Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 19:05 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

Karilka pisze:Femko podoba mi się to co robisz i to serce, które wkładasz w taką pracę, jednak to, jak traktujesz ludzi nie jest w porządku.

Zrobiło mi sie przykro, ze potraktowalas mnie jak jakiegos bullterriera poszczutego przez którąkolwiek Fundację. Wiesz, myślę, ze troche większa dawka tolerancji do ludzi by Ci sie przydała. Nie wiem skąd u Ciebie ten jad i chęć upokorzenia innych.
Co to zmieni? To, ze czlowiek, który dal pare groszy Medorowi czy innej Fundacji już tego nie uczyni?
Czy to Twoje naskakiwanie zrobi coś dobrego dla zwierząt? Szczerze wątpie.

Karilka, daj spokój, to nic nie da :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 24, 2011 20:13 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

:kotek:
Ostatnio edytowano Czw mar 24, 2011 20:52 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Czw mar 24, 2011 20:43 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

ten pingwinek koci prze-sliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw mar 24, 2011 20:44 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

oo, świetnie się składa, że Ci się podoba, bo właśnie zastanawiam się, komu na DT go wcisnąć :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw mar 24, 2011 21:02 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

:lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw mar 24, 2011 21:16 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

Nie będę uskuteczniała pokłonów :wink: - Femka, annskr oraz sąsiadka z Rosanowa uratowały psiaka :ok: :ok: :ok: :D :D :D :D

Mam jednak pytanie - dlaczego ten wątek jest zamieszczony na koci-łapci :?: Koci-łapci tylko dla zarejestrowanych, a wydaje mi się iż to co się stało powinno być upublicznione.

Oczywiście autor wątku decyduje, ale mam taką sugestię.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt mar 25, 2011 8:48 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

NIE-bicie pokłonów mile widziane :D :ok:

Gdzie ma być ten wątek? Na Koty on się chyba nie nadaje, bo tylko mały epizodzik jest pingwinkowy.
Obrazek

Femka

Post » Pt mar 25, 2011 8:50 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

niech będzie gdzie jest
dzięki temu Medor grosików może przez Femkę nie straci

Femka i tak :king:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt mar 25, 2011 8:55 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

Po pierwsze primo napisałam do Aleby prośbę o przeniesienie, bo może w większej grupie dalibyśmy radę coś zrobić z tym kontaktem na Kosodrzewiny.

Po drugie primo Maryla specjalnie wstawiła koronę, żeby mnie wnerwić :twisted:

Przez ostatnie dni docierają do mnie informacje z różnych stron na temat "charytatywnej" działalności Medora. Oczywiście nie ma mowy, żebym zdradziła źródło informacji albo w jakikolwiek sposób wskazała te osoby, bo zaufały mi. Ale na pewno całą wiedzę wykorzystam, żeby Pani Elżunia o gołębim sercu, jej obecne na forum córki o równie gołębich sercach - a zatem żeby one wszystkie wiedziały, że są tylko patologicznym marginesem w swojej zarobkowej działalności pod szyldem fundacji prozwierzęcej.
Obrazek

Femka

Post » Pt mar 25, 2011 9:49 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

Femka, dłuższą chwilę zastanawiałam się, czy wstawić Ci koronę. Skoro lubisz i się domagasz, to wstawię :king: :king:
Feebee

Post » Pt mar 25, 2011 10:56 Re: "Podziękowania" dla Medora, podwójna moralność fundacji s.8

Femka, ale korona okrutnie Ci się przekrzywiła. :wink:
Fajny ten benek. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 25, 2011 12:21 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Feebe, popadłam z Tobą w głęboki konflikt :mrgreen:
Z Marylą jestem od 27 stycznia :lol:

Jesteśmy na Kotach, dzięki Alebie.
Do schroniska jadę w poniedziałek. Marzy mi się jakaś większa akcja.
Obrazek

Femka

Post » Pt mar 25, 2011 13:23 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Wetnę sie z sunia staruszeczką - po tu trochę psiarz, moze pomogą - kilka dni błąkała się po ruchliwym skrzyżowaniu Łagiewnicka / Warszawska. Na razie przez kilka dni odpoczywa bezpieczna w domu, ale za kilka dni trzeba będzie ją zabrać - nie mamy gdzie…
Sunia jest bardzo spokojna, nie reaguje na koty, daje znać, że potrzebuje wyjść na spacer.
Prosimy o kącik dla niej na ostatnie lata życia… 600 985 675

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt mar 25, 2011 13:27 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

sunia pewnie nie ciachnięta? bo jakos się przecież zgubiła :roll:
Obrazek

Femka

Post » Pt mar 25, 2011 16:39 Re: Łódź, próba adopcji kotów ze schronu na Kosodrzewiny.

Femka pisze:sunia pewnie nie ciachnięta? bo jakos się przecież zgubiła :roll:

Nie wiem, to staruszka
Wiem, że dziś ma być u Ań.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]