BOZENAZWISNIEWA pisze:No nijak ma się do tego wątku....ale...jednak pada tu Temid i Rumcajs,wiec się odniosłam.....
Ponad to chce jeszcze raz PODKRESLIC,ze 3 koty z DT u IKA6 sa u mnie....trafiły do mnie zadbane i zaszczepione, z pełna kartą badań...to dla przeciwwagi oskarżeń..to tez nie na temat....lincz to jedyny słuszny jak mysle....Zdjecia z chwili przybycia (odebrania)kotów mam...i jak wygadaja teraz tez mam....
Co do usypiania kotów..to dla mnie to jest tragedia -odebrac zycie mojemu przyjacielowi...bardzo to przezywam..bardzo Z&S no i faktycznie mój wet nie robi tego ot tak...(kota jakiego znalazłam na wsi leczy nadal i jakos zyje.....siedzi u nas w domu...w izolatce..obesrał wszystko co sie da,maz wkurzony, ja tez...ale jakos zyje....jest duzo lepiej-chodzi....)juz..mozna było go "uspic"lub zostawic "łopatologii"sasiada....jest u "jelenia"BZW....
Głupio by wygladało,zeby zdychał na tarasie gdzie go karmiłam....
A i dziękuje za wpisy na naszym rodzinnym watku...jeden "syn" jest juz w DD,bo alergia była nim do nas przyszedł...no i teraz albo koty, albo dzieci....no zgadnijmy co BZW wymysli...dzieki...super....zajebiscie...tak trzymać....powodzenia "ciociom dobre rady..."Bo jelenie to w lesie powinny żyć.....hmmm..no tak....
Proszę uprzejmie.