Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spokojnie Iwono. Myślę, że Kasia nie patrzy non-stop na forum. Poza tym sugerowałem już kiedyś, żeby wysyłać do Kasi zamówienia tylko na pw albo mailem, bo inaczej robi się śmietnik na forum, a dodatkowo Kasia może przegapić czyjeś zamówienie.Iwona pisze:nie mam potwierdzenia
Cóż. Zrobisz jak będziesz chciała. Natomiast nie widzę sensu takiego pisania co chwilę w kolejnym wątku 'nie mam potwierdzenia', 'czy dostanę moje zamówione jedzenie' itp. Co zaś się tyczy mojej oceny - mam prawo do własnego zdania i jakoś nie przekonuje mnie taki sposób składania zamówień. No chyba, że dla kogoś wielkim problemem jest wcisnąć 'pw' zamiast 'odpowiedź'... Ale to już oczywiście każdego indywidualna sprawa. Tak czy siak myślę, że składanie zamówień 'na priva' jednak pomaga Kasi.Iwona pisze:ale twoje sugestie nie są chyba jeszcze poleceniem słuzbowym?
Pozwolisz, że tego nie skomentuję i zakończę na tym tę bezsensowną pyskusję (a chciałem tylko podzielić się dobrą radą)... EOT.Iwona pisze:niewątpliwie masz prawo do własnego zdania, ale istnieje jeszcze coś takiego jak kindersztuba. i jak sie komentuje czyjąs wypowiedz, mozna to zrobic elegancko
Jeszcze ostatnia rada. Pamiętaj o tym, że na forum nie jesteś sama. Niektórzy zdają się o tym czasami zapominać. No cóż. Widać nie zależy Ci na dotarciu Twojego zamówienia do Kasi. A teraz już naprawdę dobranoc. I odrobinę mniej narcyzmu i egoizmu polecam na przyszłość.Iwona pisze:dobrymi radami piekło wydrukowane.
chętnie przyjmuje dobre rady o ile o nie prosze.
ja rowniez uwazam dalsza dyskusje za bezprzedmiotowa
Kasia D. pisze:Iwona, twoje zamówienie jest nadal u Evi, skontaktowałas się z nią?
Benek zmieścił mi sie do paczki tylko jeden , jak równiez tylko jedna paczuszka Puriny HC...
A wczoraj byłam cały dzień w Wawie i wróciłam przed pólnocą ... nie mogłam przeczytac więc niczego na forum a tym bardziej potwierdzic zamówienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, puszatek i 1305 gości