Nie żyją kocięta zabrane od IKA6, Tosia w DS, mój Jaś[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 11:15 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

Iweta, może warto Mini zrobić badanie krwi?
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pt lip 23, 2010 11:18 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

mam nadzieje, ze kocietom uda sie przezyc i wyzdrowiec - multum cieplych mysli wysylam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lip 23, 2010 11:25 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

ha ha . kanapka kiedyś należała oczywiście do lalki barbie , ale odkąd lalki poszły w kąt kanapka słuzy zawsze kocim maluchom :lol: Choc musze przyznac ,że jeszcze żaden nie leżał na niej z taka gracja jak Agacia :wink:

Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 23, 2010 11:26 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

Beliowen pisze:Iweta, może warto Mini zrobić badanie krwi?

Ja nie wiem czy w ogóle udałoby się pobrac jej krew, jutro rano pojade znowu do weta to zobacze co powie

Iweta

Post » Pt lip 23, 2010 11:31 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

CatAngel, też mam takie wrażenie:) bąbelki wszystkie były takie cudne, a teraz dwa, które żyją wyglądają jakby wróciły z wojny:(:(
Na zdjęciu Agatka w pokoju córkiObrazek

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pt lip 23, 2010 16:25 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

śliczności:)
Gosiara

Post » Pt lip 23, 2010 16:31 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

Dziś zdecydowałam sie dac Miniusi cykloferon, który dostałam od Lidki, ponieważ nigdy nie dawałam swoim kotom, miałam troche stracha :roll: ale mój Guru w leczeniu kotów Lidka :wink: wyosliła mi wszystko :D
Pojechałam więc z Miniusia , która w domu nie miała siły nawet miauczeć , że o jedzeniu nie wspomnę, wszystko przez strzykawkę dawane. Za to w samochodzie darła japke przez cała droge aż sie o nia bałam, bo to przeciez taka słabizna. Wet zaaplikował zastrzyk i pojechałysmy z powrotem do domu. A ta mała znowu leżała jak placek az ja co chwile ruszałam czy żyje :oops: :) Przyjechałam zaniosłam do ich domku , w którym oczywiście na kanapce wylegiwała sie Agacia, odkąd wstawiłam kanapke leży tylko na niej :lol: Pobiegłam do kuchni zmiksowac mięso z rosołku, który im ugotowałam, biegne z powrotem a tam taki widok :) Obrazek no normalnie nie mogłam uwierzyć, ze Miniusia wykopała z kanapki Agacie. Dałam Adze miseczke z zupka i bez przekonania podstawiłam Miniusi trzymając juz gotowa strzykawke a ona zaczeła jeść :ok: i to pierwszy raz z takim apetytem i szybko :D No kurde jak sie cieszę, nie wiem czy to tak szybko podziałał ten cykloferon ? Gdzies czytałam, ze tak . No Lidka kocham Cie :1luvu:

Iweta

Post » Pt lip 23, 2010 16:35 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

Nie jedne kocię uratował o ile się w miarę w odpowiednim czasie da..cykloferon :ok:
Gosiara

Post » Pt lip 23, 2010 18:24 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

Iweta pisze:Dziś zdecydowałam sie dac Miniusi cykloferon, który dostałam od Lidki, ponieważ nigdy nie dawałam swoim kotom, miałam troche stracha :roll: ale mój Guru w leczeniu kotów Lidka :wink: wyosliła mi wszystko :D
Pojechałam więc z Miniusia , która w domu nie miała siły nawet miauczeć , że o jedzeniu nie wspomnę, wszystko przez strzykawkę dawane. Za to w samochodzie darła japke przez cała droge aż sie o nia bałam, bo to przeciez taka słabizna. Wet zaaplikował zastrzyk i pojechałysmy z powrotem do domu. A ta mała znowu leżała jak placek az ja co chwile ruszałam czy żyje :oops: :) Przyjechałam zaniosłam do ich domku , w którym oczywiście na kanapce wylegiwała sie Agacia, odkąd wstawiłam kanapke leży tylko na niej :lol: Pobiegłam do kuchni zmiksowac mięso z rosołku, który im ugotowałam, biegne z powrotem a tam taki widok :) Obrazek no normalnie nie mogłam uwierzyć, ze Miniusia wykopała z kanapki Agacie. Dałam Adze miseczke z zupka i bez przekonania podstawiłam Miniusi trzymając juz gotowa strzykawke a ona zaczeła jeść :ok: i to pierwszy raz z takim apetytem i szybko :D No kurde jak sie cieszę, nie wiem czy to tak szybko podziałał ten cykloferon ? Gdzies czytałam, ze tak . No Lidka kocham Cie :1luvu:

...a ja za to, co robicie dla kociaków kocham Was obie, szkoda, że nie mogą tam, razem z Wami być Tadzio i Milka:(

anabelp

Post » Pt lip 23, 2010 18:32 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko panienek :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pt lip 23, 2010 20:19 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

:cry: :cry: :cry: , nie mam już siły więc napiszę krótko, przed chwilą Mini odeszła[*].....
Milka[*], Tadzio[*]?,Minia[*] moje robalki kochane :cry: czuję się bardzo winna, sama Wam taki los zgotowałam, przepraszam :cry:
Iwonka, dziękuję, że ratowałaś koteńkę do końca...
Ostatnio edytowano Pt lip 23, 2010 20:23 przez anabelp, łącznie edytowano 1 raz

anabelp

Post » Pt lip 23, 2010 20:22 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

[']
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt lip 23, 2010 20:24 Re: Pozostałe przy życiu 2 kocięta zabrane z umieralni IKA6:(

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: BIEDNA :cry: :cry: :cry:
Mam nadzieje ze nie cierpiała przed odejściem :cry: :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 23, 2010 20:50 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

Przecież niedawno zaglądałam :( Tytuł mnie powalił :placz: :placz: :placz: [*][*][*]

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 23, 2010 20:52 Re: Została tylko Agatka, zabrana z umieralni IKA6

:cry: [*]
Gosiara

[poprzednia][następna]