Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 20:44 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ja też się witam :1luvu:
Garfield po 2 tyg. niejedzenia * tzn. karmienia na siłę :roll: zaczął sam jeść :ok: najważniejsze,że jest zdrowy :wink:
ma jedna nerkę mniejszą i takie problemy mogą się powtarzać :|

no ale jest już dobrze :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto gru 28, 2010 16:21 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

witam sie i hopsam :kotek:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto gru 28, 2010 17:39 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ja też się witam :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto gru 28, 2010 21:10 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zimno. Dziś byłam wreszcie wrzucić peronowcom kołdrę obszytą polarem. Już zaczynam się zastanwaiać jak odłowić kotkę stamtąd :|
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto gru 28, 2010 21:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

U nas tez zimno, ale chyba zaczęło się ocieplać na noc 8O Zapowiadają śnieg. A ja jutro wyjeżdżam, co prawda na jeden dzień tylko...(mam nadzieję :mrgreen: )
Podobno na wschodzie szykuje się powtórka z rozrywki z zamarzającym deszczem :evil: Znowu posypią się przewody i drzewa :(

taizu

Post » Wto gru 28, 2010 22:04 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zgłosiłam Izę do konkursu z karmą w nagrodę (co prawda nie mam jej zgody... :mrgreen: )
viewtopic.php?f=1&t=121815&start=30

taizu

Post » Wto gru 28, 2010 22:42 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Wróciłam Dziewczyny. Zimno dzisiaj. Kociaki pojadły. Kicia ktora wczoraj dostala budkę, wygladała na zadowoloną. Znalazłam jej super miejsce. To znaczy wykorzystałam w tym celu miejsce, w którym zwykle na mnie czeka. Jest to dość niski krzak, gęsty. Z gatunku tujowatych.Wczoraj musiałam sie tam dostac od tyłu. Wpadłam w snieg po uda w jednym miejscu i nie powiem trochę sie przeraziłam. Dotarlam jednak, wpełzłam pod krzak. Wczesniej wydrążyłam sobie tunel i wsunęłam budkę pod konar. Miejsce idealne. Zaciszne. Zarośnięte. Za skarby nie napada tam ani snieg ani deszcz ani wiatr nie grzżny.Często obserwuję koty , ich zwyczaje i upodobania, zanim zdecyduję gdzie ma stać budka. Zwykle mam dobre przeczucia.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto gru 28, 2010 22:51 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Izo, prepraszam, że się tak porządzilam z tym zgłaszaniem bez zapytania Ciebie, ale jak przeczytałam, ze potrzebne jeszcze 2 kandydatury, to nie moglam sie powstrzymać... Jeżeli sie zgodzisz, to proszę dziewczyny o głos, bo ja swój już zużyłam wcześniej :oops:

taizu

Post » Wto gru 28, 2010 22:52 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kilka kociakow nie przychodzi na posiłki. To znaczy jedzonko im zostawiam, ale nie mam pewnosci czy wszystko u nich dobrze. Kilka dni temu widziałam Stelcię. Ale w czasie kiedy przychodzę, nie widuje jej. Boguś siedzi codziennie w budce i tylko czeka aż go wywolam. Ma cieplutko, bo dałam mu po dwóch stronach cieplutkie polarowe kocyki. Dobrze odsnieżyłam wejścia juz kilkakrotnie. Sprawdzałam ,ma w srodku cieplutko i sucho. Poniewaz jest to budka drewniana ,staralam się tak ukladac w niej kocyki aby i nachodziły na scianki. Wtedy jest dużo cieplej.Takie same dwa cieplutkie polarowe kocyki dołożylam do budki, którą zaniosłam dla Diny i Róży.Ciepły polarek dostała też kicia powodziowa o czym Wam przedwczoraj pisałam. Dwie bluzy polarowe włożyłam tez do budki dla Czarnej kici. Ta budka została zaniesiona jej wczoraj.
Teraz zdradze Wam skąd polarki. Polarki zakupilam dzięki Skarbonce. :1luvu: W paczce od Niej były pieniażki na butki dla mnie. :D Poniewaz butki juz dostałam i to trzy pary, :1luvu: :D postanowilam, ze te pieniazki przeznacze na zakup polarkow do budek. Połowę kwoty czyli 50 zł wydałam zatem w ciuchbudzie i zdobylam dwie reklamówy polarowych bluz i kurtek na polarze. Druga połowę dołozyłam na zakupy przedświateczne dla kociaków.

iza71koty

Post » Wto gru 28, 2010 22:55 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

taizu pisze:Izo, prepraszam, że się tak porządzilam z tym zgłaszaniem bez zapytania Ciebie, ale jak przeczytałam, ze potrzebne jeszcze 2 kandydatury, to nie moglam sie powstrzymać... Jeżeli sie zgodzisz, to proszę dziewczyny o głos, bo ja swój już zużyłam wcześniej :oops:

Ojej Bardzo mile mnie zaskoczyłaś. :1luvu: Dziękuję Ci. :1luvu: Oczywiście poproś jeśli możesz. :wink:

iza71koty

Post » Wto gru 28, 2010 22:57 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

taizu pisze:Zgłosiłam Izę do konkursu z karmą w nagrodę (co prawda nie mam jej zgody... :mrgreen: )

Kochani Prosimy Pięknie o Głosy.

Nagroda to karma dla kociaczków. Bardzo, bardzo jej teraz potrzebujemy.

iza71koty

Post » Wto gru 28, 2010 22:59 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ALICJO zdjęcia które mi przesłałaś na maila są po prostu rewelacyjne. :D Powinnaś pokazać Dziewczynom na wątku. Masz talent . :1luvu: Potrafisz uchwycić sedno sprawy. :1luvu:

iza71koty

Post » Wto gru 28, 2010 23:03 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Saranno, Wiora prosze zdecydujcie w jakim Bazarku każda z Was może pomóc. Mamy cztery kategorie. Kocie gadżety. Miniaturki olejne. Bizuteria. Kosmetyki. Ja się dostosuję i roześlę do Was zdjęcia.

iza71koty

Post » Wto gru 28, 2010 23:51 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

A ja nawet nie wiedziałam że w Szczecinie jest taka WSPANIAŁA OSOBA :oops:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro gru 29, 2010 8:12 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Saranno, Wiora prosze zdecydujcie w jakim Bazarku każda z Was może pomóc. Mamy cztery kategorie. Kocie gadżety. Miniaturki olejne. Bizuteria. Kosmetyki. Ja się dostosuję i roześlę do Was zdjęcia.

Dla mnie mogą być pierwsze z brzegu czyli gadzety i miniaturki.. :)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

[poprzednia][następna]