Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 21:15 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki do zakochania! :)

Annaa pisze:Szybciutko poszły maluszki na swoje :piwa:

ale to było do przewidzenia :roll:
Tak, wyjątkowo. Nawet nie miały jakoś specjalnie dużo ogłoszeń - może na ośmiu portalach góra. Są wyjątkowo piękne, jak prawdziwe słoneczne promyczki i takie delikatne i kruche... :1luvu: Chociaż ja najbardziej gustuję w czarnych wypłoszach :lol:

Annaa pisze:niech będą szczęśliwe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro wrz 15, 2010 22:10 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki do zakochania! :)

o,ale newsy,dopiero doczytalam :D :D :D
:ok: :ok: :ok:

dasz rade Aniu :mrgreen:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw wrz 16, 2010 8:26 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

o kurcze, człowiek przez "chwilkę" nie jest zalogowany na miau, a tu takie zmiany :lol:
bardzo się cieszę, że i drugi maluszek już w swoim domku :ok:
idąc Twoim śladem, to dobry pretekst do strzelenia dzisiaj jakiegoś drinka za pomyślność maluszków :wink:
a poza tym to doczytałam, że podobno gustujesz w czarnych, a tak się dziwnie składa, że ja w rudych - zamienimy się :?: :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw wrz 16, 2010 8:28 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :dance2: :dance: :dance2:
DUŻO SZCZĘŚCIA TYGRYSY!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw wrz 16, 2010 9:34 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki do zakochania! :)

hanelka pisze:
Annaa pisze:Szybciutko poszły maluszki na swoje :piwa:

ale to było do przewidzenia :roll:
Tak, wyjątkowo. Nawet nie miały jakoś specjalnie dużo ogłoszeń - może na ośmiu portalach góra. Są wyjątkowo piękne, jak prawdziwe słoneczne promyczki i takie delikatne i kruche... :1luvu: Chociaż ja najbardziej gustuję w czarnych wypłoszach :lol:

Annaa pisze:niech będą szczęśliwe :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok:

A ja sie tyle musze naprodukować :mrgreen: z ogłoszeniami.Szczęściara z ciebie :lol:

trzymam kciuki za gadzinki na swoim :ok: I za ciebie :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 16, 2010 9:47 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 16, 2010 10:11 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki do zakochania! :)

ASK@ pisze:A ja sie tyle musze naprodukować :mrgreen: z ogłoszeniami.Szczęściara z ciebie :lol:

trzymam kciuki za gadzinki na swoim :ok: I za ciebie :ok:
Teraz się będę zamartwiać, że postąpiłam zbyt pochopnie :strach:
Mój żołądek wciąż nie chce wrócić na swoje miejsce... :roll:
Obrazek

hanelka

Post » Czw wrz 16, 2010 10:50 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

na pewno sprawdziłaś przyszłe domki do samej podszewki :lol: nie zamartwiaj się, będą szczęśliwe :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw wrz 16, 2010 22:28 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Alma i Borysek w nowych, stałych domkach :ok: Ale się cieszę :lol:
Trzymałam kciuki i wierzyłam, że długo czekać nie będą. Gratuluję hanelko :D

bettina40

Od: Śro sie 11, 2010 21:53

Post » Pt wrz 17, 2010 9:48 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Beasia pisze:doczytałam, że podobno gustujesz w czarnych, a tak się dziwnie składa, że ja w rudych - zamienimy się :?: :mrgreen:
Mam dwa corne :mrgreen:

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, ciepłe myśli i głaskanie mojego rozpalonego czółka... :1luvu:

Pierwsze wieści od dzieciaków:

Borys przez pierwszą noc płakał i chował się po kątkach. Ale to bardzo dzielny chłopczyk i, mam nadzieję, wkrótce przystąpi do ataku i piorunem owinie sobie wszystkich wokół drobnego pazurka. Będzie dalej Borysem, z czego bardzo się cieszę, bo to imię wyjątkowo pasuje do zucha.

Alma ma teraz na imię Friga. Mieszka z młodą kocią koleżanką, tricolorką Freją. Freja na początku trochę fukała na przybysza, ale od rana już się razem bawiły. Friga jest jeszcze bardzo nieśmiała i płochliwa – byle głośniejszy dźwięk powoduje natychmiastowe zniknięcie pod wersalką. Opiekunowie obiecali wkrótce przysłać zdjęcia, więc czekam niecierpliwie i natychmiast wrzucę na wątek.

Banerka jeszcze nie odpinam, żeby nie zapeszyć. Niech się dzieciaki jeszcze zakorzenią a mój rozhisteryzowany żąłądek trochę się uspokoi...
Obrazek

hanelka

Post » Pt wrz 17, 2010 10:11 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Trochę histerii nigdy nie zaszkodzi, prawda? :wink:
Ale pora się już uspokoić, bo dzieciakom dobre domy znalazłaś. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt wrz 17, 2010 12:24 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

hanelka pisze:
Beasia pisze:doczytałam, że podobno gustujesz w czarnych, a tak się dziwnie składa, że ja w rudych - zamienimy się :?: :mrgreen:
Mam dwa corne :mrgreen:

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, ciepłe myśli i głaskanie mojego rozpalonego czółka... :1luvu:

to jeden więcej nie zrobi różnicy :mrgreen: :wink:

a jeśli chodzi o głaskanie po czółku - to na forumowe cioteczki zawsze możesz liczyć :lol:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pt wrz 17, 2010 16:49 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Powodzenia dzieciaki :)
Aniu, dobrze będzie, zobaczysz :)
pozdrawiam szpitalnie :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie wrz 19, 2010 21:58 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Wieści od Boryska (pozwolę sobie zacytować maila, mam nadzieję, że autorka się nie obrazi):

„Borys czuje się już prawie jak u siebie. Przy mnie reaguje nawet czasem na imię.
Do starszej córki też już przychodzi. Boi się jeszcze trochę młodszej, ale to dlatego że czasami ma
za gwałtowne ruchy:-)
Powoli się przyzwyczaja. Śpi z nami w łóżku, ładnie je i korzysta od początku z kuwety.
Trochę dokucza mojej paprotce ;-D, ale przestawię ją wyżej.
Może pani być o niego spokojna;-)”

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pon wrz 20, 2010 6:39 Re: Alma i Borys – słoneczne promyczki. Pojechały... :)

Jowita pisze:Powodzenia dzieciaki :)
Aniu, dobrze będzie, zobaczysz :)
pozdrawiam szpitalnie :)

Szpitalnie 8O
Jowitka co się stało?

Zdrówka przede wszystkim życzę!

Aniu cudne wieści.Powoli ,powoli wszystko unormuje się. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]