Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Rozmawiałam z mamą i mogłybyśmy zadeklarować na pewno jakaś kwotę na utrzymanie tych kotów (lub karmę), [...]
Jestem też oczywiście gotowa podpisać np. jakieś umowy, w których zobowiązuje się do zabrania kotów w określonym czasie (kilka miesięcy). Naprawde nie chcę się pozbyć problemu, tylko potrzebuję pomocy i czasu na to by to przygotować.
Kotów jest 9:
2 kocury, które wyglądają na starsze i takie troche "zmęczone życiem", krówek i pingwinek
3 kocury dorosłe (buras bez kawałka ogona, czarny olbrzym i drugi czarny)
1 kocica krówka (niewysterylizowana, bo zwiała mi z łapki kilka razy, na pewno będzie problematyczna do złapania), moze być starsza, bo na szczęście maluchy się nie pojawiają, mimo tego, ze nie udało mi się jej złapać
2 nowe "cosie" krówkowato-szare, nie znam płci, pojawiły sie w te mrozy
1 kocia bura, która pojawia się i znika, czasem nie ma jej kilka tygodni, potem znów wraca, już kilka razy byłam pewna, ze zginęła ...
Amika6 pisze:Dziewczyny, mam propozycję.
W dzień nie ma takiego ruchu, więc może nie podnośmy co 5 minut, bo jak samym podrzucaniem nabijemy kilkanaście stron, to ważne informacje od Milenki czy jakieś podpowiedzi albo oferty pomocy będą mało widoczne.
No i ktoś nowo wchodzący na wątek nie bedzie miał cierpliwości go doczytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 158 gości