Maniuś nareszcie w swoim domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 09, 2010 19:39 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Jak dobrze, ze już został zabrany ze schroniska! Musi chłopka stres odespać :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lip 09, 2010 20:09 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Do hotelu/szpitalika też się dołożę.

Chodzę z Lizką do "Czterech Łap", jeśli byłaby Doktor Agnieszka to mogę spróbować porozmawiać. Tzn. ewentualnie porozmawiać mogę tak czy tak bo mam blisko, ale dla pozostałych Osób z lecznicy jestem na 100% nierozpoznawalna, więc nie wiem czy w takim przypadku rozmawianie akurat przeze mnie miałoby sens....

Do decyzji czy ja czy nie ja. Oraz jeśli ja - czy rozmawiać "warunkowo", tzn. "jak nie znajdzie DT to czy byłaby możliwość....", czy się umawiać już konkretnie. I jeśli warunkowo, to chyba też powinnam określić do kiedy odpowiemy czy Maniuś przychodzi do lecznicy czy nie.....

Jeśli nie ja - nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale "bardziej zaawansowanymi bywalcami" Czterech Łap są chyba Mokkunia i chyba Magicmada?....

włóczka

Od: Sob kwi 25, 2009 16:43

Post » Pt lip 09, 2010 20:31 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

KarinaTomek pisze:Apetycik troszkę zmalał, dziś w sumie zjadł 3 saszetki, wiecej narazie nie chce. Ciągle zwiedza i śpi przy komputerze. :ok:

Obrazek

3 saszetki to duuuuużo!!!!
On w ogóle NIC nie chciał jeść
aż mam łzy w oczach...

włóczko kochana jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

napisałam mail do Magicmady z prośbą o negocjacje :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lip 09, 2010 20:41 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lip 09, 2010 22:31 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

:ok: za Manka i Opiekunow Kochanych
Dziekujemy w kocim imieniu
Pozdrawiamy,
Salice & Sampras i Rafter: http://www.kotmix.pl
Moja praktyka zoopsychologiczna: http://www.PetBonTon.pl

Salice

Od: Śro paź 13, 2004 21:54

Post » Sob lip 10, 2010 2:05 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Dopiero przeczytałam.O matko jak ja się cieszę :D
Jesteście super,dzięki Wam Maniula już bezpieczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: .Teraz kciuki za wszelkie badania :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Sob lip 10, 2010 9:12 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Wreszcie spokojny sen Mańka ................................... 8) :piwa:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Sob lip 10, 2010 9:51 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Jak tam Maniuś? Zjadł już śniadanko? Jak po nocy, dobrze spał :)?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Sob lip 10, 2010 10:20 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Maniuś chyba dochodzi do siebie i pokazuje swój charakterek. Dzis w nocy zrzucal z biurka wszystko co sie dało, szuflady i kosz na papiery tez mu sie spodobały. Na sniadanko również nie omieszkał zrzucic ostentacyjnie łapą miski :D ,ale ogólnie coś zjadł. suchego nie rusza,bo ma powiększone migdały i pewnie cieżko mu połykać. Bawić sie nie chce, a z głaskaniem bywa różnie, jak mu sie nie spodoba to od razu prycha i próbuje chwycic zębami... :D. Aktualnie spi na biurku i wygrzewa sie przy oknie.

KarinaTomek

Od: Czw lip 08, 2010 19:02

Post » Sob lip 10, 2010 10:27 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Czyli Maniuś wraca do życia i już nawet foszki miewa :wink: :D :1luvu:
Bardzo mocno Was ściskam i cały czas mocno zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob lip 10, 2010 11:24 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

KarinaTomek pisze:Maniuś chyba dochodzi do siebie i pokazuje swój charakterek. Dzis w nocy zrzucal z biurka wszystko co sie dało, szuflady i kosz na papiery tez mu sie spodobały. Na sniadanko również nie omieszkał zrzucic ostentacyjnie łapą miski :D ,ale ogólnie coś zjadł. suchego nie rusza,bo ma powiększone migdały i pewnie cieżko mu połykać. Bawić sie nie chce, a z głaskaniem bywa różnie, jak mu sie nie spodoba to od razu prycha i próbuje chwycic zębami... :D. Aktualnie spi na biurku i wygrzewa sie przy oknie.

czyli Maniek rządzi :D :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob lip 10, 2010 16:09 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Bazarek zrobiłam dla burego footra ... zapraszam :)
viewtopic.php?f=20&t=114043
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Sob lip 10, 2010 16:11 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Trzymam kciuki za Maniutka :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 10, 2010 18:26 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Maniuś odreagowuje stres...
Ostatnio nie było mu lekko...
Kiedy wyniki?
W poniedziałek?
Byłoby dobrze, gdyby się jednak ten FIV nie potwierdził...
Za to kciuki potrzymam :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob lip 10, 2010 19:38 Re: Maniuś schron Łódź - patrząc w otchłań. DT/DS NA CITO!!!!!

Wyniki są. Bardzo dobre. Leciuteńka anemia, poza tym ok.
Test na FIV wykonany w laboklinie - ujemny :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]