Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 17:55 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Kciuki za zdrówko Asi i za Tymusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie gru 12, 2010 22:01 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Wróciłam z 4 dni nieobecności i przeogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie gru 12, 2010 23:35 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Przyłączam się :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 13, 2010 7:46 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Może dzisiaj jakies wiadomości będą?-oby jak najlepsze! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon gru 13, 2010 7:50 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

miłego dnia Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon gru 13, 2010 8:05 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Tymeczku, za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon gru 13, 2010 8:37 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Witajcie Kochane :1luvu:
Bardzo dziękuję za pamięć, za ciepłe myśli dla Tymonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stan Tymusia niestety nie poprawia się wcale, ale ważne, że się nie pogarsza. Kocio jest nieprawdopodobnie słaby i od dwóch dni zdarza mu się siusiać pod siebie na posłanko :( Najczęściej jednak schodzi z niego i robi wszystko tuż obok. Zdarza mu się dotrzeć do kuwety, pewnie kiedy uda się zmobilizować siły...
Tymonek nadal wypija nieprawdopodobnie duże ilości wody, mam nadzieję, że nie wiąże się to z żadną chorobą (nasza wetka mówiła mi, że są takie schorzenia nerek, które nie wpływają na wysokość mocznika i kreatyniny, ale wobec tych schorzeń weterynaria jest bezradna... Ale nie zakładamy czarnych scenariuszy!!!). Apetyty Tymiankowi nadal dopisuje, ale przestał już jeść tak nieprzytomnie jak na początku pobytu u mnie. Pewnie zaspokoił ten pierwszy, wilczy głód i zrozumiał, że nigdy już nie będzie głodny :D
Dziękuję Wam za wszystkie rady, staram się przynajmniej karmić Tymoneczka najlepiej jak to możliwe, bo chwilowo nic więcej nie mogę zrobić. Patrzę na niego i serce mi się kroi :cry: , ale wiem, że Tymuś nie cierpi - do tego na pewno nie dopuszczę!!!
Niewyobrażalne poczucie bezradności...
Może powrót do sił kota tak nieziemsko wycieńczonego musi przebiegać tak powolutku, może to normalne, że nie ma jeszcze żadnej poprawy.
Tymon to kot z żelaza i On się nie podda :!:
Czekamy do środy i jedziemy do naszych wetów, którzy powtórzą badania krwi, może USG zrobią i wszystko co będzie trzeba. Wierzę, że go uratują!!!
A poza tym nadal gdy tylko się pojawiam przy nim, natychmiast włącza traktorek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mruczy i mruczy, odpoczywa, wygrzewa zmarnowane ciałko przy kaloryferku i z przyjemnością wysłuchuje wszystkiego co opowiadam. O tym, że będzie szczęśliwym, beztroskim kotem. O tym, że tyle forumowych Dobrych Duchów myślami jest przy nim i że nie musi się już niczym martwić!!!

Kochane, dziękuję Wam za obecność, za magiczne kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za bazarki, za szaleństwo zakupowe, jakie tam się odbywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki Wam jest nam lżej, łatwiej, spokojniej i emocjonalnie i materialnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ, Wy wiecie...................... :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon gru 13, 2010 12:03 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 13, 2010 9:07 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Jak ja bym chciała usłyszeć wreszcie wieści że Tymonek zwiedza chatę,przeogromniaste kciuki za chłopaka :ok: :ok: :ok:
Z niecierpliwością czekam na środowe wieści :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon gru 13, 2010 9:28 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Zapraszam na książkowy bazarek.
Książki kocie i nie tylko.

viewtopic.php?f=20&t=121418&start=0
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon gru 13, 2010 9:44 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Tymonku, Asiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 13, 2010 11:33 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Naprawdę wyniki nerek w porzadku?
Bo objawy i zachowanie troszkę na to takie problemy wskazują...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon gru 13, 2010 11:56 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Za kotka z żelaza i stali
kciuki cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tymonek to taki najpiękniejszy kotek dla mnie
musi sobie jeszcze długo pobrykać i mieć radosne życie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon gru 13, 2010 12:00 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Kciuki są zaciśnięte cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon gru 13, 2010 12:07 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

bardzo dobrze wzmacnia organizm, przy anemii, osłabieniu, nawracających infekcjach
echinacea 46- dagomedu..
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon gru 13, 2010 12:07 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

ruru pisze:Tymonek to taki najpiękniejszy kotek dla mnie:

Ja też tak twierdzę,tylko potrzeba czasu aby to piękno,czar i urok osobisty wydobyć :D
Gdy był w pełni sił to zapewne niezłym przystojniachą był :D :ok: :ok: :ok:
Kurcze,tak się martwię o niego .
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

[poprzednia][następna]