Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 20:34 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Ale nie można wyróżnić wtedy :roll:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sty 16, 2012 9:29 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Na kup-kota.pl moje ogłoszenie wciąż jest w panelu ogłoszenia (do edycji, dodawania zdjęć, promowania), a nie widzę żadnego przycisku dodaj, zapisz czy akceptuj, żeby ogłoszenie pojawiło się na liście. Jak to zrobić?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon sty 16, 2012 9:43 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

gaota pisze:Na kup-kota.pl moje ogłoszenie wciąż jest w panelu ogłoszenia (do edycji, dodawania zdjęć, promowania), a nie widzę żadnego przycisku dodaj, zapisz czy akceptuj, żeby ogłoszenie pojawiło się na liście. Jak to zrobić?

Do mnie na maila przyszła informacja że ogł jest aktywne http://www.kup-kota.pl/ogloszenie/118/r ... o-kochane- ogłoszenie jest aktywowane po ok 5min od dodania

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sty 16, 2012 10:18 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Dzięki. Już przyszło info :)
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon sty 16, 2012 10:41 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Pousuwali nam wszystkie aukcje na allegro :evil: ciekawe czy komuś jeszcze?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon sty 16, 2012 10:49 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

CatAngel: wysłałam prw. z prośbą, że na wczoraj :oops: :oops:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon sty 16, 2012 17:08 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Allegro
W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży psów i kotów. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem.
Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie oferty sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami.
Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie:
http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-d ... zwierzeta/ Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie.

CatAngel

Post » Pon sty 16, 2012 17:22 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Szalony Kot pisze:O ja nie mogę :/

Coś czułam że jak zaczynają usuwać pomału ogł, to na dobre :? Cwaniaki :?
Zastanawiam się jak to będzie np: z cegiełkami, i czy ogł Fundacyjne też pójdą w siną dal.

CatAngel

Post » Pon sty 16, 2012 17:26 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Ale wg nowelizacji schroniska i fundacje mogą sprzedawać zwierzęta.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Pon sty 16, 2012 20:01 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

CatAngel, dostałaś taką informację na maila czy jest gdzieś na stronie Allegro umieszczone? Byłabym wdzięczna za linka.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon sty 16, 2012 20:49 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

To przychodzi na maila jako infomacja o usunięciu aukcji... :roll:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto sty 17, 2012 0:50 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

CatAngel pisze:Zastanawiam się jak to będzie np: z cegiełkami, i czy ogł Fundacyjne też pójdą w siną dal.

Nie sądzę żeby aukcje cegiełkowe usuwali - one są jawnie opisane w regulaminie. Fakt, że trzeba spełnić mnóstwo wymogów, m.in. chyba dostarczać raz na kwartał dokumenty że ma się prawo do publicznych zbiórek pieniędzy, ale oni nawet wtedy nie pobierają prowizji (tylko opłaty za np. wyróżnienia).

O, tu, pod "Aukcje charytatywne" są szczegóły:
http://allegro.pl/help.php?tid=143&tids=143_43&zoom=N

Mi oczywiście wszystkie ogłoszenia kotów usunęli, pisałem już o tym w tym wątku.

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Czw sty 19, 2012 9:01 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Dzień dobry!

Gumtree wprowadziło nowość: w ogłoszeniu trzeba jawnie pisać że kot jest oddawany za darmo. Dodałem wczoraj ogłoszenie, w którym nie było to jasno określone i mi moderator usunął.

Pozdrawiam wszystkich!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]