~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza-Brwinów- Chopaki w domach ! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 15, 2011 9:53 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza,Brwinów/Dt/Puchu tfutfuMAdom!

To trzymamy kciuki za aklimatyzację w nowym domku :ok: :ok: :ok:

I za znalezienie domku dla drugiego Łobuza ;) :ok:

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Nie paź 16, 2011 22:37 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza,Brwinów/Dt/Puchu tfutfuMAdom!

Domek Puchowy zabukował sobie urlop w związku z aklimatyzacją Pucha,więc myślę, że będzie ok :) Poza tym Puchu jest bardzo towarzyski do kotów i ludzi i lubi zwiedzać.. spokoloko będzie dobrze :) :ok:

Natomiast Kłaku jest wredna maupa, bo byli ostatnio u nas koledzy Tżta.. w sumie trzech rosłych, wygadanych chopów i co? Kłaku wpychał się między nich, mruczał, zaczepiał, wpakował się Tżtowi na kolana,na rączki, obwąchiwał buty, po prostu normalny,oswojony,towarzyski Kłak 8O ewidentnie mu domek Puchowy nie odpowiadał.. i zupełnie nie wiem dlaczego, bo to na prawdę extra dom :roll:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto paź 18, 2011 9:04 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza,Brwinów/Dt/Puchu tfutfuMAdom!

Odwieźliśmy wczoraj Pucha.. i... Puch oszalał :) Biegał po całym mieszkaniu, wąchał wszystko, wszędzie wchodził, co raz przybiegał strzelić baranka a to mi, a to Tżtowi a to nowej Pani, ale biegał, zwiedzał i zwiedzał i z tego wszystkiego nie zauważył,że tuż nad nim , na półce siedzi nowa koleżanka i bacznie go obserwuje :)
Domek Pucha patrzył z zachwytem na łobuza i im bardziej się cieszył tym bardziej my się cieszyliśmy, ale najbardziej chyba Puchu :)

Kłaku też oszalał.. Jakby odżył 8O Ma nas tylko dla siebie w związku z tym od wczoraj chodzi za nami krok w krok, nie przestaje mruczeć 8O spał na Tżcie całą noc, a potem z rana przesiadł się na mnie... kurde no normalnie nie ten sam kot..
albo się boi, że i on zniknie albo wreszcie spokojnie może pokazać swoją naturę :) Fakt faktem, że Puchu trochę go zdominował.. ale żeby aż tak 8O

Wychodzi na to, że i Puch jest szczęśliwy... i Kłak... i duzi :)

jutro robię Kłakowi indywidualne ogłoszenia, bo MUSI jak najszybciej znaleźć dom !

iskra666

Post » Wto paź 18, 2011 9:21 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

gratulacje dla Pucha i Kłaka :) kciuki za dom.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto paź 18, 2011 11:04 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Ja się jednak kompletnie nie nadaje na DT. Podejrzewałam to ale teraz wiem to na pewno. Skoro ja po samych Twoich opisach już się zdążyłam zakochać to przecież bym nie oddała... za żadne skarby nikomu, nawet za dopłatą i gwarancją szczęścia. Moje maleństwa i już :)

lottaa

Od: Sob sty 29, 2011 10:36

Post » Wto paź 18, 2011 11:24 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

oj mi też się wydawało, że się nie nadaję totalnie z wielu względów..
ale mam mega wsparcie od Tżta i Monikah, zwłaszcza w chwilach kiedy się łamię...
tzn łamię się, żeby nie oddać moich tymczasików ;)
Poza tym wmawiam sobie,że jeśli ich nie oddam, to już żadnemu kotu w taki sposób nie pomogę,
a jak wiadomo.. dt ciągle mało..
swoją drogą właśnie wczoraj rozmawiałam z Tztem o tym, że jak Kłaku pojedzie to się zrobi mega pusto i smutno
na co Tżt " spokoloko i tak jakąś bidę sobie znowu wynajdziesz " :D i to chyba też jest metoda :)

iskra666

Post » Wto paź 18, 2011 13:01 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Na cmentarzu w Brwinowie czekają następne , więc się nie musisz długo martwić pustką w domu. :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto paź 18, 2011 13:53 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

wiem 8)

iskra666

Post » Śro paź 19, 2011 10:55 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

lottaa.. tak sobie myślę, że może chciałabyś Kłaka na tymczas? 8)
Mafin podobna jest do Pucha, więc Kłak szybko by się przyzwyczaił ;)
Mafinka też, bo przecież u Moniki zakocenie było niezłe ;)
Znamy się już, więc i ja byłabym spokojna ;)
Hm? :) :twisted: 8) 8) :twisted: 8)

iskra666

Post » Śro paź 19, 2011 11:04 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Szaleństw Kłaczka ciąg dalszy :

Jak pisałam... Kłaczek oszalał... Stał się najbardziej miziastym kocurkiem ever !
Wczoraj Tż udał się na drzemkę..Kłak za nim.. siedzę sobie przy komputerze, patrzę a tu Tż leży rozwalony na łóżku,
a pomiędzy bark a głowę leży wciśnięty , zwinięty w kulkę Kłaczek.
Odwracam się za moment.. patrzę.. a Tż leży zwinięty w kulkę , wciśnięty do ściany, a na połowie łóżka, pod kątem
leży rozciągnięty Kłaczek :ryk:

Kłaczek mruczy jak tylko się przebudza.. powaga.. w ogóle nie przestaje mruczeć !
Nie wiem co mu się stało, ale chyba jednak Puchu tak go blokował..
Nieustająco jest też przy ludziu.. na kolanach...na rękach... na głowie... na stole.. na parapecie.. na poduszce.. /
a jak szaleje gdzieś gdzie ludzia nie ma to na zawołanie przybiega jak szalony i mruczy 8O
Komicznie wygląda to jak mały Kłaczek daje susa na łóżko, ale w takim tempie jakby gonił go conajmniej kotożerny pies :lol:

Wczoraj wpadli koledzy Tżta i Kłaczek cały czas im wtórował... ocierał się o nogi...wskakiwał na biurko, aż wreszcie
wepchnął się Krzyśkowi na kolana i zaczął barankować i mruczeć !
Sam z siebie ! Dał się wygłaskać wszystkim i nawet domagał się więcej !

Kłax je teraz za dwóch, więc mam wrażenie, że przez ostatnie kilka dni urósł.. z jednej strony to extra wiadomość,
z drugiej strony nieco zastanawia mnię jak dużo chętnych będzie na wyrośniętego burasa..
Właśnie takie przykre to jest trochę, że mimo iż Kłaczek ma mega cudny charakter , mogą omijać go domki ze względu na to, że nie jest charakterystyczny... ech... nic to nic to..

edit: i gaduła się z niego zrobiła.. zaczął znacznie więcej miauczeć do mnie. :1luvu:

iskra666

Post » Czw paź 20, 2011 0:22 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

oj, ja bym chciaaaała ale raz Mój przeciwny (obiecał mi drugiego ogona po "znalezieniu mieszkanka"..., ale będzie!) po drugie za rok będę na semestr wybywać daleko.
Oj, ale ja bym chciała tego Kłaka no! :)

Mruki od Muffina, która też jest łasuch i prześliczny buras. W ogóle to burasy są najśliczniejsze!

lottaa

Post » Pt paź 21, 2011 11:23 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Oj no ja też bym chciała widzieć Kłaka u Ciebie :mrgreen: Jakbyś wybywała, to Kłaka mogę wziąć na tymczas 8)
Oj myślcie Lottaa myślcie... taki kot jak Kłak nieczęsto się zdarza :1luvu:

iskra666

Post » Śro paź 26, 2011 20:07 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Nikt do nas nie zagląda... :(
Ja w Wwie.. Kłaczek z Tżtem w Krk.. a telefon milczy... :( Nikt nie dzwoni..

iskra666

Post » Śro paź 26, 2011 21:55 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Zaglądamy z Panią Ciekawską i trzymamy kciuki za najfajniejszy domek dla Kłaka ever :ok: :ok: :ok:

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Czw paź 27, 2011 11:42 Re: ~~Kłaczek&Puszek~~z cmentarza..Puchu w domu, Kłak oszalał !

Ja też wciąż zaglądam z Muffinką :)
Taki Kłak na pewno znajdzie swój domek. A że Kłak wyjątkowy to i domek musi być odpowiedni. A odpowiednie domki wymagają czasu :)

lottaa

[poprzednia][następna]