Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 22:33 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Iweta pisze:
mar_tika pisze:[
Właśnie coś za miła jesteś dla wszystkich ,przepraszasz i wogóle .Tak myślałam że cos jest na rzeczy :mrgreen:

Matko, czy to dziecko nie powinno juz dawno spać ! :? :wink:

Właśnie idziemy spać miłej nocki :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 10, 2010 23:24 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:Gosiu - jesli tak mogę się zwaracać :oops:
Wysyłam pw zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych :ryk:
Dobrze by było zorganizować jakąś akcję typu:
- pojedyncze wydawanie kotów do zabiegów
- pojedyncze wydawanie kotów do adopcji

Podkreślam pojedyncze.
Tak jak Teri pisała akcja na hurra dam Nam popalić, bo znając zycie koty wylądują Nas w schronie.
No i przepraszam za ten lokal. Moze troszkę mnie poniosło. Jak dobrze wiecie dyplomacja nie jest moją mocną stroną /w przeciwieństwie do Teri :mrgreen: /, często coś palnę a potem analizuję :oops: Mam nadzieję ze się na mnie nie gniewasz :oops:
I to samo do Teri :wink:

Nie mogę się gniewać na kogoś , kto się naraża na pogryzienie i podrapanie przez dzikie koty po to żeby im pomóc-czego biedaki nie wiedzą. Uczciwie mówię że nie dałabym rady bo bym się bała, dlatego też bardzo chętnie zrzuciłam się na chwytak, wydał mi się bardzo sensowny. Dyplomacji nabywa się z wiekiem, ale warto bo to procentuje :piwa:
Wiadomo nat. że Z LEPSZYM lokalem niż obecna kocia chatka na pewno nie będzie łatwo,nie zaszkodzi jednak się rozglądać - to nic nie kosztuje, a przecież nie chodzi o jakąś presję na konkretny lokal tylko o zorientowanie się czy nie ma czegoś bardziej wygodnego.
W sprawie kociej "baby jagi" z pewnością wskazane jest działanie z rozwagą, żeby koty nie trafiły do Was via schron-ochrona zwierząt to "zadanie własne gminy"-pobieżnie przejrzałam ustawę o ochronie zwierząt, ale nie mam siły o tej porze się wymądrzać tym bardziej że temat ochrony zwierząt jest dla mnie nowy .Bardzo trafna natomiast mi się wydaje propozycja która padła przed chwilą na forum aby babę zaatakować z dwóch stron-w zw. z niewłaściwą opieką nad chorym ojcem. Ogólnie może uda się wspólnie wymyślić jakiś pomysł jak rozwiązać problem pn. ali-baba i kilkadziesiąt kotów.pozdrawiam Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 10, 2010 23:27 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

No i parę ogłoszeń parafialnych :mrgreen:
Basia już wypuściła na wolność całą szóstkę wysterylizowanych kotek :D jak pisała następna już do sterylki dziczka złapana i jutro na sterylkę pojedzie Tuśka szylkretowa damulka mała.
Natomiast Dunia pojechała dziś do DT czyli dla niej szczęśliwy dzień, dla nas też i Abiśka też już u Nowej :D na tymczasie, i Triszka u Bony :D i Ines u Agniszki też już dupkę grzeje :lol: super byłoby pięknie gdyby nasze kociaki w miarę szybko trafiały do DT bo może i nasza Kocia Chatka nie jest zła, ale co warunki domowe to warunko domowe tak że wszystkim naszym domkom tymczasowym bardzo serdecznie dziękujemy, a nasze kociaki na pewno się odwdzięczą :D
To Dunia :D
Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto maja 11, 2010 7:05 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

dzień dobry :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto maja 11, 2010 7:59 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

To ja przypomnę na dzień dobry
PON(10.05) R HIDI W BEATKA
WTO(11.05) R MONIKA W TERESA
ŚRO(12.05) R ..... W BOŻENA
CZW(13.05) R ..... W HIDI
PIĄ(14.05) R BOŻENA W BEATKA
SOB(15.05) R MARTYNA W AGNIESZKA
NIED(16.05) R DOROTA W .....

mar_tika

Post » Wto maja 11, 2010 9:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Ja wezmę dyzur w niedzielę wieczorem, Basia musisz obsadzić któryś dyzur ranny , Jadzia raczej nie da rady bo chyba Warka bedzie miała dziś operację :( to kicia z rozbitego samochodu chyba nie jest dobrze :(

terenia1

Post » Wto maja 11, 2010 9:54 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Ja wezmę dyzur w niedzielę wieczorem, Basia musisz obsadzić któryś dyzur ranny , Jadzia raczej nie da rady bo chyba Warka bedzie miała dziś operację :( to kicia z rozbitego samochodu chyba nie jest dobrze :(

Tak Warka pojechała na zabieg ok 12 bedzie wiadomo co z koteczką.Niestety jest podejrzenie nowotworu.oby jej się udało :ok:

Jutro Darek podwiezie żwirek na kociarnię .I dziewczyny prosze karmcie koty saszetkami whiskasa.Ostatnio zawiozłam na kociarnię 5 zgrzewek.Jezli braknie jedzenia piszcie na forum lub proszę o kontakt telefoniczny

mar_tika

Post » Wto maja 11, 2010 10:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Ja wezmę dyzur w niedzielę wieczorem, Basia musisz obsadzić któryś dyzur ranny , Jadzia raczej nie da rady bo chyba Warka bedzie miała dziś operację :( to kicia z rozbitego samochodu chyba nie jest dobrze :(

ojjj :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto maja 11, 2010 10:47 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Jutro Darek podwiezie żwirek na kociarnię .I dziewczyny prosze karmcie koty saszetkami whiskasa.Ostatnio zawiozłam na kociarnię 5 zgrzewek.Jezli braknie jedzenia piszcie na forum lub proszę o kontakt telefoniczny

Marta ja dziś wieczorem mam dyżur więc sprawdzę co i jak, jak coś dam znać.

terenia1

Post » Wto maja 11, 2010 13:31 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Basiu pieniądze już poszły.
Dziewczyny nie macie gdzieś przez przypadek linka na watek z linkami stron do robienia ogłoszeń dla kociaków :?:

terenia1

Post » Wto maja 11, 2010 13:40 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Internet prawie w ogóle mi nie chodzi :lol: Muszę zlokalizować przyczynę :evil:
Wrrrrr............
MIKUŚ

Post » Wto maja 11, 2010 14:21 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:PILNE!!!!!!!!!

DYŻURY NA:
- ŚRODA RANO
- CZWARTEK RANO

terenia1

Post » Wto maja 11, 2010 15:10 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Basia tunel z bazarku masz na kociarni.
Paweł twoja łopatka+gratisik też na kociarnię dostarczony:)

mar_tika

Post » Wto maja 11, 2010 18:13 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Basia tunel z bazarku masz na kociarni.

:wink:
Szylkretowa pannica dalej w Kociej Chatce ? , być może w piątek będe w Waszej okolicy 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto maja 11, 2010 19:44 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

bubor pisze:
mar_tika pisze:Basia tunel z bazarku masz na kociarni.

:wink:
Szylkretowa pannica dalej w Kociej Chatce ? , być może w piątek będe w Waszej okolicy 8) :wink:

Tak Tosia nadal mieszka na kociarni.Niedawno przyjechala z zabiegu sterylizacji i okazało sie że pannica taka wcale nie jest niewinna jak wychodzi na zdjeciach.Koteczka była w ciąży.Taka malutka drobniutka i już ciężarna :roll:
A to fotki z rana
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zapraszamy w odwiedziny:)

mar_tika

[poprzednia][następna]