Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 24, 2010 21:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Obyś w złą godzinę nie wypowiedziała, booooooo............... :wink:
PS: Moja Sz. Mamusia jeszcze nie wie o 3 kocie, jak na razie trzymam ją na dystans łgarstwem, matactwem, podstępem i knuciem :oops: Jak się dowie - będę musiała poszukać na starość innej Mamusi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Śro mar 24, 2010 21:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:
Serniczek pisze:są juz pewne ustalenia..

"Le Cafe (Pu)Chat (kowo)" - Menu:

Polecamy - deser dnia ........ SERNIK Z TAJEMNICĄ...... 43 zł,-

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

co tak tanioObrazek
Serniczek

Post » Śro mar 24, 2010 21:53 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:
Jasmina pisze:
Serniczek pisze:są juz pewne ustalenia..

"Le Cafe (Pu)Chat (kowo)" - Menu:

Polecamy - deser dnia ........ SERNIK Z TAJEMNICĄ...... 43 zł,-

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

co tak tanioObrazek

Tanio bo-Nadpsuty ze starości bo już pisać umie a to znaczy że ma co najmniej 8 lat :ryk:
złośliwy kiedy trzeba :mrgreen: i czkawką się może jedzącemu lub źle piszącemu o puchatkowie odbić :twisted: :twisted: :twisted: lub za przeproszeniem sraczk** dostanie :ryk:
Ale i tak lubimy naszego Sernika :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro mar 24, 2010 21:54 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

[quote="Serniczek"]Le Cafe (Pu)Chat (kowo)" - Menu:

deser dnia ........ SERNIK Z TAJEMNICĄ...... 43 zł,-

deser wieczoru.. SERNIK Z WIELKĄ TAJEMNICĄ I AJERKONIAKIEM .....100 zł,-

na specjalne zamówienie (wersja dla VIP-ów)......PŁONĄCY SERNIK Z TRUFLAMI .........200 euro,-

Jeszcze mało ????? :roll:
Jasmina

Post » Śro mar 24, 2010 22:00 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

no dobra może byćObrazek
Serniczek

Post » Czw mar 25, 2010 9:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

tu macie wieści kto ,co ,gdzie i dlaczego.....viewtopic.php?f=1&t=107184&start=795. Sernik obrażony
Serniczek

Post » Czw mar 25, 2010 9:56 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

słuchajcie..... będa potrzebne srodki-w kasie niewiele....jakby cos ktos mógł.... :?
Serniczek

Post » Czw mar 25, 2010 10:22 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:słuchajcie..... będa potrzebne srodki-w kasie niewiele....jakby cos ktos mógł.... :?

Właśnie miałam to pisać...
Wyczerpują nam się środki a na horyzoncie dużo potrzebujących kotów... :roll:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw mar 25, 2010 11:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

środków nie mam :oops: , więc nie wrzucając, głosu nie zabieram, ale mam serce dla NICH pełne, więc za środki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

( i tylko, żeby to nie było państwo srodka :roll: )
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Czw mar 25, 2010 13:23 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

viewtopic.php?f=20&t=109404
bazarek na Puchacie....
Serniczek

Post » Czw mar 25, 2010 20:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

a) zapytowywam: kto ŚMIAŁ obrazić Sz. P. Serniczek :evil: :evil: :evil: , to SKANDAL i obraza dla całego Puchatkowa WOŁAJĄCA O POMSTĘ DO MODA ????
b) Postuluję, aby Izba Gmin Puchatkowa ( bo ja jestem tylko skromna tłuszcza :oops: ) odznaczyła Sz. P Serniczka Orderem "POLEWY CZEKOLADOWEJ Z MARCEPANEM" I klasy - za desperacką walkę na wątku SchronWro o Persiatupkopodobnego ( Obywatelko Sernik Puchata Ojczyzna Wam tego nie zapomni :ok: )
c) co do środków finansowych - aluzju my poniali - ale dopiero po niedzieli :surprise:
d) zapytowywam również, dlaczego na bazarku był tylko jeden obrazek - jak na obrazku Wan Sernicka Starszego tak wygląda P. Ruach ( bo się przyznała) to JA TEŻ CHCĘ TAKI PORTRET - BEZCENNY :wink:
Jasmina

Post » Czw mar 25, 2010 20:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

:ryk:

tak tak, to ja :ryk:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Czw mar 25, 2010 21:12 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

SZ.P. Ruach - DZIECINOOOOOOOOOOO :1luvu:
Jasmina

Post » Czw mar 25, 2010 21:39 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:a) zapytowywam: kto ŚMIAŁ obrazić Sz. P. Serniczek :evil: :evil: :evil: , to SKANDAL i obraza dla całego Puchatkowa WOŁAJĄCA O POMSTĘ DO MODA ????
b) Postuluję, aby Izba Gmin Puchatkowa ( bo ja jestem tylko skromna tłuszcza :oops: ) odznaczyła Sz. P Serniczka Orderem "POLEWY CZEKOLADOWEJ Z MARCEPANEM" I klasy - za desperacką walkę na wątku SchronWro o Persiatupkopodobnego ( Obywatelko Sernik Puchata Ojczyzna Wam tego nie zapomni :ok: )
c) co do środków finansowych - aluzju my poniali - ale dopiero po niedzieli :surprise:
d) zapytowywam również, dlaczego na bazarku był tylko jeden obrazek - jak na obrazku Wan Sernicka Starszego tak wygląda P. Ruach ( bo się przyznała) to JA TEŻ CHCĘ TAKI PORTRET - BEZCENNY :wink:

ad 1-Sernik sam się obraził wzorem Naszego Prezydenta(oby żył wiecznie)
ad2 -nie znoszem marcepanu.... :?
ad 3-poniali aluzju.....byle wszyscy....bo kaska potrzebna...
ad-4 zostanie stworzone z tym,że pózniej gdyz jutro przenikam do struktur oświatowych w przebraniu pedagoga....Paniatno????? :mrgreen: (mię tu nie wyzywac od vanów bo ja tylko mam samochód typu van-a uszy mi okropnie potrzebne więc sobie nie utnę-zapomnijcie... :twisted: :twisted: )
Serniczek

Post » Czw mar 25, 2010 21:42 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

swoja droga to dziwne.....namalowałam aniołka-Basica mówi,że to Ona... teraz namalowałam obrazeczek-i Ruach mi wyszła........... hehe jest cos we mnie :?
Serniczek

[poprzednia][następna]