slapcio pisze:Piękny
i juz bezpieczny

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanunia2008 pisze:HEJ; A GDZIE ZDJECIA??? NIE MARTW SIE - Dm mu homeopatie i sie uspokoii i dojedzie do warszawy. PORZTCZE WIELKI TRANSPORTER W TAKIM RAZIE. JA JUZ POZA POLSKA
POZDR
DZIEKUJE
H
hanunia2008 pisze:DYMNIACZEK JEST JUZ W CIEPŁYM DOMU U MOJEJ KOLEZAKNI; PODOBNO CHODZI ZA NIA KROK W KROK I WSKAKUJE NA KOLANKA. ZA TYDZIEN ADE DO KATOWIC I ZABIERAM OBOJE DO WARSZAWY. PODOBNO JEST UROCZYM KOTEM; JESZCZE JEDNA URATOWANA DUSZYCZKA. DZIEKUJE WSZYSTKIM, KTORZY SIE DO TEGO PRZYCZYNILI. NO I OGROMNE DZIEKI DAL PANI WETERYNARZ O WIELKIM SERCU I POWOŁANIU
POZDR
H
justyna8585 pisze:hanunia2008 pisze:DYMNIACZEK JEST JUZ W CIEPŁYM DOMU U MOJEJ KOLEZAKNI; PODOBNO CHODZI ZA NIA KROK W KROK I WSKAKUJE NA KOLANKA. ZA TYDZIEN ADE DO KATOWIC I ZABIERAM OBOJE DO WARSZAWY. PODOBNO JEST UROCZYM KOTEM; JESZCZE JEDNA URATOWANA DUSZYCZKA. DZIEKUJE WSZYSTKIM, KTORZY SIE DO TEGO PRZYCZYNILI. NO I OGROMNE DZIEKI DAL PANI WETERYNARZ O WIELKIM SERCU I POWOŁANIU
POZDR
H
A ja bardzo dziękuje Tobie![]()
za wszystko
i oczywiście P.Weter.
Liwia_ pisze:Chciałabym jeszcze podziękować bardzo Hanuni nie tylko dla dt dla Dymka, ale też za sfinansowanie leczenia i Misia i za wsparcie innych naszych kotów - po opłaceniu tej dwójki zostało jeszcze 200 zł z przeznaczeniem na rudzkie biedy...
Bardzo, bardzo dziękujemy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 427 gości