zaznaczę do doczytania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
animalon pisze:obudźcie mnie , bo ja chyba mam koszmar???![]()
15-latek nie wie co to cierpienie??? no to chyba do szkoły i to podstawówki nie chodził... biologii uczą od 1-wszej klasy ... błagam....
nie wie co znaczy cierpienie ???!!!! nie wie co znaczy użyte przez niego słowo ???!!! to dlaczego nie wziął do roli szmacianej lalki tylko żywe stworzenie i to BEZBRONNE !!!! bo gdyby wziął PITBULA to ten garło wyszarpałby mu.... błagam !!! i to wtedy byłby film !!! niech się zmierzy z równym sobie!!!
nie wiedział co robi ???? to znaczy ,że ten 15-latek nie jest człowiekiem !!!
dorzucam swoją 10-chę...
yammayca pisze: Nie da się oddzielić tych uczuć.
Agn pisze:
Dając Wam prawo do zemsty pozwoliłabym bowiem, aby oprawca stał się Wasza ofiarą. A jako ofiara ma w każdym systemie prawnym prawo do ochrony. Nigdy nie pozwolę, by moje działania i poglądy spowodowały takie odwrócenie ról. Nie dam przyzwolenia na to, by Wasze durne pokrzykiwania spowodowały, że ktoś będzie musiał bronić sprawcy przed Waszym samosądem.
animalon pisze:NIE WIDZICIE ???? że ten chłopak to wyrafinowany manipulat ???
szokoloko pisze:
Obalenie lini obrony, że "to tylko zabawa"
1. Nazwał brata kotobójcą (zabójcą kota)
2. Podkład do filmu, opisy , że chyba kotu nic sie nie stało.
3. Pisał komentarze na swoim kanale na Youtube "gówno mi zrobicie..."
4. Tak sie bał że aż usunał profil na Youtube
Dalej pan/pani psycholog twierdzi że nie wiedział co robi?
Społeczeństwo nie jest durne. Gdy kolejny raz zamiota pod dywan/niska szkodliwośc spoleczna. Śmieszna "kara" to krakowska policja mysli ze ktos sie nie wkurzy i nie wytrzyma w koncu?
Ten film pokazał jak mały gnom 3 letni z usmiechem na ustach maltretuje kota a jego braciszek zwyrodnialec jak Capo wskazuje mu co ma robić.
.
Gibutkowa pisze:animalon pisze:NIE WIDZICIE ???? że ten chłopak to wyrafinowany manipulat ???
Widzimy, a nawet wiemy co to znaczy mieć do czynienia z takim manipulantem i jak to fajnie jak skieruje swoją uwagę i wysiłki na nas, tylko że to wciąż "chory" człowiek. No i znów się produkuję nie wiem po co...![]()
Co do instytucji to mam jak na razie same negatywne doświadczenia ale może miło się zaskoczę
Agn pisze:Dając Wam prawo do zemsty pozwoliłabym bowiem, aby oprawca stał się Wasza ofiarą.
vega013 pisze:Gibutkowa pisze:animalon pisze:NIE WIDZICIE ???? że ten chłopak to wyrafinowany manipulat ???
Widzimy, a nawet wiemy co to znaczy mieć do czynienia z takim manipulantem i jak to fajnie jak skieruje swoją uwagę i wysiłki na nas, tylko że to wciąż "chory" człowiek. No i znów się produkuję nie wiem po co...![]()
Co do instytucji to mam jak na razie same negatywne doświadczenia ale może miło się zaskoczę
Ty naprawdę uważasz, że ten zwyrodnialec to "chory człowiek", który wymaga zrozumienia i pomocy? Leczenia zamiast dotkliwej kary za wyjątkowe okrucieństwo?
vega013 pisze:
5. Wstęp do filmu: "Chciałbym napisać, że żaden kot nie ucierpiał podczas kręcenia filmu. No właśnie: chciałbym"
Agn pisze:felisaquatica pisze:Agn pisze:
Felisaquatica - chcesz sobie pokrzyczeć to wynajmij bunkier i powrzeszcz. Używając jak najgorszych inwektyw.
Zejdę do twojego poziomu na chwilę.
Odwal się od mojego mózgu i zajmij się swoim.
Analogia zwierzęcego stada jest jak najbardziej adekwatna - do Ciebie, nie do mnie.
Nie będę porykiwać w Twoim stadzie, bo zwyczajnie nie rozumiesz, o czym piszę. Tyle tylko, że ja nie zamierzam krzyczeć, byś zrozumiała.
Agn pisze:Dając Wam prawo do zemsty pozwoliłabym bowiem, aby oprawca stał się Wasza ofiarą. A jako ofiara ma w każdym systemie prawnym prawo do ochrony. Nigdy nie pozwolę, by moje działania i poglądy spowodowały takie odwrócenie ról. Nie dam przyzwolenia na to, by Wasze durne pokrzykiwania spowodowały, że ktoś będzie musiał bronić sprawcy przed Waszym samosądem.
skaskaNH pisze:A ja przepraszam, jeśli palnę głupotę, ale... nie daje mi to spokoju![]()
Obejrzałam tamten filmik i zdjęcia ze strony Krakowskiego TOZ-u (2 i 3 zdjęcie http://ktoz.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?477639), tam kotek - ofiara -wydaje mi się- ma więcej białego na pyszczku i czole, a Marika pokazana dziś w mediach to typowy burasek. Czy mogę prosić osoby bliżej związane z krakowskim Schroniskiem o rozwianie tych wątpliwości? Czy Marika to nie kolejna ofiara, a tamten biedak...
Jeśli coś źle widziałam i zrobiłam zamęt, to z góry przepraszam.
vega013 pisze:Gibutkowa pisze:animalon pisze:NIE WIDZICIE ???? że ten chłopak to wyrafinowany manipulat ???
Ty naprawdę uważasz, że ten zwyrodnialec to "chory człowiek", który wymaga zrozumienia i pomocy? Leczenia zamiast dotkliwej kary za wyjątkowe okrucieństwo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, ewar, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 454 gości