Wawa-uratujmy wyglodzone i przerazone 24koty!1y kot w DS !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 19:03 Re: Wawa-uratujmy 25 kotów!PILNE s.11 / Kciuki za Arystotelesa!

Aga żyje, ja też :lol:
Teraz się możecie zabrać za imiona :ryk:

Na spotkaniu ustalono, no zgadnijcie, co?

Ustalono, że koty trzeba kochać :!: Tyle :roll:

Resztę opowie Aga :lol:

Przerażone puciate, piękne coś mi siedzi w łazience, więc Adelka właśnie zaczęła znów się drzeć - co robić? Pigułę dostała wczoraj :?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 22, 2010 21:27 Re: Wawa-uratujmy 25 kotów!PILNE s.11 / Kciuki za Arystotelesa!

OKI pisze:

Przerażone puciate, piękne coś mi siedzi w łazience, więc Adelka właśnie zaczęła znów się drzeć - co robić?

pokochać! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

dziewczyny, akcja cudo - dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zaraz zmienię tytuł (w końcu jedno futro już mamy), ale musze iść do swojej bandy drącej się na korytarzu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw kwi 22, 2010 21:31 Re: Wawa-uratujmy 25 kotów!PILNE s.11 / Kciuki za Arystotelesa!

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:

Przerażone puciate, piękne coś mi siedzi w łazience, więc Adelka właśnie zaczęła znów się drzeć - co robić?

pokochać! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie za dużo tej miłości? :mrgreen:
A tak na serio, to nie wiem - dać jej drugą dzisiaj i jutro znów, żeby przerwać? Goopia jestem :roll:

Marzenia11 pisze:dziewczyny, akcja cudo - dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zaraz zmienię tytuł (w końcu jedno futro już mamy), ale musze iść do swojej bandy drącej się na korytarzu.

Czekam :lol: :lol:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 22:50 Re: Wawa-uratujmy 25 kotów!PILNE s.11 / Kciuki za Arystotelesa!

tytuł zmieniony :piwa: :piwa: :piwa:
teraz kciukamy za podróż Arystotelesa do domu! :ok: :ok: :ok: i za dogadanie się z domownikami i kocią koleżanką :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 22:54 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

To plissss, powiedz mi jeszcze, czy mam faszerować małą pigułą - bardzo się nie drze, ale jak ma się znów rozkręcić, to... :roll:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 23:06 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

OKI pisze:To plissss, powiedz mi jeszcze, czy mam faszerować małą pigułą - bardzo się nie drze, ale jak ma się znów rozkręcić, to... :roll:

nie mam bladego pojęcia. A drze sie tak rujkowo czy tak po prostu drze pyska, bo jej się Wąsik nie podoba? w sensie zajęcia łazienki, w końcu JEJ łazienki (niezaleznie od tego co sobie o tym myślisz :mrgreen: ).

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 23:11 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:To plissss, powiedz mi jeszcze, czy mam faszerować małą pigułą - bardzo się nie drze, ale jak ma się znów rozkręcić, to... :roll:

nie mam bladego pojęcia. A drze sie tak rujkowo czy tak po prostu drze pyska, bo jej się Wąsik nie podoba? w sensie zajęcia łazienki, w końcu JEJ łazienki (niezaleznie od tego co sobie o tym myślisz :mrgreen: ).

Tak jakby :roll: rujkowo :roll:
A łazienka Taćki jest - w końcu to ona mieszka ostatnio w umywalce :mrgreen:

No nic, na razie nie daję, najwyżej będę Wam tu kląć na czym świat stoi :lol:

OKI

Post » Czw kwi 22, 2010 23:13 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

OKI pisze:A łazienka Taćki jest - w końcu to ona mieszka ostatnio w umywalce :mrgreen:

w obliczu OBCEGO wszyscy stają się rodziną :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Czw kwi 22, 2010 23:23 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:A łazienka Taćki jest - w końcu to ona mieszka ostatnio w umywalce :mrgreen:

w obliczu OBCEGO wszyscy stają się rodziną :ryk: :ryk: :ryk:

Hahaha, faktycznie - jest się o co bić :ryk:

OKI

Post » Pt kwi 23, 2010 8:51 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

Domy tymczasowe są bardzo potrzebne :!:

Arystoteles też wygłodniały i przerażony. Te koty zaraz przestaną być adopcyjne - są chude, wygłodzone jak nieszczęścia i przerażone na potęgę :(
Serce się kraje :crying:

OKI

Post » Pt kwi 23, 2010 9:16 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

Błagam o domy tymczasowe. Pomożemy na wszelkie możliwe sposoby, ale te koty trzeba zsocjalizować. Tam jest dramat i kocia gehenna. Koty muszą walczyć o jedzenie, terytorium. :crying:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt kwi 23, 2010 9:19 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

I jeszcze jedno o czym w sumie zapomniałam, przez ten cały wczorajszy cyrk, a co jest równie ważne - Pani D. nie przywiezie do mieszkania pokazowego kolejnych kotów dopóki nie znajdą się dla tych domki. Warunek został postawiony twardo. :cry: :evil:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt kwi 23, 2010 9:20 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

:( podrzuce :(

napiszcie w tytule, ze blagacie o DT - moze jakis DT zauwazy i pomoze....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt kwi 23, 2010 9:20 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

Aga Ratuszek pisze:I jeszcze jedno o czym w sumie zapomniałam, przez ten cały wczorajszy cyrk, a co jest równie ważne - Pani D. nie przywiezie do mieszkania pokazowego kolejnych kotów dopóki nie znajdą się dla tych domki. Warunek został postawiony twardo. :cry: :evil:

ona jeszcze stawia warunki... :roll: :roll: :roll:

maxymalnie irytujaca sytuacja...... :|

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt kwi 23, 2010 9:24 Re: Wawa-uratujmy 24 koty!PILNE s.11. Arys już w dobrych rękach!

Aga Ratuszek pisze:I jeszcze jedno o czym w sumie zapomniałam, przez ten cały wczorajszy cyrk, a co jest równie ważne - Pani D. nie przywiezie do mieszkania pokazowego kolejnych kotów dopóki nie znajdą się dla tych domki. Warunek został postawiony twardo. :cry: :evil:

Koniecznie trzeba je wyciągnąć na dt :!:

Tam są w tej chwili 2 kotki - Titania i Picassa, oraz 3 kocurki - Jose Maria i ??? (Marek Antoniusz?, który jeszcze?)

OKI

[poprzednia][następna]