Hania wczoraj i przedwczoraj wymiotowała

Podczas dnia nie zachowywała sie inaczej niz zawsze tzn biegała, brykała, spała, piesciła sie.ale wieczorem zwymiotowała a potem znowu brykała i piesciła sie .Nie wiem o co chodzi?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:dziewczyny nie wiem czy mam sie niepokoic czy to tylko taki "kaprys" Hani ale potrzebuje porady.
Podczas dnia nie zachowywała sie inaczej niz zawsze tzn biegała, brykała, spała, piesciła sie.ale wieczorem zwymiotowała a potem znowu brykała i piesciła sie .Nie wiem o co chodzi?Tak dwa dni pod rząd było.mam sie niepokoic?
mar9 pisze:agakow82 pisze:dziewczyny nie wiem czy mam sie niepokoic czy to tylko taki "kaprys" Hani ale potrzebuje porady.
Podczas dnia nie zachowywała sie inaczej niz zawsze tzn biegała, brykała, spała, piesciła sie.ale wieczorem zwymiotowała a potem znowu brykała i piesciła sie .Nie wiem o co chodzi?Tak dwa dni pod rząd było.mam sie niepokoic?
a czym wymiotowała?
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:dziewczyny nie wiem czy mam sie niepokoic czy to tylko taki "kaprys" Hani ale potrzebuje porady.
a czym wymiotowała?
niczymtaka jakby slina
mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:dziewczyny nie wiem czy mam sie niepokoic czy to tylko taki "kaprys" Hani ale potrzebuje porady.
a czym wymiotowała?
niczymtaka jakby slina
a kłaczki w tym były? biegunkę też ma?
jak nie przejdzie jej to weź ją do weta
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:dziewczyny nie wiem czy mam sie niepokoic czy to tylko taki "kaprys" Hani ale potrzebuje porady.
a czym wymiotowała?
niczymtaka jakby slina
a kłaczki w tym były? biegunkę też ma?
jak nie przejdzie jej to weź ją do weta
nie ma biegunki i kłaczków tez w wymiotach nie bylo .Wczoraj juz nie wymiotowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Myszorek i 68 gości