ARI - już rok szuka domu...leczymy GRONKOWCA ZŁOCISTEGO s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 7:58 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Koty niestety nie wyglądają jakby się chciały dogadać, choć też i nie pogarsza się im na razie, tyle dobrego. Żal mi Ariego bo widać, że on tak bardzo chciałby się poganiać a nie ma z kim :roll: Ostatnio wymyśliliśmy nową zabawę - moja córka huśta się w przedpokoju na huśtawce, jednocześnie trzymając sznurek z kulką z materiału, a Ari poluje na kulkę :) Postaram się dziś albo jutro zamieścić zdjęcia z zabawy, tylko muszę je zgrać z aparatu. A zabawa jest super bo dzięki niej ja mam chwilę odpoczynku od obojga :oops: :D Pozdrawiamy :)
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Śro lip 21, 2010 9:57 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

No koty, nie upierajcie się... zobaczcie jaki Ari fajny, nie grozi Wam nic złego, Duza Was kocha dokładnie tak samo jak wcześniej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 21, 2010 13:59 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Dziękujemy za wieści i zaciskamy kciuki nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Oczywiście czekamy na fotki :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lip 21, 2010 21:57 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Za Ariego :ok: :ok: :ok: :ok: za kocią integrację :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i za fotki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 22, 2010 6:57 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Doberek Małym i Dużym :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob lip 24, 2010 10:39 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Pozdrawiam weekendowo - ma być ciut chłodniej więc może sie wkleją foty?? :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon lip 26, 2010 6:35 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Co u Ariego?

KMagda - u Edisona to jakas okropna bakteria, trzeba tylko czekac na wynik posiewu i oby udało się ją wybić ucelowanym antybiotykiem.

Marzenia11

Post » Wto lip 27, 2010 5:48 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

za dom! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lip 27, 2010 11:54 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Bardzo Wszystkich przepraszam, miały być zaraz foty a tu już tydzień mija :oops: :oops:

Tak się bawi Ari :) Jakby mi ktoś parę tygodni temu powiedział, że ten wypłosz :wink: z mojej szafy będzie się bawił z moją córką to bym się popukała w głowę 8O

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czyż nie jestem cudny?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

KMagda

Post » Wto lip 27, 2010 12:15 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Ari, choć wydawałoby się to niemożliwe, to z dnia na dzień staje się coraz większym miziakiem 8O Zostało w nim trochę starego panikarza, więc powoli oswajam go z nowościami bo potrafi jeszcze czasem, zupełnie bez ostrzeżenia, trzasnąć łapą, ale parę dni temu zaryzykowałam próbę wyczesania i okazało się, że Ari na widok szczotki wpada w amok :lol: Nic go nie interesuje, nieważne, że inne koty na niego warczą bo też by chciały, nie, Ari chce żeby go czesać i koniec ! :) Czesanie trwało i trwało bo na każdą próbę zakończenia Ari reagował żałosnymi miaukami 8O Czegoś takiego u kota jeszcze nie widziałam :) A żeby było śmieszniej, to, o dziwo, Ari właściwie nie wymaga czesania, sierść mu się poprawiła i praktycznie mu nie wypada, w przeciwieństwie do trzech pozostałych futer, które oczywiście nie reagują na czesanie z takim entuzjazmem :roll:
Stosunki kocio-kocie, niestety, bez zmian :?

Marzenia11, mam nadzieję, że z Edisonem będzie wszystko dobrze, jak tylko będzie wiadomo z czym walczycie, to chyba jednak warto będzie i Ariego pod tym kątem przebadać?

KMagda

Post » Wto lip 27, 2010 12:22 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Magda, dokonałaś cudu :1luvu: :king: :aniolek:
Popłakałam się ze wzruszenia :oops:
Ari :love: jest przepiękny, zupełnie nie ten sam kot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie, po tylu złych przygodach, trafił we właściwe ręce :D :D :D
Teraz zaciskam kciuki za poprawę kocich relacji, coś mi się wydaje, że i na tym polu wkrótce nastąpi przełom :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 27, 2010 19:03 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

KMagda - możesz mi przesłać zdjęcia Ariego - jego portret :mrgreen: - na emaila? Ja je muszę, po prostu MUSZĘ mieć :lol: :lol: :lol:
Jestem bardzo zadowolona z rozwoju sytuacji - jeszcze do pelni szczęścia brakuje kociej integracji albo choćby zwykłej konstruktywnej obojętności :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

O Edisonie na pewno będę Cię informować - na wyniki posiewu trzeba czekać 2-3 tygodnie. Dam znać tu, ale też zapraszam na wątek :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lip 28, 2010 19:35 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

Dzięki za miłe słowa :oops: Bardzo bardzo się cieszę, że Ari wyszedł "na ludzi" ;) Fajnie mieć w domu takiego miziaka :)

Ale Ari ma także swoje ciemne strony - wczoraj odkryliśmy jedną z nich... Ari jest.. kradziejem oliwek z papryką!! 8O :twisted: :lol:

Marzenia11 - zaraz wyślę zdjęcia :), a na wątek Ediego zaglądam, tylko się nie udzielam :oops:

KMagda

Post » Śro lip 28, 2010 19:41 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS fot.s.11

[quote="KMagda"]Ale Ari ma także swoje ciemne strony - wczoraj odkryliśmy jedną z nich... Ari jest.. kradziejem oliwek z papryką!! 8O :twisted: :lol:
quote]

8O 8O 8O 8O z papryką?? Moja Duża oliwki uwielbia, ale zielone i tylko jednej firmy, bez nadzienia :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Śro lip 28, 2010 19:47 Re: ARI-"głaszcz mnie, głaszcz KONIECZNIE":))) szuka DS-FOO s.13

KMagda, uaktualniłam wpis w pierwszym poście :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Śro lip 28, 2010 22:40 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

[poprzednia][następna]