Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:Są mocno zestresowane, ale to na początku normalne.
Są w siebie "wbite"
Może to się zmieni
Jak chcesz to ci porobię zdjęcia.
Kruszyna pisze:_leśna_ pisze:Są mocno zestresowane, ale to na początku normalne.
Są w siebie "wbite"
Może to się zmieni
Jeżeli to nie problem, to poproszęA jedzą cokolwiek, czy na razie głodówka?
Gibutkowa pisze:Kruszyna pisze:_leśna_ pisze:Są mocno zestresowane, ale to na początku normalne.
Są w siebie "wbite"
Może to się zmieni
Jeżeli to nie problem, to poproszęA jedzą cokolwiek, czy na razie głodówka?
A może jeśli nie ma kociaków małych (czy jest możliwość zawiezienia maluchów do kącika adopcyjnego) to Magda może zdecydowałabyś się wziąć tą dwójkę, skoro takie zestresowane są (to też zależy jak sytuacja jeśli chodzi też o maluszki).
Ogłoszenia dużych już są, kociaste zaszczepione, wysterylizowane - w sumie dość "proste" w obsłudze jak na pierwszy raz z tymczasemAle decyzja oczywiście należy do Magdy
Magdalena424 pisze:moje kociaste mogą nie zaakceptować dwójki dorosłych kotów, a nie chcę stresować, szczególnie Mini ze względu na jej autoagresywną chorobę .... duży stres powoduje u niej od razu objawy....
Gibutkowa pisze:Magdalena424 pisze:moje kociaste mogą nie zaakceptować dwójki dorosłych kotów, a nie chcę stresować, szczególnie Mini ze względu na jej autoagresywną chorobę .... duży stres powoduje u niej od razu objawy....
ooo koleżanka z autoagresją - a co ma dokładnie? i co bierze?
Magdalena424 pisze:Gibutkowa pisze:Magdalena424 pisze:moje kociaste mogą nie zaakceptować dwójki dorosłych kotów, a nie chcę stresować, szczególnie Mini ze względu na jej autoagresywną chorobę .... duży stres powoduje u niej od razu objawy....
ooo koleżanka z autoagresją - a co ma dokładnie? i co bierze?
Minusia ma Ziarniniaka, bierze steryd... niestety![]()
liczyliśmy , że po sterylce uda nam się opanować ale niestety.... dalej wraca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 172 gości