Chyba był sukcesik w kuwecie. Sądząc z przetłuszczonego żwirku dookoła, Dela coś tam wreszcie wyprodukowała, ufff

Ale biedna jest bardzo w tym kaftaniku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Witanko![]()
Chyba był sukcesik w kuwecie. Sądząc z przetłuszczonego żwirku dookoła, Dela coś tam wreszcie wyprodukowała, ufff
Ale biedna jest bardzo w tym kaftanikuZastanawiam się, czy nie zdjąć go na dzień, jak mogę przypilnować
OKI pisze:No chyba tak, tylko kawę wypiję![]()
Bidula moja kochana, radzi sobie już jakoś tam z łażeniem i włażeniem np. na parapet, ale to wszystko takie koślawe ciągle
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:No chyba tak, tylko kawę wypiję![]()
Bidula moja kochana, radzi sobie już jakoś tam z łażeniem i włażeniem np. na parapet, ale to wszystko takie koślawe ciągle
No to pijemy kawunię,ktoś się przyłączy jeszcze?A potem mały stiptis w wykonaniu Delicji vel czarnej mamby![]()
OKI pisze:Witanko![]()
Ale biedna jest bardzo w tym kaftanikuZastanawiam się, czy nie zdjąć go na dzień, jak mogę przypilnować
kalair pisze:OKI pisze:Witanko![]()
Oooo!!!! Wreszcie!!![]()
Nie żałuj jej! To dla jej dobra!![]()
Witanko słoneczka!
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:No chyba tak, tylko kawę wypiję![]()
No to pijemy kawunię,ktoś się przyłączy jeszcze?A potem mały stiptis w wykonaniu Delicji vel czarnej mamby![]()
Czarna już się szykuje i robi intensywną toaletę
OKI pisze:Pada!!!!
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Pada!!!!
Dobra dziewczynka z tej Bożenki podzieliła się deszczykiem z potrzebującymi,ale muszę do sklepiku się wynurzyćTŻ rosołku się zachciało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości