Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2010 8:59 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Niestety z pobraniem moczu Celinkowego nadal mamy fiasko :(
nie pozostaje mi nic innego chyba, jak pojechać z małą do Ani CC w tym tyg i zobaczyć czy uda się jej pobrać trochę siusiu.
Wolałabym jej tego oszczędzić, ale po prostu ja nigdy nie mogę zauważyć kiedy ona idzie do kuwety, a zamknięta gdziekolwiek drze się wniebogłosy :(

No i sika niestety. Ma dwa miejsca. Łóżko w sypialni i buty w korytarzu..... kupal ląduje w kuwecie.
Kurcze martwię się o nią i nie wiem czy ogłaszać ją dopóki nie wiem co jej jest..... :?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 06, 2010 9:29 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Kurcze, no niedobrze, i jeszcze siku ciężko złapać.
Z tym wyciskaniem to nie wiem jak to jest, gdzieś obiło mi się o uszy że nie powinno się wyciskać moczu do badania bo...ale za cholerkę nie pamiętam gdzie to czytałam i o co chodziło.
Pozostaje trzymać kciuki, żeby się jak najszybciej wyjaśniło o co chodzi.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 06, 2010 12:25 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Czasami pozostaje tylko wyciśnięcie, chociaż jeśli można inaczej to wiadomo, że lepiej. Moja Myszeńka kiedyś musiała być wyciśnięta i wszystko poszło dobrze.
Po drodze do lecznicy warto nie wkładać podkładu do transporterka i liczyć na to, że kicia zrobi sioo po drodze - wtedy można pobrać to co na plastikowym dnie zostało.
Bardzo, bardzo mocno zaciskam kciuki za zdrowie Celinki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 06, 2010 13:51 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Za Celinkę :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon wrz 06, 2010 16:53 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

udało się! udało! udało!

mam siuśki Celi :twisted: :twisted: :twisted:

jak przyszlam z pracy, to kicia się wlaśnie obudziła, więc wstawiłam ją do lazienki z kuwetą i z takim specjalnym, plastikowym żwirkiem i zrobiła ślicznie siusiu :1luvu: pobralam pipetą do probówki, a Piotruś już zawiózł do lecznicy :mrgreen:

to teraz niech Ciocie kciuki trzymają za dobre wyniki :!: :!: :!: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon wrz 06, 2010 18:26 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

:ok: :!: :!: :!: :ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon wrz 06, 2010 19:59 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Che, che, wiem, wiem, spotkaliśmy Piotrka w lecznicy, no akcja pierwsza klasa :mrgreen:

gosiaa

Post » Pon wrz 06, 2010 20:40 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Coby siuśki pokazału o co kaman oraz za całe kocie towarzystwo coby nie chorowało :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto wrz 07, 2010 7:25 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

magdaradek pisze:udało się! udało! udało!

jak przyszlam z pracy, to kicia się wlaśnie obudziła, więc wstawiłam ją do lazienki z kuwetą i z takim specjalnym, plastikowym żwirkiem i zrobiła ślicznie siusiu :1luvu: pobralam pipetą do probówki, a Piotruś już zawiózł do lecznicy :mrgreen:

to teraz niech Ciocie kciuki trzymają za dobre wyniki :!: :!: :!: :ok: :ok: :ok:

najpierw telefon, CC odbiera i wybucha śmiechem, usłyszała bowiem w słuchwace: "Ania, mam! mam mocz Celiny" :ryk:
pół godziny później: siedzimy przed tesco na fajeczce, idzie Piotrek, dzierży pojemniczek w torebce foliowej i się skarży, że wrócił z pracy, a tam łazienka zajęta, bo Celina ma mocz oddać. Chciał więc chłopak obiad zjeść... nic z tego, szanowna małżonka rzekła, że obiad później, zje jak odwiezie Celinkowe siuśki do Centrum. Umarłyśmy :ryk: :ryk: :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 07, 2010 7:29 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Georg-inia pisze:

najpierw telefon, CC odbiera i wybucha śmiechem, usłyszała bowiem w słuchwace: "Ania, mam! mam mocz Celiny" :ryk:
pół godziny później: siedzimy przed tesco na fajeczce, idzie Piotrek, dzierży pojemniczek w torebce foliowej i się skarży, że wrócił z pracy, a tam łazienka zajęta, bo Celina ma mocz oddać. Chciał więc chłopak obiad zjeść... nic z tego, szanowna małżonka rzekła, że obiad później, zje jak odwiezie Celinkowe siuśki do Centrum. Umarłyśmy :ryk: :ryk: :ryk:

i do tego Rafał (TŻ gosiaa) ze zrozumieniem i rezygnacją kiwający głową :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto wrz 07, 2010 7:34 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

Oj, wesoło w tej Łodzi :mrgreen:

Trzymam kciukasy za wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 07, 2010 7:58 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

CoolCaty pisze:
Georg-inia pisze:

i do tego Rafał (TŻ gosiaa) ze zrozumieniem i rezygnacją kiwający głową :mrgreen:

hehehehe......biedni ci nasi TŻci :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto wrz 07, 2010 8:14 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

magdaradek pisze:
CoolCaty pisze:
Georg-inia pisze:najpierw telefon, CC odbiera i wybucha śmiechem, usłyszała bowiem w słuchwace: "Ania, mam! mam mocz Celiny" :ryk:

hehehehe......biedni ci nasi TŻci :mrgreen:

Brakowało Tomka :ryk:

gosiaa

Post » Wto wrz 07, 2010 11:25 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
no to za ten moczyk :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 08, 2010 10:04 Re: 4,5m. Celinka śliczna,milusia tri szuka domu - po sterylce

wyniki mają być dziś, wczoraj nie było jeszcze.
Kciukam sobie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]