Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
irazone pisze:Pacia-jak twoje maluchy?
moje zaczynają się przemieszczać o coraz większych własnych siłach, chyba im zęby idą (zwłaszcza Czarnemu) go gryzą mi palce zawzięcie i się bawią-też głównie Czarny-małe "bójki" między sobą, ze mną, wywalanie brzuszka do góry i machanie łapkami,a jak drapię po brzuszku to mi ssie dłoń
Puchacz pisze:Ja się zastanawiam kiedy maluchy zabrać kotce, a samą kotkę złapać i ciachnąć. One teraz będą miały 4 tygodnie.
Miuti pisze:Dla mnie za wcześnie.
Ja w wieku 6 tygodni dopiero zaczynałam odstawiać szczenięta.
8 tygodni. Im dłużej pozostają z matką, tym lepiej.
Pokarm matki można uzupełniać.
paciaz1993 pisze:irazone pisze:Pacia-jak twoje maluchy?
moje zaczynają się przemieszczać o coraz większych własnych siłach, chyba im zęby idą (zwłaszcza Czarnemu) go gryzą mi palce zawzięcie i się bawią-też głównie Czarny-małe "bójki" między sobą, ze mną, wywalanie brzuszka do góry i machanie łapkami,a jak drapię po brzuszku to mi ssie dłoń
Moje też chodzą coraz więcej, dostały nowe pudełko, bo przyszła mi duża paczka z avonu, także jest większe mieszkanko
Nucik i Mio też chyba zaczynają ząbkować, bo gryzą niemiłosiernie wszystko, a nawet własną buteleczkę![]()
Bawią się coraz częściej, natomiast jedzą rzadziej, ale większe porcje![]()
Czy przyjdzie taki czas, że będą mogły zostać same 8 godzin, bo moja sąsiadka która raz je karmi kiedy jestem w szkole ma w tym tygodniu 2 razy jakiś wyjazd. Czy kociaki będą mogły nie jeść przez prawie 8 godz?
paciaz1993 pisze: Ja też wprowadzę dzisiaj żółtko, tylko jak ja im mam to podać, sparzyć, rozmieszać z mlekiem i do butli?
MartynaP pisze:maluchy rosną to i beda jesc jak smoki
a planujesz juz sterylke mamusi ?
paciaz1993 pisze:MartynaP pisze:maluchy rosną to i beda jesc jak smoki
a planujesz juz sterylke mamusi ?
Tak, kicia w czwartek będzie miała zabieg, czy to jest niebezpieczne skoro ona miała już pewnie nie raz młode?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot] i 638 gości