Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 21:34 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Jasmina pisze:A Florcia, czy już pogodziła się ze straszliwym przeznaczeniem :( :( :(

e tam pogodziła - doczekać sie wprost nie może :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Wto mar 16, 2010 10:57 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

no to Florcia musi wytrzymać jeszcze do piątkowego popołudnia :)
mówię codziennie do Gizma ze ma ostatnie dni jako jedynak ale nie wiem czy ta wiadomość do niego dociera... ja w każdym razie bardzo się ciesze :ryk: a mój TZ cały czas dochodzi do siebie po wyrażeniu zgody na drugiego kota :twisted:

karola_kaz

Od: Śro mar 10, 2010 9:32

Post » Wto mar 16, 2010 11:49 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

karola_kaz pisze:no to Florcia musi wytrzymać jeszcze do piątkowego popołudnia :)
mówię codziennie do Gizma ze ma ostatnie dni jako jedynak ale nie wiem czy ta wiadomość do niego dociera... ja w każdym razie bardzo się ciesze :ryk: a mój TZ cały czas dochodzi do siebie po wyrażeniu zgody na drugiego kota :twisted:

nie dziwię się , to bardzo traumatyczne przeżycie
ale pocieszę Cię, że potem idzie już coraz lepiej :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Wto mar 16, 2010 17:34 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

karola_kaz pisze:no to Florcia musi wytrzymać jeszcze do piątkowego popołudnia :)

Przepraszam,że się wtrącam ale sytuację miałam podobną.TŻ dłuuugo się opierał aż wyraził niechętną zgodę na drugiego :lol: :lol: :lol: :lol: kota.Oliwka przyjechała w listopadzie a ja z nieśmiałością zaczynam o trzecim,tym razem musi być kudłaty.

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Wto mar 16, 2010 21:57 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

ta jak Tz już się dowie , że się zgadza :twisted: to wal śmiało , na pewno Ci jakiegoś znajdziemy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Wto mar 16, 2010 23:42 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

sawanka1 pisze:na pewno Ci jakiegoś znajdziemy :mrgreen:

Znajdziemy TŻ-ta 8O , MON DIEU 8O 8O 8O
Jasmina

Post » Śro mar 17, 2010 6:06 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Dzięki dziewczyny!Będę pamiętać,a TŻ też by się może przydał nowszy,bo ten już trochę patyną pokryty. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

teresa1950

Post » Śro mar 17, 2010 7:11 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Jasmina pisze:
sawanka1 pisze:na pewno Ci jakiegoś znajdziemy :mrgreen:

Znajdziemy TŻ-ta 8O , MON DIEU 8O 8O 8O

znów się zepsułeś i wiem co zrobie - wymienie Cię na lepszy model (nowszy model ) :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro mar 17, 2010 7:55 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

mój się zgodził na 4 kota.....bo ja nie protestowałam jak sobie kupił stare Cinquecento (3 auto w domu nie wiadomo po co)-bo pojechał do miasta autobusem zamiast swoim samochodem i wracając kupił sobie "cieniaska" -bo długo nie było autobusu a obok przystanku był komis samochodowy. :roll:
Wzięłam to "na klatę".....i nawet sie nie zdenerwowałam tylko od razu podniosłam sprawę kota.... :kotek:
Serniczek

Post » Śro mar 17, 2010 8:56 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Serniczek pisze:mój się zgodził na 4 kota.....bo ja nie protestowałam jak sobie kupił stare Cinquecento (3 auto w domu nie wiadomo po co)-bo pojechał do miasta autobusem zamiast swoim samochodem i wracając kupił sobie "cieniaska" -bo długo nie było autobusu a obok przystanku był komis samochodowy. :roll:
Wzięłam to "na klatę".....i nawet sie nie zdenerwowałam tylko od razu podniosłam sprawę kota.... :kotek:

no tak trzeba iść za ciosem :twisted:
mam nadzieję , że Ty Serniczku sie od tamtego czasu nie spóźniasz :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 18, 2010 13:08 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

To już jutro :roll:
Domek przyjedzie, czy jak ? :)
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw mar 18, 2010 15:06 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Te moje dwie pindy robią wszystko,żeby zostać tylko we dwie.Dziś wywaliły kwietnik,kwiatki łubudu o glebę,ale nic się nie wydało,bo TŻ poszedł do stomatologa a ja szybciutko posprzątałam i wredne knowania na nic. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

teresa1950

Post » Czw mar 18, 2010 19:09 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

pindy ...
:ryk: :ryk: :ryk:

tak Amandziu to juz jutro
będzie nam brakowało Puszka :cry:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Czw mar 18, 2010 19:14 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Serniczek pisze:mój się zgodził na 4 kota.....bo ja nie protestowałam jak sobie kupił stare Cinquecento (3 auto w domu nie wiadomo po co)-bo pojechał do miasta autobusem zamiast swoim samochodem i wracając kupił sobie "cieniaska" -bo długo nie było autobusu a obok przystanku był komis samochodowy. :roll:

Popłakałam się :lol:
Fajny TŻ :lol:

Puszku - wszystkiego najlepszego! Teraz będziesz miał wspaniały, kochający domek :ok:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw mar 18, 2010 21:55 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

sawanka1 pisze:pindy ...
:ryk: :ryk: :ryk:

tak Amandziu to juz jutro
będzie nam brakowało Puszka :cry:

Nie oddawaj :twisted: :mrgreen:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

[poprzednia][następna]