Panika w transporterze...

...i kamienny spokój podczas badania wet. Nawet przy pobieraniu krwi nie trzeba go było przytrzymywać.

Prawda, że jestem śliczny? Z lewa...

...i z prawa.

A jaki mam głos! Donośny i dźwięczny
Moderator: Estraven

gaota pisze:Co innego przeczytać, co innego zobaczyć...
Mam ochotę rozszarpać własnoręcznie to babiszcze.
Dziewczyny, gdybym mogła Wam w czymś pomóc z kotami, potowarzyszyć, załatwić coś w sprawie zniszczenia tej kreatury, dajcie proszę znać.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Moze ta kobieta jest puknięta..bo jaki normalny człowiek tak traktuje żywa istotę...Boże zagrzmij
):

Biedny Maciuś [']

alata pisze::crying: Biedny Maciuś [']![]()
To wredne babsko kocha swoje koty na śmierć![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że uda się od tej miłości uratować pozostałe.
Myślę, że sekcja Maciusia jest niestety konieczna, zdjęcia mogą nie wystarczyć. Ostatecznie kot może być wychudzony np. z powodu nowotworu.
Bardzo, bardzo się cieszę, że udało się Wam zabrać Miłka. Już jest piękny, a zadbany stanie się całkiem zachwycający
alata pisze:Miałam na myśli to, że prokuratura lub policja może oddalić zarzuty przeciw babie używając argumentu o nowotworze.![]()
Babsko chyba zupełnie nie ma kontaktu z rzeczywistością, skoro nie widzi w jakim stanie są koty. Nie potrafię zrozumieć dlaczego nie pozwala leczyć ani nawet umyć Balbinki, która podobno jest jej ulubienicąZdjęcia są przerażające.
Przecież to, co ona wyprawia, to jest torturowanie kotów

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości