Iweta pisze:mar_tika pisze:[
Właśnie coś za miła jesteś dla wszystkich ,przepraszasz i wogóle .Tak myślałam że cos jest na rzeczy
Matko, czy to dziecko nie powinno juz dawno spać !![]()
Właśnie idziemy spać miłej nocki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:mar_tika pisze:[
Właśnie coś za miła jesteś dla wszystkich ,przepraszasz i wogóle .Tak myślałam że cos jest na rzeczy
Matko, czy to dziecko nie powinno juz dawno spać !![]()
MIKUŚ pisze:Gosiu - jesli tak mogę się zwaracać![]()
Wysyłam pw zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych![]()
Dobrze by było zorganizować jakąś akcję typu:
- pojedyncze wydawanie kotów do zabiegów
- pojedyncze wydawanie kotów do adopcji
Podkreślam pojedyncze.
Tak jak Teri pisała akcja na hurra dam Nam popalić, bo znając zycie koty wylądują Nas w schronie.
No i przepraszam za ten lokal. Moze troszkę mnie poniosło. Jak dobrze wiecie dyplomacja nie jest moją mocną stroną /w przeciwieństwie do Teri/, często coś palnę a potem analizuję
Mam nadzieję ze się na mnie nie gniewasz
![]()
I to samo do Teri
terenia1 pisze:Ja wezmę dyzur w niedzielę wieczorem, Basia musisz obsadzić któryś dyzur ranny , Jadzia raczej nie da rady bo chyba Warka bedzie miała dziś operacjęto kicia z rozbitego samochodu chyba nie jest dobrze
terenia1 pisze:Ja wezmę dyzur w niedzielę wieczorem, Basia musisz obsadzić któryś dyzur ranny , Jadzia raczej nie da rady bo chyba Warka bedzie miała dziś operacjęto kicia z rozbitego samochodu chyba nie jest dobrze
mar_tika pisze:Jutro Darek podwiezie żwirek na kociarnię .I dziewczyny prosze karmcie koty saszetkami whiskasa.Ostatnio zawiozłam na kociarnię 5 zgrzewek.Jezli braknie jedzenia piszcie na forum lub proszę o kontakt telefoniczny
MIKUŚ pisze:PILNE!!!!!!!!!
DYŻURY NA:
- ŚRODA RANO
- CZWARTEK RANO
mar_tika pisze:Basia tunel z bazarku masz na kociarni.
Paweł twoja łopatka+gratisik też na kociarnię dostarczony:)
bubor pisze:mar_tika pisze:Basia tunel z bazarku masz na kociarni.
Paweł twoja łopatka+gratisik też na kociarnię dostarczony:)
![]()
Szylkretowa pannica dalej w Kociej Chatce ? , być może w piątek będe w Waszej okolicy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 521 gości