Dam głos czym zakończyło się nasze spotkanie i czy dużo krwi straciłam...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alex405 pisze:Dokładnie tak. Sama dziś widziałam na pobliskim przystanku ogłoszenie o zaginionej burasi, więc jesli komuś zalezy, to szuka. A jeśli nie zależy, to lepiej, żeby kot znalazł nowy, kochający dom.
ewk@ pisze:Alex405 pisze:Dokładnie tak. Sama dziś widziałam na pobliskim przystanku ogłoszenie o zaginionej burasi, więc jesli komuś zalezy, to szuka. A jeśli nie zależy, to lepiej, żeby kot znalazł nowy, kochający dom.
Hej, przepraszam, że ja o burasi, a gdzie było to ogłoszenie? Bo ja z kolei widziałam ogłoszenie o znalezionym burym kocie - ze zdjęciem - na Koszykowej. Nie doczytałam jakiej płci, ale zwróciłam na nie uwagę, bo było nietypowo powieszone. Na bramie, nie na wysokości oczu, ale na wysokości... kota. Może, że jak ktoś się za kotem rozgląda, to w dół patrzy.
ewk@ pisze:Alex405 pisze:Dokładnie tak. Sama dziś widziałam na pobliskim przystanku ogłoszenie o zaginionej burasi, więc jesli komuś zalezy, to szuka. A jeśli nie zależy, to lepiej, żeby kot znalazł nowy, kochający dom.
Hej, przepraszam, że ja o burasi, a gdzie było to ogłoszenie? Bo ja z kolei widziałam ogłoszenie o znalezionym burym kocie - ze zdjęciem - na Koszykowej. Nie doczytałam jakiej płci, ale zwróciłam na nie uwagę, bo było nietypowo powieszone. Na bramie, nie na wysokości oczu, ale na wysokości... kota. Może, że jak ktoś się za kotem rozgląda, to w dół patrzy.
Owszem, płakał, ale raczej nie za mną. Ja za to jestem okropnym mazgajem w takich sytuacjach. I żołądek mam dzisiaj jak orzeszektaizu pisze:Kocik za Tobą płakał... Ale jak dostanie nową panią i extra domek to zapomni o smuteczkach
annafreesprit pisze:Owszem, płakał, ale raczej nie za mną. Ja za to jestem okropnym mazgajem w takich sytuacjach. I żołądek mam dzisiaj jak orzeszektaizu pisze:Kocik za Tobą płakał... Ale jak dostanie nową panią i extra domek to zapomni o smuteczkach![]()
Dobra wiadomość jest taka, że szybko uspokoił się i bez lamentów przetrwał noc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Blue, elmas, kasiek1510, Marmotka i 97 gości