Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 04, 2011 17:14 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Dieselka, dwa się lepiej wychowują :) Mniej po głowie skaczą w nocy :lol:
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Czw sie 04, 2011 19:33 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Mieczysławek prosi o głosy na Konin viewtopic.php?f=1&t=131159&start=0
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 05, 2011 0:21 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Agita pisze:Dieselka, dwa się lepiej wychowują :) Mniej po głowie skaczą w nocy :lol:

no i nie nudzą się gdy ciebie nie ma - mają swoje towarzystwo i są zadowolone, a i oswajać łatwiej bo zawsze jedno jest odważniejsze :) no i mogą się do siebie tulić wzajemnie,wiec nie czują się samotnie w nowym otoczeniu.
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pt sie 05, 2011 5:08 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Gibutkowa pisze:Mieczysławek prosi o głosy na Konin viewtopic.php?f=1&t=131159&start=0
Obrazek

zagłosowalam :kotek:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pt sie 05, 2011 8:59 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Agita pisze:Dieselka, dwa się lepiej wychowują :) Mniej po głowie skaczą w nocy :lol:

hehe jasssne :)
teraz to ok - rezydentka nie kala się spaniem w domu. ale w sumie będą 2malamuty (jeden mój, drugi na DT - więc jakby ktoś chciał śliczną malamutkę? 8) ), kota rezydentka, nowa kota ze szpitala i grzdyl na DT. normalnie schronisko 8O

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Pt sie 05, 2011 22:01 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Dieselka pisze: hehe jasssne :)
teraz to ok - rezydentka nie kala się spaniem w domu. ale w sumie będą 2malamuty (jeden mój, drugi na DT - więc jakby ktoś chciał śliczną malamutkę? 8) ), kota rezydentka, nowa kota ze szpitala i grzdyl na DT. normalnie schronisko 8O

jeśli Cię to pocieszy, to w tej chwili w domu mam swoje 3 koty, a piętro niżej i po podwórku biegają 4 psy(dodam, że to owczarek niemiecki, bernardyn, jamniko-terier i candel bury)...i kto tu ma schronisko 8)
Obrazek

sroka7

Post » Pt sie 05, 2011 22:02 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Gibutkowa pisze:Mieczysławek prosi o głosy na Konin viewtopic.php?f=1&t=131159&start=0
Obrazek

Też zagłosowałam :)
Obrazek

sroka7

Post » Nie sie 07, 2011 9:16 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Rozmawiałam z Panem, który do nas zadzwonił. Udało się złapać i wysterylizować kolejne kotki (w tym kolejną w ciąży). Niestety ludzie bardzo tam są nieprzychylni i cały czas się odgrażają, że kotki potrują (już parę kotów zniknęło i nie wiadomo co się z nimi stało) :/
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 07, 2011 9:18 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

:( odezwę się do niego w następnym tygodniu lub już pod koniec tego, będę mogła pomóc w łapaniu

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro sie 10, 2011 23:19 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

jak kociaki? można jakieś fotki?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw sie 11, 2011 6:30 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Wczoraj była próba łapania jednego, ale zwiał z klatki. Dzisiaj spróbujemy jeszcze raz.
Na razie telefonów trochę było, ale żaden jakiś taki sensowny. Nawet Czarnego pan chce, ale do domku wychodzącego, gdzie przejechało im osttaniego kota którego mieli i sie zdziwił o kastracji. No i jak ja mam go oddać do takiego domu, jak się chłopak przełamuje?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw sie 11, 2011 21:20 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

kota siedzi skitrana za koszem na pranie. później inaczej mu kontenerek postawie żeby mógł się lepiej do niego schować bo spanie na kafelkach to chyba średnio fajne.

postawiłam mu michę i dałam spokój

a psakudne to to.... zaropiałe, czerwonookie... fuj! ale się stuninguje i będą się ludzie zabijać bo pod tym syfem naprawdę śliczne kocie siedzi :D

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Pt sie 12, 2011 6:48 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Toto jeszcze nie takie zaropiałe. W piwnicy został bury braciszek, który jak przyszłam to miał całe oczy zaklejone. Siedział i się nie ruszał. Udał się go złapać w łapy i jak się skończył wić, to mu te oczy przemyłam, wydusiłam całą ropę (zdziwił się chyba jak mnie zobaczył), dostał w oka Gentamecyne. Pani ma miec na niego oko. I spróbuje mu kropić oczęta.

A i do piwnicy podrzucili kota domowego, buraska, na oko pół roku. Miauczy jakby go gardło bolało. Bardzo chce do ludzia :( Pani ma spróbować dać mu syropku.
Ostatnio edytowano Pt sie 12, 2011 6:52 przez turkawka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pt sie 12, 2011 6:51 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Dieselka pisze:kota siedzi skitrana za koszem na pranie. później inaczej mu kontenerek postawie żeby mógł się lepiej do niego schować bo spanie na kafelkach to chyba średnio fajne.

postawiłam mu michę i dałam spokój

a psakudne to to.... zaropiałe, czerwonookie... fuj! ale się stuninguje i będą się ludzie zabijać bo pod tym syfem naprawdę śliczne kocie siedzi :D

A daje się przemocą wziąć do ręki?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pt sie 12, 2011 7:05 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

turkawka pisze:Toto jeszcze nie takie zaropiałe. W piwnicy został bury braciszek, który jak przyszłam to miał całe oczy zaklejone. Siedział i się nie ruszał. Udał się go złapać w łapy i jak się skończył wić, to mu te oczy przemyłam, wydusiłam całą ropę (zdziwił się chyba jak mnie zobaczył), dostał w oka Gentamecyne. Pani ma miec na niego oko. I spróbuje mu kropić oczęta.

A i do piwnicy podrzucili kota domowego, buraska, na oko pół roku. Miauczy jakby go gardło bolało. Bardzo chce do ludzia :( Pani ma spróbować dać mu syropku.

To tragiczne, że dla tych kotów nie można znaleźć domów chociażby tymczasowych.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

[poprzednia][następna]