LimLim pisze:Kochana niezasłuzona krzywda, posądzenie i zawiść zawsze bolą ale nie przyjmujac naszej dobrowolnej pomocy pozwalasz aby ich było na górze

Tak.
Na wielu wątkach trwa zbiórka pieniędzy,są wątki futerkowe,są ludzkie. Bywają sytuację,że ktoś nic nie robi oczkując, że popłynie rzeka kasy.
Niestety Dorotko, ale żyjemy w kraju,gdzie człowiek harując uczciwie- niejednokrotnie zarabia na wybór,albo się opłaci,albo kupi jedzenie.
Próg dochodowy w opiece to 351 zł na osoby,477 zł na samotną osobę gospodarującą. Nie można ich przekroczyć.
Przypomina mi to formę selekcji naturalnej. Po co wprowadzać w kraju eutanazję.
Pozwól Dorotko,żeby wypowiedziały się osoby,które chcą ci pomóc. Myślę,ze te,które nie chcą powinny milczeć, żeby nie użyć słów z kubłem w tle

Bo w życiu nigdy nic nie wiadomo. Los potrafi robić niespodzianki,a że niektóre nie są miłe...
Dlatego prosimy o konkretne odpowiedzi w sprawie stanu pieca, ile kosztuje naprawa i jakie są ceny węgla.Jek jak możesz obfocić i wysłać mi foty na email, pomierzone rzeczy,to mogę zrobić bazarek. Moja komórka robi nieładne zdjęcia, pożyczam komórkę znajomego na sesję, ale rewelacji w fotach nie ma.