Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beliowen pisze:Iweta, może warto Mini zrobić badanie krwi?
Iweta pisze:Dziś zdecydowałam sie dac Miniusi cykloferon, który dostałam od Lidki, ponieważ nigdy nie dawałam swoim kotom, miałam troche strachaale mój Guru w leczeniu kotów Lidka
wyosliła mi wszystko
![]()
Pojechałam więc z Miniusia , która w domu nie miała siły nawet miauczeć , że o jedzeniu nie wspomnę, wszystko przez strzykawkę dawane. Za to w samochodzie darła japke przez cała droge aż sie o nia bałam, bo to przeciez taka słabizna. Wet zaaplikował zastrzyk i pojechałysmy z powrotem do domu. A ta mała znowu leżała jak placek az ja co chwile ruszałam czy żyje![]()
Przyjechałam zaniosłam do ich domku , w którym oczywiście na kanapce wylegiwała sie Agacia, odkąd wstawiłam kanapke leży tylko na niej
Pobiegłam do kuchni zmiksowac mięso z rosołku, który im ugotowałam, biegne z powrotem a tam taki widok
![]()
no normalnie nie mogłam uwierzyć, ze Miniusia wykopała z kanapki Agacie. Dałam Adze miseczke z zupka i bez przekonania podstawiłam Miniusi trzymając juz gotowa strzykawke a ona zaczeła jeść
i to pierwszy raz z takim apetytem i szybko
No kurde jak sie cieszę, nie wiem czy to tak szybko podziałał ten cykloferon ? Gdzies czytałam, ze tak . No Lidka kocham Cie
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, puszatek, Szprocik i 81 gości