Georg-inia pisze:Czy kocia wiklinowa budka,
Georg-inia pisze:Mam też 10 l. worek żwirku Coshida...
Georg-inia pisze:wieszaki w tesco (...) sprawdzę dziś po pracy.
3 razy tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Czy kocia wiklinowa budka,
Georg-inia pisze:Mam też 10 l. worek żwirku Coshida...
Georg-inia pisze:wieszaki w tesco (...) sprawdzę dziś po pracy.
tym bardziej, że zbliża się wiosnajoluka pisze:zawsze przegląd w domu się przyda
dite pisze:tym bardziej, że zbliża się wiosnajoluka pisze:zawsze przegląd w domu się przyda
dite pisze:Georg-inia, więcej wiary! ciepła jesień, krótka zima i już wiosna. Znaczy, że się zbliża.
dite pisze:Georg-inia, więcej wiary! ciepła jesień, krótka zima i już wiosna. Znaczy, że się zbliża.
Asia_Siunia pisze:Wszem obecnym melduję, iż według mojego TZta patrzącego na koty..."będzie mroźna i wczesna zima"Na pytanie skąd to wie, odpowiedział "bo koty jedzą jak głupie i jak już się ofutrzyły! No popatrz, popatrz jakie gęste futra już mają!...a to dopiero wrzesień"
Tak więc jak nic należy już drwa na zimę rąbać i opału więcej kupić....
pisiokot pisze:Ale ta ściana - pomalowana w ciemnosraczkowy kolor, z czarnym wzorkiem z wałka, pokryta warstwą ...-dziestoletniego brudu to straszna rzecz. Brudna, ciemna brrr. Wiem, że samo pomalowanie (mimo, że to duży pokój) to pikuś. Gorzej z zeskrobaniem tego wszystkiego do gołego tynku, odtłuszczeniem itp. Ale od razu byłoby inaczej, nawet z tymi starymi, skromnymi meblami.
Sama się nie podejmę, ale jakby się jacyś chętni do skrobania znaleźli to dołączę ze szpachlą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, puszatek i 28 gości