Pani Wiesiu Pani to jest czujna
Mara więc mam jasność Klimek i Longer mają dostawać od dziś przez tydzień Ditrivec - zaraz to uzupełnię w kąciku medycznym, czy są założone nowe karty dla Klimka i Longera ? jeśli nie to jutro założę, i dla Smoły tez bo ona dostaje krople . Jutro postram się to uporządkować, zeby było wiadomo co i jak - na wszelki wypadek jeszcze wydrukuję jakąś instrukcję podawania leków
Dziś Cookie dzwoniła po wieczornym dyżurze i mała relacja bo Cookie czasowo nie ma dostępu do internetu.
1. jeden z maluszków burasków kicha i chyba był lekko smutny

Pani Wiesia pisała że obydwa się bawiły i latały - więc zobaczymy do jutra jak sprawa wygląda, Beatko bardzo proszę daj znać jak buraski
2. Klimek siedział w kuwecie i nie mógł się załatwić - więc nie wiem o co chodzi trzeba u niego obserwować sprawę kupową
3. dla mamuśki z maluszkami dostawiła jeszcze jedną kuwetę - w jednej śpią w drugiej połozyła jakieś szmatki, ale tak się zastanawiam bo nie można do kuwety dać żwirku normalnego - na zdrowej kociarni koło umywalki leży opakowanie żwirku Cat Best to taki żwirek drewniany, Beatko nasyp mamusi do drugiej kuwety tego żwirku a ja na popołudniowym dyżurze zobaczę jak to funkcjonuje.
4. Smoła została potraktowana Fripexem
5. reszta towarzystwa ok