Moderator: Estraven
Agita pisze:Dieselka, dwa się lepiej wychowująMniej po głowie skaczą w nocy
Agita pisze:Dieselka, dwa się lepiej wychowująMniej po głowie skaczą w nocy
Dieselka pisze: hehe jasssne
teraz to ok - rezydentka nie kala się spaniem w domu. ale w sumie będą 2malamuty (jeden mój, drugi na DT - więc jakby ktoś chciał śliczną malamutkę?), kota rezydentka, nowa kota ze szpitala i grzdyl na DT. normalnie schronisko
Dieselka pisze:kota siedzi skitrana za koszem na pranie. później inaczej mu kontenerek postawie żeby mógł się lepiej do niego schować bo spanie na kafelkach to chyba średnio fajne.
postawiłam mu michę i dałam spokój
a psakudne to to.... zaropiałe, czerwonookie... fuj! ale się stuninguje i będą się ludzie zabijać bo pod tym syfem naprawdę śliczne kocie siedzi
turkawka pisze:Toto jeszcze nie takie zaropiałe. W piwnicy został bury braciszek, który jak przyszłam to miał całe oczy zaklejone. Siedział i się nie ruszał. Udał się go złapać w łapy i jak się skończył wić, to mu te oczy przemyłam, wydusiłam całą ropę (zdziwił się chyba jak mnie zobaczył), dostał w oka Gentamecyne. Pani ma miec na niego oko. I spróbuje mu kropić oczęta.
A i do piwnicy podrzucili kota domowego, buraska, na oko pół roku. Miauczy jakby go gardło bolało. Bardzo chce do ludziaPani ma spróbować dać mu syropku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 54 gości