Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 20:44 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

Ta reszta, to jest chyba odpowiedź na pytanie Never...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt lip 23, 2010 21:04 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

No i wszystko jasne. Doczytałam teraz.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt lip 23, 2010 21:10 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

A ja bym się założyła, że od razu wpisywałam dla Never :oops: , ale teraz mi się kojarzy, że Felcio się plątał po klawiaturze więc może skosowało się? :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt lip 23, 2010 21:34 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

Witam wszystkich fanów slepaczków :D

Ja niebawem dołączę do waszego klubu, jeżeli przyjmiecie Rudaska - ślepinkę, którego adoptowałam tu na forum w czerwcu.

Kotek dołączy do mnie w sierpniu, to ten który jedzie na emigrację :D

Przykro mi jest tylko,że sama adopcja przebiegała w atmosferze kłótni i pretensji :(
Kotek będzie miał zabieg czyszczenia oczek za granicą, bo teraz w kraju nie ma kto się nim zająć, niestety właściciele odmawiają współpracy :(
Pewnie będę potrzebowała waszej ogromnej wiedzy, bo sama nie mam doświadczenia z ślepinkami :oops:
Kotek troszkę jest zaniedbany, ale ja już go doprowadzę do formy :D

Już bym go chciała mieć u siebie :(
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pt lip 23, 2010 22:04 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

ALICJA Borgelt pisze:Witam wszystkich fanów slepaczków :D
(...)

Alicjo, witaj w naszych skromnych progach :D z wiedzy o ślepinkach nie jestem orłem (sama nie posiadam, to nie jest warunek obecności w klubie) ale dziewczyny na pewno z przyjemnością pomogą i odpowiedzą na wszystkie pytania :ok:
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Pt lip 23, 2010 23:12 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

Ja niebawem dołączę do waszego klubu, jeżeli przyjmiecie Rudaska - ślepinkę, którego adoptowałam tu na forum w czerwcu.

Witaj Alicjo i gratuluję adopcji :lol:

wierzę, że potrafisz Rudaska wyprowadzić na prostą :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob lip 24, 2010 14:45 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

hop, hop do góry, tam gdzie mięciutkie chmury
by w obłokach pobujać i domeczku poszukać
:kotek:

to ja, po liftingu Obrazek)
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie lip 25, 2010 11:42 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

Kotek dołączy do mnie w sierpniu, to ten który jedzie na emigrację :D

Przykro mi jest tylko,że sama adopcja przebiegała w atmosferze kłótni i pretensji :(
Kotek będzie miał zabieg czyszczenia oczek za granicą, bo teraz w kraju nie ma kto się nim zająć, niestety właściciele odmawiają współpracy :(
Pewnie będę potrzebowała waszej ogromnej wiedzy, bo sama nie mam doświadczenia z ślepinkami :oops:

Już bym go chciała mieć u siebie :(

Rudasek będzie miał zabieg w Polsce :lol: , dziewczyny z fundacji są KOCHANE I WIELKIE :1luvu:
Dziękuję Wam Pięknie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudowna wiadomość :ryk:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Pon lip 26, 2010 10:27 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

co tak ciuchutko...
i bazarki nie idą :(
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Pon lip 26, 2010 11:22 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

Temidek wczoraj miał straszny dzień..tak tłukł głowa o meble,ze nie mogłam go powstrzymac .Wsadzony do klatki mało zebów nie połamał.Darł sie do tego tak,ze członkowie naszej rodziny przychodzili patrzeć co mu jest... :( Siusiaczek juz zagojony, jutro pojedziemy na czyszczenie jesli wet go zakwalifikuje...Moze te padaczke ma od tego..nie wiem...
Brudzi sie bardzo, kładzie sie do kuwety...albo tam gdzie narobi....z drugiej strony ładnie mi przytył i az miło na niego teraz spojrzeć....Czasem mnie czarne mysli ogarniaja co do jego przyszłosci....ale poczekamy jak bedzie po czyszczeniu....Tam Kluseczko mówili ,ze oczka ładne...Po przyjexdzie do nas oczy sie jednak ślimacza, leci z nich krwawa obfita wydzielina.Odnosze dlatego wrazenie,ze własnie to jest powód nagłych agresji małego...Dzisiaj mnie tak w noge dziabnał,ze odkazalismy porządnie...Drapie te oczka, musza mu ból powodować, swędzenie :(
Dzisiaj pierwszy raz sam wskoczył na łóżko :D a teraz na nim śpi...To tyle od nas...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 13:09 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Pirat Obrazek viewtopic.php?f=13&t=113869 kontakt eneda

eneda pisze:Z wyników krwi wyszedł tylko stan zapalny [związany z tragicznym uzębieniem].

Zdecydowaliśmy się na zabieg. Pirat już jest po wypatroszeniu gałki ocznej i kastracji.

Teraz kciuki za wybudzenie i dojście do siebie :ok:

Proszę o kciuki!!!

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 26, 2010 13:16 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

e-dita pisze:Gapcia jest śliczna - wcale nie będę zaprzeczać :D

Obrazek

Alessandra, nie pisałam wcześniej, bo nie miałam pewności, ale już ją mam.
Nie szukamy domu dla Gapci, bo dom już się znalazł :D
Żeby był ciekawiej mała wróci do Chojny, zamieszka w domu, w którym mieszka już inna młoda kotka - Malina - adoptowana ode mnie w zeszłym roku. Malina ma teraz prawie rok, Gapa ok. 4 miesięcy - mam nadzieję, że panienki się szybko dogadają. Rodzina nie może się już doczekać Gapulki a ja cieszę się bardzo, że tak ładnie się to ułożyło.

Dziękuję bardzo za chęć pomocy, Wasz klub to świetna sprawa :ok:

edit: literówki

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 26, 2010 16:26 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, Elvis dt na cito

BOZENAZWISNIEWA pisze:Temidek wczoraj miał straszny dzień..tak tłukł głowa o meble,ze nie mogłam go powstrzymac .Wsadzony do klatki mało zebów nie połamał.Darł sie do tego tak,ze członkowie naszej rodziny przychodzili patrzeć co mu jest... :( Siusiaczek juz zagojony, jutro pojedziemy na czyszczenie jesli wet go zakwalifikuje...Moze te padaczke ma od tego..nie wiem...
Brudzi sie bardzo, kładzie sie do kuwety...albo tam gdzie narobi....z drugiej strony ładnie mi przytył i az miło na niego teraz spojrzeć....Czasem mnie czarne mysli ogarniaja co do jego przyszłosci....ale poczekamy jak bedzie po czyszczeniu....Tam Kluseczko mówili ,ze oczka ładne...Po przyjexdzie do nas oczy sie jednak ślimacza, leci z nich krwawa obfita wydzielina.Odnosze dlatego wrazenie,ze własnie to jest powód nagłych agresji małego...Dzisiaj mnie tak w noge dziabnał,ze odkazalismy porządnie...Drapie te oczka, musza mu ból powodować, swędzenie :(
Dzisiaj pierwszy raz sam wskoczył na łóżko :D a teraz na nim śpi...To tyle od nas...

Biedne kocicho, ale wiesz masz rację, ja też uważam że to oczy doprowadzają go do szału :( on się uspokoi tylko trzeba czasu, dużo czasu :o
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Pon lip 26, 2010 16:27 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

:ok: :ok: :ok: za Pirata
Mój Rudasek będzie miał zabieg na oczy 31 lipca, a ja nie będę mogła przy nim być :cry: wtedy :( :( :(
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Pon lip 26, 2010 16:31 Re: ŚLEPACZKI cz.IV - Piracik ma dt do 20.08, prosimy o pomoc

Jako nowa w klubie , wkupne :D poszło przelewem :ryk:
Obrazek

ALICJA Borgelt

[poprzednia][następna]