Wielkie podziękowania za bazarek

Mam nadzieję, że kociaki znajdą swoich chrzestnych

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magbag pisze:paulina777 pisze:Nie mam nawet siły tego pisać.
Jestem zdruzgotana, wkurwiona.. Mam taką deprechę, że nie wiem co dalej.
Chyba kupię pistolet i będę po kolei zabijać każdego bydlaka który odda kocięta do schronu!
Czarno biały Maciuś który przeżył pp i miała zapalenie płuc przez zachłyśnięcie się pokarmem odszedł dzisiaj w nocy. KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A w piątek był jeszcze taki pełen życia - widać było, że jest chory i oddychanie sprawia mu trudność - ale wigor go nie opuszczał. Biedny Maciuś.
http://koty.web-20.pl/pliki/Macius.jpg
paulina777 pisze:magbag pisze:paulina777 pisze:Nie mam nawet siły tego pisać.
Jestem zdruzgotana, wkurwiona.. Mam taką deprechę, że nie wiem co dalej.
Chyba kupię pistolet i będę po kolei zabijać każdego bydlaka który odda kocięta do schronu!
Czarno biały Maciuś który przeżył pp i miała zapalenie płuc przez zachłyśnięcie się pokarmem odszedł dzisiaj w nocy. KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A w piątek był jeszcze taki pełen życia - widać było, że jest chory i oddychanie sprawia mu trudność - ale wigor go nie opuszczał. Biedny Maciuś.
http://koty.web-20.pl/pliki/Macius.jpg
Cios w serce... Tak długo o niego walczyłam.
trzeba niestety działać dalej.
Never pisze:Aktulany bilans to 5 z 18.... tylko ze własciwie wszystkie byly w stanie naprawde bardzo ciezkim...
a teraz w dodatku zmagają się z kocim katarem.... Nr 18 jest w strasznym stanie, w dodatku musimy isc z nim na konsultację okulistyczną....
magaaaa pisze:Piękne zdjęcia.
Piękne kocięta, marmurci oczka biedne; bardzo trzymam kciuki!
paulina777 pisze:Jesteśmy u weta z krówką, jest bardzo źle. Koteczka była wczoraj na przeglądzie weterynyjnym i jej stan był bardzo dobry. Dzisiaj wracam a ona leży na podłodze zimna i ma drgawki. Glukoza 20..... Maskara. Ich stan z bardzo dobrego w chwilę zamienia się w fatalny. Weci nie dają jej szans na przeżycie ale walczymy.
Załam...ka ;(((((
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości