BUBA W DOMKU STAŁYM NARESZCIE MOJA KRÓLEWNA SZCZĘŚLIWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 26, 2010 16:22 Re: POMOCY!!! DT BUBY POTRZEBUJE RAD I WPARCIA FINANSOWEGO !

Buba potrzebuje wizyty u weterynarza, nie mamy na to!

Wiem, że miałam zostawić coś kasy na zaś, ale zrobiłam zapasy żarła dla kotów....

Jeść muszą.

Ostatnie pieniądze wydałam w aptece na leki dla synka.

Buba ma wyciek z oka prawego, wyciek jest brązowy.
Buba dostaje Scanomune.

POMOCY!!!
najszczesliwsza

Post » Nie wrz 26, 2010 19:06 Re: POMOCY!!! DT BUBY POTRZEBUJE RAD I WPARCIA FINANSOWEGO !

Zmieniam tytuł wątku, może to coś da... :(

Załamuję się...

Czy choć przez moment nie może być wszystko okej?
najszczesliwsza

Post » Nie wrz 26, 2010 22:45 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Pomóżcie!
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 27, 2010 17:48 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Dzięki florida-blue Buba była z TŻ u weterynarza, ma przepisany Oxycort, a jak to nie pomoże to antybiotyk.
Można zrobić odpis recepty weterynaryjnej?
najszczesliwsza

Post » Pon wrz 27, 2010 21:48 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Nie można Agatko :(
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pon paź 04, 2010 0:15 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Co tam u Buby? Da radę wstawić jakieś nowe fotki?

Mam głupie pytanie, bo czytając wątek przeskakiwałam czasem strony bez czytania, czy Buba to Enklawa? Bo się zgubiłam po drodze... :oops:

Mam w domu 2 opakowania Tobrexu, jedno nawet nieotwierane, oraz Dicortineff VET, rozpoczęty. Jeśli się przyda, to poproszę o adres na PW.
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Od: Wto sty 02, 2007 20:00

Post » Śro paź 06, 2010 14:42 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Po jakże długiej nieobecności spowodowanej przeprowadzką odzywam się.

Informuję, że Buba zaczyna spóźnione - przez przeprowadzkę - leczenie Oxycortem i Unidoxem jeśli to pierwsze nie pomoże, oraz...

Był dziś 1 telefon w sprawie Buby, z zastrzeżonego i ktoś pytał o Enklawę.

Dzwonił z numeru zastrzeżonego i mnie w pracy na szkoleniu totalnie zaskoczył i chyba dałam ciała...

Buba miałaby pojechać do Rybnika, a ja powiedziałam, że skoro nie mogę sprawdzić DS to podróż jest nie możliwa...

Zupełnie nie pomyślałam...

Będę mądrzejsza następnym razem, mam nadzieję, że telefon jeszcze zadzwoni, do osoby która dzwoniła dziś nie mogę oddzwonić, ponieważ ukryła numer.

Mam też pewne podejrzenia, że był to jakiś żart, aczkolwiek jestem przewrażliwiona ostatnio.

Ale co do tych rozmów, to ja nie mam doświadczenia jak się takie rozmowy przeprowadza...
najszczesliwsza

Post » Nie paź 10, 2010 13:58 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Agatko dobrze ,że jesteś rozumiem ,że pracujesz :lol: czy potrzebujesz jeszcze więcej scaunomune-mogę dosypać.
I pytanie czy masz możliwość zrobić jakieś zdjęcia towarzystwu które siedzi u mnie w klatce od wczoraj :roll: w liczbie sześciu

iwonac

Post » Nie paź 10, 2010 14:10 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

iwonko odpisałam smsem.
najszczesliwsza

Post » Sob paź 16, 2010 21:02 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

przepraszam za spam, prosze rozeslijcie po znajomych z okolic:
Obrazek

to stacja orlen , bar kaktus - okolice rudnika wielkiego, kamienicy polskiej, romanowa...
wiecej zdjec psiaka i wąten na dogo:
http://www.dogomania.pl/threads/192405-Dogomaniacy-CZ%C4%98STOCHOWY-KAMIENICY-POLSKIEJ-%C5%9Bl%C4%85sk-PILNIE-POTRZEBNI!B%C5%81AGAM-ZERKNIJCIE!/page52

Obrazek
Obrazek
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Sob paź 16, 2010 22:31 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Dzisiaj poznałam Bubę osobiście śliczna koteczka pełna wdzięku i gracji :kotek:

iwonac

Post » Pon paź 18, 2010 9:02 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

Poszukiwany Szarik się znalazł
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pon paź 18, 2010 10:40 Re: POMOCY! BUBA POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA WIZYTĘ U WETA I LECZENI

florida_blue pisze:Poszukiwany Szarik się znalazł

Chociaż jedna dobra wiadomość!
najszczesliwsza

Post » Pon paź 18, 2010 11:03 Re: DT BUBY POTRZEBUJE WSPARCIA FINANSOWEGO - PO PRZEPROWADZCE!

najszczęśliwasz ,daj mail to podeśle ankietę pomocową z pytaniami dla ew domków.
Jesli moge coś doradzić to w ogłoszeniach mam dopisek,ze zastrzeżonych numerów nie odbieram! I nie odbieram! Jesli komuś zalezy znajdzie sposób na kontakt.
Jest mail, jest inna mozliwośc... Boję sie,ze jak mało fajny domek to nawet nie da rady kogoś ostrzec a i sobie zapisać ku przestrodze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]