Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 10, 2011 22:02 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Fotki są niesamowite ,Yuki cudowny a cioteczka dumna strasznie. :ryk: To sobie wyobrażam dumną mamusię. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie lip 10, 2011 22:03 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Yuki to śliczny chłopak,aż miło popatrzeć jak świetnie się miewa :1luvu:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Nie lip 10, 2011 22:04 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Kasiu dzięki bo sporo pracy Ci zadałam na wieczór. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie lip 10, 2011 22:26 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

horacy 7 pisze:Kasiu dzięki bo sporo pracy Ci zadałam na wieczór. :1luvu:

No coś Ty :oops: Tak jak mówiłyśmy, każdy pomaga jak może. Ja mogę przynajmniej tak :wink:
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 10, 2011 22:58 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

ACHA13 pisze:Kasiu,ja mam 36 fotek kotów zrobionych dzisiaj,czy mogę Ci przesłać na maila,bo mi wstawianie tutaj kiepsko idzie,jeżeli tak to podaj mi maila,plis;)

Uwaga, idą foty ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lip 11, 2011 4:51 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Kociaste fajne.
A Renifer zalizany = umyty :mrgreen: , więc czysta przyszłość przed Reniferem.
Ta tri na pewno (uparcie piszę) znalazłaby szybko dom - mam poczucie, że tri szybko znajdują (miałam w zeszłym sezonie dwie). :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lip 11, 2011 7:18 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Też liczę na to ,ze tri może szybciej znajdzie dom.Tylko trzeba zrobić ogłoszenia ,czy ktoś pomoże?

horacy 7

Post » Pon lip 11, 2011 7:23 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Rozumiem, że koteczki tri są oswojone i mogą łatwo iść do domków?
Ja mogę się postarać - tak jak potrafię -napisać teksty :oops: ... co prawda zobowiązałam się też do napisania innych tekstów... czyli kołowrót, ale będę się starać :1luvu:
Nie jestem niestety mistrzem jak inni :ok:
Ale nigdy jeszcze nie wystawiałam ogłoszeń :|
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon lip 11, 2011 7:47 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Tiri ,pingwinki chyba z trzy i biało-czarna krówka są super.Oswojone,lgną do człowieka. :oops:

horacy 7

Post » Pon lip 11, 2011 8:05 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Tę jedną pingwinkę już znam. Mam też zdjęcie jak Renifer głaszcze ją trzymając na kolanach... (nie chciałam robić prywaty to nie wysłałam).
Płakać się wtedy chciało ale nie było możliwości zabrania innego koteczka. Schronisko wstrzymało wtedy wszystkie adopcje...
Szkoda, gdyby ewakuacja koteczki Przylepy była wtedy przygotowana, może stałoby się inaczej :(

Ale nic to, trzeba brnąć do przodu...
Ja oczywiście uczę się dopiero od szanownych Państwa uczestników forum i moja znajomość ze Szczytnem datuje się od próby przerzutu Brysia (i przykrych wyników badań oraz wyroku :( )
Mam jednak nadzieję, że słoneczko i do Was się uśmiechnie i koty szczycieńskie spotkają na swojej drodze jeszcze wielu przyajznych ludzi :1luvu:

Co do ogłoszeń - może ktoś ma większe doświadczenie, ja tylko byle jak potrafię pomóc :oops:
A koteczki trzeba ratować i już :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 11, 2011 8:17 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

Dzień dobry!

Ja oczywiście zrobię chętnie ogłoszenia dla tri, przynajmniej na podstawowych portalach (tych co ma Bryś, Zosia, Tajfun i Falusia). Jeżeli będziecie mieć jakieś pomysły na tekst to bardzo chętnie, ew wezmę to co miała kotka która pojechała do Górzna :) Tylko bym poprosił trochę większe zdjęcia na e-mail (bo pewnie są), bo te są dobre na forum a do ładnego Allegro to większe trzeba, inaczej ludzie dopytują się czy są lepsze zdjęcia bo kota mało widać.

Coś wiadomo o charakterze tej tri, jest raczej dzikawa czy proludzka, jak się odnosi do innych kotów (tego głównie ludzie oczekują chyba)? Pewnie nie jest ani szczepiona ani sterylizowana?

Ostatnio rzadko piszę bo zarobiony jestem, ale czytam wątek i niezmiennie trzymam kciuki za domy dla kotów.

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon lip 11, 2011 8:22 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

To młodziutka tri jeszcze dziecko gdzieś 4 miesięczna,łagodna ,siedzi na ogólnej kociarni z innymi kotami spokojnie.Na pewno nie sterylizowana.Adamie gdybyś znalazł czas bardzo proszę o ogłoszenia i z góry dziękuję.

horacy 7

Post » Pon lip 11, 2011 8:30 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

To ja, może jakoś pomogę w pisaniu tekstów.
Niestety nie mam takiego talentu jak Adam :oops:
Ale teraz i tak zobowiązałam się coś wytworzyć.
Ale jeśli Adam pozwoli, to może ja (opierając się na jego WZORZE) coś tam bym napisała... - może choć troszkę by się przydało... a Adam jakby chciał oczywiście poprawiłby to jakoś magicznie...
Bo przecież CatAngel od początku mówiła, że on robi magiczne ogłoszenia...
No co by nie powiedzieć... dzięki ogłoszeniu tri Majka, kóra jest kompletycznie nieoswojona znalazła taki domek, który akceptuje ją taka jaka jest... i już nie odda.

Znowu się zaplątałam we własne słowa, cieszę się, że możemy uczestniczyć we wspólnej sprawie a Adam rzeczywiście obstawia tę "niszę", w której nietechniczne osoby giną :oops:

To jak się ogarnę, to popróbuję przy okazji tworzenia innych tekstów stwórzyć tekst dla tri a potem może innych, oczywiście jak Guru od Ogłoszeń pozwoli :oops:

No dziękujemy, po prostu
Słoneczko wyszło :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lip 11, 2011 8:42 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

meksykanka pisze:Bo przecież CatAngel od początku mówiła, że on robi magiczne ogłoszenia...

Ja mawiałam zawsze, że magiczne Allegro :D bo nie jest takie same jak inne, które oglądam codziennie.
meksykanka :twisted: :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lip 11, 2011 8:44 Re: Szczytno - dużo kotów. Nie poddajemy się. Part 3

O Matko, znowu coś pokręciłam?
To ja się popiołem posypię albo kocim futrem :oops:

Ale jednak magiczne, ot co :1luvu: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]