Nie uszczęśliwiaj ludzi na siłę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Agiis_s, jako osoba (w odróżnieniu od Ciebie) doświadczona w kontaktach z mediami doskonale rozumiem niechęć do publicznych występów.
Nie każdy ma ochotę pokazywać połowie Polski,w tym wariatom z psami trenowanymi do zabijania, np do psich walk, pod którym krzakiem i o której godzinie zjawiaja sie na karmienie koty
agiis-s pisze: niechęć do publicznych występów objawia się u mnie niechęcią opisywania swoich prywatnych spraw na publicznym internetowym forum do którego mają dostęp tysiące użytkowników
oraz na używaniu słowa "nie, dziękuję" skierowanego do reportera proszącego o wywiad
to napisałam ja - osoba mniej doświadczona w kontaktach z mediami (w odróżnieniu od taizu) ...czuję się jak u Barei
taizu pisze:PS. Z mediami pracowałam zawodowo, nie prywatnie
agiis-s pisze:taizu pisze:PS. Z mediami pracowałam zawodowo, nie prywatnie
będę pamiętała o tym szczególe z twojego życia chociaż jest to zdecydowany OT
agiis-s pisze:taizu pisze:Agiis_s, jako osoba (w odróżnieniu od Ciebie) doświadczona w kontaktach z mediami doskonale rozumiem niechęć do publicznych występów.
Nie każdy ma ochotę pokazywać połowie Polski,w tym wariatom z psami trenowanymi do zabijania, np do psich walk, pod którym krzakiem i o której godzinie zjawiaja sie na karmienie koty
niechęć do publicznych występów objawia się u mnie niechęcią opisywania swoich prywatnych spraw na publicznym internetowym forum do którego mają dostęp tysiące użytkowników
oraz na używaniu słowa "nie, dziękuję" skierowanego do reportera proszącego o wywiad
to napisałam ja - osoba mniej doświadczona w kontaktach z mediami (w odróżnieniu od taizu) ...czuję się jak u Barei![]()
jolabuk5 pisze:A czy mozna prosić o informacje - w pierwszym poscie najlepiej - jak skonkretyzują się plany, kiedy taka audycja będzie pokazywana? Bo bez względu na lepsze lub gorsze doswiadczenia w kontaktach z mediami temat jest ważny i audycje mogą zrobić coś dobrego (ok, zaszkodzić też mogą, dlatego trzeba uwazać z podsuwanymi tematami).
John pisze:Ale to jest w każdej Uwadze codziennie czy jak? Pytam, bo nie posiadam TV
agiis-s pisze:Ale ja się nie znam i nie mam takiej wprawy medialnej jak to usłyszałam od taizu
OT (nie wytrzymam jednak sorry) - taizu nie zna mnie, nie wie kim jestem i czym się zajmuję, zajmowałam itp. ale WIE LEPIEJ![]()
agiis-s pisze:Kumiko dokładnie o to chodzi
jeśli ktoś publicznie opowiada że pomaga kotom, zbiera na to środki a potem nie życzy sobie być osobą publiczną to jest to dziwne.
Tym bardziej, że zawsze można odmówić udziału w nagraniu,czy wypowiedzieć się ogólnie na dany temat.
Ale ja się nie znam i nie mam takiej wprawy medialnej jak to usłyszałam od taizu
OT (nie wytrzymam jednak sorry) - taizu nie zna mnie, nie wie kim jestem i czym się zajmuję, zajmowałam itp. ale WIE LEPIEJ![]()
a cykl prozwierzęcy popieram jak najbardziej - byle to z sensem było robione. I tu pomoc kociarzy/fachowców chyba jednak niezbędna będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 1564 gości