OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 21:06 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają z DS w czwartek:-[Oby było ok!Kciuki!

Ech... cały czas myślę o tych czarnulcach dwóch słodkich... takie cudne koty...
zaciskam z całych sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
będzie dobrze. MUSI.

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 17, 2010 21:26 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają z DS w czwartek:-[Oby było ok!Kciuki!

To nie tylko trzeba myśleć, ale też działać - choćby porozwieszać ogłoszenia czy porozsyłać te już istniejące po sieci... :P

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lis 19, 2010 6:28 Re: OTW-Teo&Zelda-wracają z DS w czwartek:-[Oby było ok!Kciuki!

Przyjechały wczoraj dośc późno.Zamkniete w pokoju były poddenerwowane i nieco wystraszone. Wyszły jednak do nas.Szczególnie danką zostałą dobrze potraktowana.Bo Zelda brzuszek jej wywaliła do głasków.Noc spokojna.Niestety rano jedzenie nie ruszone i kuweta pusta. Wczoraj były oszołomione zmianami i podejrzewam,że od dziś zaczną sie schody. Siedzę u nich i widzę jak się kreca niespokojnie.Teo bardzo zdenerwowany kotami na zewnątrz.Bardzo. Zeldzie udziela sie jego reakcja.Oba krążą po pokoju i popłakuja.Za mało miejsca,dziwne zapachy...Zelda własnie się wcisnęła pod kaloryfer. TZ dziś w domu, to je doglądnie.

Oboje są śliczni.Teo zdecydowanie większy.małej został śliczny pysio IT.

Mam nadzieję,ze szybo się przystosują.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 19, 2010 6:32 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

właśnie oba wcisnęły sie pod kaloryfer i popiskuja jak małe kociaci :cry:
Oj,losie :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 19, 2010 7:26 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

biedni i rezydenci i tymczasiki i zwrotki tymczasików
i obsługa całego zwierzyńca
Domku szbciutko potrzeba ,mocne kciukaski :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lis 19, 2010 9:05 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Biedulki dwa :(
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pt lis 19, 2010 10:51 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Biedne dzieci :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 19, 2010 13:00 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Biedulki czarnulki :(
Przynajmniej są we dwoje i pod dobrą opieką. Doooomku, gdzie jesteś? :ok:

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Pt lis 19, 2010 14:58 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Koty integrują sie z TZ-tem i córką. Danka ma rękę do zwichrowanych bied. Zelda brzuszek jej wywaliła do głaskania. Teo poddenerwowny ciagle. Krąży niespokojnie. Ona raczej sie chowa. Wypuszczone zostały na przedpokój i kuchnię (nasze zamkniete), coby się oswoiły z zapachami.Ale nie chcą jeść.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 19, 2010 15:20 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Skołowane dzieciaki... :(
Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzują. Jak to dobrze, że TŻ z Danką mogą być z nimi.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 19, 2010 20:37 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Ech... czarnulki bidulki :(
żeby chociaż zaczęły jeść...
:ok: :ok: :ok:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Sob lis 20, 2010 7:46 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

:ok: :ok: :ok: :ok: za Czarnulki!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Sob lis 20, 2010 9:59 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

A ja tak z innej bajki :D
Trzymajcie kciuki Ciotki. Wieczorkiem idę na łapankę :D Muszę kotkę złapać na sterylkę, żeby była gotowa na poniedziałek.Mam nadzieje, że od razu wejdzie mi do transporterka 8)

A to cudo jedzie zaraz na sterylke 8)
Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 20, 2010 12:57 Re: OTW-Teo&Zelda-wróciły:-[Kciuki!Szukamy DS!Prawdziwego!

Trzymamy!
Napisałam dluuugiego posta,ale gdzies mi wcięło.
Wiec krótko!

Teo i Zelda mają sie ok. Jestem sama zdziwiona ich postawą, spodziewając się stresu pourazowego po opuszczeniu ich przez ukochaną opiekunkę. Jednak koty po pierwszych godzinach jakby zmiany nie zauwazyły. Moze nie byli aż tak uczuciowo zwiazani jak by mnie sie wydawało. A moze przypomniało sie im coś u nas.Moze ilosc zwierza odwróciła ich uwagę od swego nieszczęscia.Nie wiem, ale nie jest źle.
No chyba,ze odbije sie ukryty stres na ich zdrowiu czego sobie szczerze nie zyczę :mrgreen:

Wczoraj rano Teo otworzył przesuwane drzwi i wyszły na pokoje.TŻ zaordynował ich pozostanie,nie chcąc walczyc z nimi. Trudno co ma być to będzie. Chory najbardziej Angel został zamkniety w pokoju córki z Iwi. Reszta powarkując na siebie w róznych tonacjach przeszła do porzadku dziennego.

Teo to duży, wszędobylski kocurek. Lata po mieszkaniu memląc przekleństwa pod nosem jak coś lub ktoś stanie mu na drodze. Tradycyjnie zakapior Wojtek go pilnuje.Ciekawskiego nosa wsadzi w każdy kąt. Lubi TZ i go pilnuje bacznie reagując na jego głos i zniknięcie w pokoju. Przepieknie mruczy.Gania z naszymi. Je i kuwetkuje bez problemu. Jest gaduła i plotkarzem chyba.Duzo Wojtkowi opowiada :wink:
Zelda wydaje niesmiała i cicha ale ćwierka na widok ludzia. Troszkę trzymajaca sie na uboczu na poczatku, teraz bez skrupułów wywala brzuch do głaskania i pomrukuje. Czeka na kontakt wzrokowy,zagaduje, wdzięczy się. W nocy niesmiało wkradała sie do wyrka.Teraz bezczelnie wlazła na biust córki i ślini go zadowolona i gruchająca.Nie przeszkadza jej Iwi i Rudolf, którzy wylegują sie obok. Je wtedy jak wszystkie odejdą od miski i kuchnia jest spokojna.Tutaj onieśmiela ją harmider jaki koty czynią przy dzieleniu porcji.Nie uczestnizcy w ganiankach,ale bacznie sie im przygląda. Teo to nie przeszkadza.Kuwetkuje bez problemu.

Jak an razie koty zajęte czym innym nie szukają swego towarzystwa.Podzieliły sie terytorium.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]