Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ALICJA Borgelt pisze:Witam wszystkich fanów slepaczków![]()
(...)
Ja niebawem dołączę do waszego klubu, jeżeli przyjmiecie Rudaska - ślepinkę, którego adoptowałam tu na forum w czerwcu.
Kotek troszkę jest zaniedbany, ale ja już go doprowadzę do formy![]()
Ja niebawem dołączę do waszego klubu, jeżeli przyjmiecie Rudaska - ślepinkę, którego adoptowałam tu na forum w czerwcu.
Kotek dołączy do mnie w sierpniu, to ten który jedzie na emigrację![]()
Przykro mi jest tylko,że sama adopcja przebiegała w atmosferze kłótni i pretensji![]()
Kotek będzie miał zabieg czyszczenia oczek za granicą, bo teraz w kraju nie ma kto się nim zająć, niestety właściciele odmawiają współpracy![]()
Pewnie będę potrzebowała waszej ogromnej wiedzy, bo sama nie mam doświadczenia z ślepinkami![]()
Kotek troszkę jest zaniedbany, ale ja już go doprowadzę do formy![]()
Już bym go chciała mieć u siebie
eneda pisze:Z wyników krwi wyszedł tylko stan zapalny [związany z tragicznym uzębieniem].
Zdecydowaliśmy się na zabieg. Pirat już jest po wypatroszeniu gałki ocznej i kastracji.
Teraz kciuki za wybudzenie i dojście do siebie![]()
Proszę o kciuki!!!
e-dita pisze:Gapcia jest śliczna - wcale nie będę zaprzeczać![]()
Alessandra, nie pisałam wcześniej, bo nie miałam pewności, ale już ją mam.
Nie szukamy domu dla Gapci, bo dom już się znalazł![]()
Żeby był ciekawiej mała wróci do Chojny, zamieszka w domu, w którym mieszka już inna młoda kotka - Malina - adoptowana ode mnie w zeszłym roku. Malina ma teraz prawie rok, Gapa ok. 4 miesięcy - mam nadzieję, że panienki się szybko dogadają. Rodzina nie może się już doczekać Gapulki a ja cieszę się bardzo, że tak ładnie się to ułożyło.
Dziękuję bardzo za chęć pomocy, Wasz klub to świetna sprawa
edit: literówki
BOZENAZWISNIEWA pisze:Temidek wczoraj miał straszny dzień..tak tłukł głowa o meble,ze nie mogłam go powstrzymac .Wsadzony do klatki mało zebów nie połamał.Darł sie do tego tak,ze członkowie naszej rodziny przychodzili patrzeć co mu jest...Siusiaczek juz zagojony, jutro pojedziemy na czyszczenie jesli wet go zakwalifikuje...Moze te padaczke ma od tego..nie wiem...
Brudzi sie bardzo, kładzie sie do kuwety...albo tam gdzie narobi....z drugiej strony ładnie mi przytył i az miło na niego teraz spojrzeć....Czasem mnie czarne mysli ogarniaja co do jego przyszłosci....ale poczekamy jak bedzie po czyszczeniu....Tam Kluseczko mówili ,ze oczka ładne...Po przyjexdzie do nas oczy sie jednak ślimacza, leci z nich krwawa obfita wydzielina.Odnosze dlatego wrazenie,ze własnie to jest powód nagłych agresji małego...Dzisiaj mnie tak w noge dziabnał,ze odkazalismy porządnie...Drapie te oczka, musza mu ból powodować, swędzenie![]()
Dzisiaj pierwszy raz sam wskoczył na łóżkoa teraz na nim śpi...To tyle od nas...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Arthursof, puszatek i 54 gości