Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 06, 2010 15:08 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:A Coco sama do transporterka wchodzi... :ryk:

Hehe :mrgreen:
Adelka też wchodzi do torby sama, tylko niekoniecznie wtedy, kiedy potrzeba :twisted:

Poważnie mówię... Wystarczy ze schowka transporterek wystawić, podusię w środek wrzucić i po chwili Coco już się w transporterze melduje. To jej chyba zostało z okresu łazienkowego, gdzie transporterek był bezpieczną kryjówką przed niedobrymi Dużymi. :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Wto kwi 06, 2010 15:12 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:A Coco sama do transporterka wchodzi... :ryk:

Hehe :mrgreen:
Adelka też wchodzi do torby sama, tylko niekoniecznie wtedy, kiedy potrzeba :twisted:

Poważnie mówię... Wystarczy ze schowka transporterek wystawić, podusię w środek wrzucić i po chwili Coco już się w transporterze melduje. To jej chyba zostało z okresu łazienkowego, gdzie transporterek był bezpieczną kryjówką przed niedobrymi Dużymi. :mrgreen:

No to masz dobrze :lol:
Ja niestety transporterek musiałam oddać, została mi tylko torba napoczęta przez Mysz :roll: Czasami do niej włazi.
Może faktycznie wrzucę coś miękkiego do środka i sama wlezie :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto kwi 06, 2010 15:17 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:No to masz dobrze :lol:
Ja niestety transporterek musiałam oddać, została mi tylko torba napoczęta przez Mysz :roll: Czasami do niej włazi.

Próbuj :) Może jakiś smakołyk wrzucić do środka...

Transporterek mogę Ci pożyczyć jakby co, ale nie na długo bo też będziemy w kwietniu korzystać. :)
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Wto kwi 06, 2010 15:25 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:No to masz dobrze :lol:

Próbuj :) Może jakiś smakołyk wrzucić do środka...

Transporterek mogę Ci pożyczyć jakby co, ale nie na długo bo też będziemy w kwietniu korzystać. :)

Spróbuję, co jak co, ale łakoma to ona jest :lol: Gorzej jak się wszystkie zlecą :mrgreen:

Dzięki, ale muszę dać na razie radę z torbą, a transporterka się w końcu dorobię :lol:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 15:37 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

he,he... :ryk:

Może masz jakieś nowe fotki kotków?... Tak nieśmiało zapytam... :oops:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Wto kwi 06, 2010 15:41 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Coś tam się sezonuje w aparacie, ale nic specjalnego :roll:
Te moje muszą mieć dzień, ja też muszę :lol: Bo na siłę to nic specjalnego nie wychodzi :wink:
Śpiącą Tacię mogę wkleić w każdej chwili - wygląda dokładnie identycznie jak zazwyczaj :lol:
A jak nie śpi to ją trudno namierzyć :roll:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 17:54 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

No i nie pojechałam... jadąc do domu uświadomiłam sobie, że dziś pierwszy dzień po świętach, więc zapewne dziki tłum się kłębi :roll: Jutro się urwę z roboty i na spokojnie pannę zapakuję :wink:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 18:18 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Może nie byłoby tak źle. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 06, 2010 18:27 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Nie wiem, bo to inny wet - wpadłabym na ostatnią chwilę tak czy inaczej, a jeśli jeszcze byłaby kolejka, to już przechlapane całkiem :wink:

Jutro się po prostu zwolnię godzinkę-półtorej wcześniej i pojadę na luzie :roll:

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 18:39 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Obrazek Obrazek
Wreszcie święty spokój :roll:
Obrazek Obrazek
Pobawimy się?
Obrazek
Bo jak nie, to zapoluję na Szelmę :twisted:

I niech mi ktoś powie, że koty nie mają szóstego zmysłu... Właśnie pożyczyłam od sąsiadki obcinak do pazurów, 5 minut mnie nie było, a Taćka znikła :roll: I to Taćka! :o

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 18:47 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

I coś dla wielbicieli Adelki :lol:

Obrazek
No dawaj to żarcie, ras-ras :evil:

A po jedzonku nieco gimnastyki :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Nie tylko na dekolcie mam ozdobnik :oops: :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek
O 8)

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 19:24 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Pobawimy się?
Obrazek

I niech mi ktoś powie, że koty nie mają szóstego zmysłu... Właśnie pożyczyłam od sąsiadki obcinak do pazurów, 5 minut mnie nie było, a Taćka znikła :roll: I to Taćka! :o

:mrgreen: :mrgreen: Hej śliczna Taciuniu! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 06, 2010 19:27 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

Taciunia chwilowo obrażona, bo jej obcięłam pazurki :roll: Jak śmiałam?! 8O

OKI

Post » Wto kwi 06, 2010 19:30 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Pobawimy się?
Obrazek

Bosssska jest!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rozumiem, że teraz tu już i u sąsiadki myć się musisz, bo umywalka na dobre widzę zajęta. :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Post » Wto kwi 06, 2010 19:32 Re: Wariatkowo, czyli nie tylko ja mam kota. 3. Nowy skład :)

OKI pisze:I coś dla wielbicieli Adelki :lol:

Obrazek
No dawaj to żarcie, ras-ras :evil:

A po jedzonku nieco gimnastyki :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Nie tylko na dekolcie mam ozdobnik :oops: :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Obrazek
O 8)

O nie! Na taką ilość pięknych fot nie byłam przygotowana! Cudne, te oczki, łapki... taka do wycałowania cała jest! Tylko, czy Adelka o tym wie?...
Obrazek

Mała Dzikuska

[poprzednia][następna]