samotną osobę gospodarującą. Nie można ich przekroczyć.
Przypomina mi to formę selekcji naturalnej. Po co wprowadzać w kraju eutanazję.

Pozwól Dorotko,żeby wypowiedziały się osoby,które chcą ci pomóc. Myślę,ze te,które nie chcą powinny milczeć, żeby nie użyć słów z kubłem w tle ;) Bo w życiu nigdy nic nie wiadomo. Los potrafi robić niespodzianki,a że niektóre nie są miłe...

Dlatego prosimy o konkretne odpowiedzi w sprawie stanu pieca, ile kosztuje naprawa i jakie są ceny węgla.

Jek jak możesz obfocić i wysłać mi foty na email, pomierzone rzeczy,to mogę zrobić bazarek. Moja komórka robi nieładne zdjęcia, pożyczam komórkę znajomego na sesję, ale rewelacji w fotach nie ma.

dorobella

Post » Nie wrz 18, 2011 10:31 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

Dorotko dlaczego paskudzczek :?: -jak jest taki piękny. :ok: Na temat pomocy wypowiadałam się w tamtym roku.Jeżeli przyjaciele chcą Ci pomóc to jest ich osobista sprawa.A źle wypowiadają się ludzie,którzy zazdroszczą,bo pewnie takich przyjaciół nie mają.Po prostu zawiść i zazdrość.Takich postów się nie czyta.To hieny,które żyją po to by ,dokuczyć,poniżać, wyssać krew-to im sprawia przyjemność i tym się karmią. ( a tak na marginesie to centymetr kupiłaś,czy Ci przysłać :mrgreen: :ryk: )

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie wrz 18, 2011 10:45 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

welina pisze:To hieny,które żyją po to by ,dokuczyć,poniżać, wyssać krew-to im sprawia przyjemność i tym się karmią.

Tak welinko - to wampiry. Będziemy rzucać czosnkiem i kołkami osinowymi

Obrazek

dorobella

Post » Nie wrz 18, 2011 10:49 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorobella pisze:
welina pisze:To hieny,które żyją po to by ,dokuczyć,poniżać, wyssać krew-to im sprawia przyjemność i tym się karmią.

Tak welinko - to wampiry. Będziemy rzucać czosnkiem i kołkami osinowymi

Obrazek

Czosnek nie pomaga :mrgreen: :ryk: -takich wampirów w moim życiu było sporo.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie wrz 18, 2011 10:55 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i FOTY NADRZEWNEJ

dorcia44 pisze:Marcelibu ,nie poruszaj już tematu węgiel,ja dość naczytałam się obraźliwych słów ,proszę .bardzo proszę. :oops: :cry:

Były to pojedyncze przypadki osób, które miały na myśli brak pomocy osobom nic-nie-robiącym, a czekającym, aż im się zapłaci większość rachunków, czyli takich, które się żadną pracą nie splamiły. Ty do takich nie należysz i tak twierdzi większość osób na forum, co uważam patrząc po komentarzach.

Ile masz węgla i co z piecem? Zajrzę dopiero wieczorem, albo jutro rano i chciałabym znać odpowiedź.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]