Przyszłe potencjalne domki Zorki Nie będziecie miały much, ciem, pająków oraz wszelkich owadów latających. Kociczka jest łowna i niczego takiego nie przepuści, grzeje bardzo, jest mięciutka i kochana. Tylko brać . Prosze, prosze, proszę
I nie narzekać będę na taki stan rzeczy ale mam 2 kociaki. Więc domki brać cholerkę. Pogada z Wami, pomruczy, czasami się przytuli.... Brać a nie marudzić proszę
Iwona J pisze:Rany boskie. Jak tak dalej pójdzie to ja wezmę Zorkę do siebie....... Domki odzywajcie się, proszę
I to wcale nie byłby zły pomysł
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wydarzenie na FB niestety zamarło, przydałyby się jakieś nowe fotki. Im więcej fotek i informacji, tym większy ruch a tym samym szansa, że ktoś to cudo wypatrzy.
Wiem. Zorcia jest u Wani71 . Aktualnie pewnie nowych informacji nie będzie. Czasem tak się składa, że życie sobie z nas zakpi. Musimy cierpliwie poczekać.
Zorcię podniosę co by zainteresowanie nie spadało.... Ze swojej strony zrobie wszystko aby serduszko na brzuszku znalazło się w serduszku czyjegoś domu