Wyłysiała kotka... Basia już za TM [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 10:05 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

No tak, to jest stresujące.
Ale, z drugiej strony, jak ma apetyt, to dobry objaw :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 29, 2011 10:05 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Erin pisze:No tak, to jest stresujące.
Ale, z drugiej strony, jak ma apetyt, to dobry objaw :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon sie 29, 2011 10:09 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Dobrze byłoby wziąć ze sobą szczegółowy wypis z dotychczasowego leczenia i wyniki badań skóry
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sie 29, 2011 10:10 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Od samego poczatku ma bardzo dobry apetyt, ale weci twierdza, ze to po sterydach. Prawda to ?
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon sie 29, 2011 10:12 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Wszystko mam przygotowane nawet te kawalki skory z sierscia co jej poodpadaly.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon sie 29, 2011 10:12 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

toz-police pisze:Od samego poczatku ma bardzo dobry apetyt, ale weci twierdza, ze to po sterydach. Prawda to ?

tak, takie jest działanie uboczne sterydów

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon sie 29, 2011 10:14 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

toz-police pisze:Wszystko mam przygotowane nawet te kawalki skory z sierscia co jej poodpadaly.

Swietnie, ze jestescie dobrze przygotowane, wszystko, zeby dobrze Basienke zdiagnozowac :kotek:

Trzymam za Was kciuki dziewczyny i mysle caly dzien :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon sie 29, 2011 10:19 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

toz-police pisze:Od samego poczatku ma bardzo dobry apetyt, ale weci twierdza, ze to po sterydach. Prawda to ?

Pewnie tak. Chociaż na koty w złym stanie to i sterydy przestają działać.
Ale nie ma co gdybać, trzeba poczekać na wyniki badań krwi :ok:

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 10:20 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Zaznaczam kocinkę...
:ok: :ok: za powrót do zdrowia.

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pon sie 29, 2011 10:32 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

pozytywka pisze:

tak, takie jest działanie uboczne sterydów

tak dobrze to sie nie znam, ale u mojego sterydziaza - steryd nie spowodowal wzrostu laknienia wrecze przeciwnie nawet po kastracji utrzymuje te sama wage od 3 lat 8O (a chlopak dokonca zycia na steryd skazany) moim zadaniem to sa cechy osobnicze :? wydaje mi sie ze najwazniejsze to obserwowac i obserwowac :?
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pon sie 29, 2011 10:35 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Jedzenia po sterydach to w większości standardzik. Inna sprawa jest dla mnie optymistyczna - że pomimo takiego stanu dba o higienę (przynajmniej próbuje). To znaczy że się lepiej czuje, chory kot nawet nie pomyśli o tym żeby się umyć.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon sie 29, 2011 10:41 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Gibutkowa pisze:Jedzenia po sterydach to w większości standardzik. Inna sprawa jest dla mnie optymistyczna - że pomimo takiego stanu dba o higienę (przynajmniej próbuje). To znaczy że się lepiej czuje, chory kot nawet nie pomyśli o tym żeby się umyć.

to fakt ja na poczatku musialam "zmuszac" lub wrecz uczyc sloneczko mycia :?

ogonia

Post » Pon sie 29, 2011 10:42 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Ja widze, ze Basia sie lepiej czuje, tylko dlaczego ona chodzi na dwoch lapkach do tylu ? Kolezanka jak wroci to wstawi film i same zobaczycie jak to wyglada. Mi takie chodzenie nie pasuje do zadnej choroby. Ona musiala wpasc do jakis chemikali bo caly czas strzepuje cos z lapek.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon sie 29, 2011 10:44 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

Boże, ile biedulka wycierpiała :(

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 10:46 Re: Wyłysiała kotka, bardzo cierpiąca z bólu. Proszę was o pomoc

toz-police pisze:Ja widze, ze Basia sie lepiej czuje, tylko dlaczego ona chodzi na dwoch lapkach do tylu ? Kolezanka jak wroci to wstawi film i same zobaczycie jak to wyglada. Mi takie chodzenie nie pasuje do zadnej choroby. Ona musiala wpasc do jakis chemikali bo caly czas strzepuje cos z lapek.

Moja kota chodziła "na wstecznym" jak miała kaftanik po sterylce, a potem miała depresję kaftanikową i w ogóle nie chodziła (wszędzie ją musiałam nosić). Może to coś z psychiką? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]