Kasa K.II-213 szt.-WAŻNE INFO s75, POTRZEBNE WSPARCIE :(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 29, 2010 22:20 Re: Kasa K. II - 118 szt. + 38 - Długi :(

pisała do mnie Ania z Płońska, że koteczka, która była za mała na kastrację jak robiłyśmy akcję, jest W WYSOKIEJ CIĄŻY :( będę BARDZO wdzięczna, jeśli uda się NA CITO sfinansować zabieg (niestety ok 200 zł), w razie czego dorzucę coś od siebie. Z góry dziękuję!
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw kwi 29, 2010 22:31 Re: Kasa K. II - 118 szt. + 38 - Długi :(

O żesz #@$#(*)&^ :evil:

Aga napisz jej, żeby kotkę robiła. Jutro dostaję wypłatę... Potem się będziemy martwić.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw kwi 29, 2010 22:41 Re: Kasa K. II - 118 szt. + 38 - Długi :(

alareipan pisze:O żesz #@$#(*)&^ :evil:

Aga napisz jej, żeby kotkę robiła. Jutro dostaję wypłatę... Potem się będziemy martwić.

napisałam (podkreśliłam, że poród jest zagrożeniem dla kotki), prosiłam też o napisanie do Ciebie, podałam swój telefon jakby miała wątpliwości i chciała pogadać, nawet obiecałam, że sama zadzwonię jak dostanę SMS ;) więcej nic nie zrobię :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie maja 02, 2010 11:18 Re: Kasa K. II - 118 szt. + 38 - Długi :(

To za te 70zł :D

Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie maja 02, 2010 17:32 Re: Kasa K. II - 120 szt. + 35 - Długi :(

Aga wiesz coś? U mnie w skrzynce pusto :(

Kinia dzięki za świstek :ok:

Posłałam 200 zeta do _Bubu_, będzie ciachać kotki na początku tygodnia. Mocne :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto maja 04, 2010 22:02 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Post » Nie maja 02, 2010 22:11 Re: Kasa K. II - 120 szt. + 35 - Długi :(

alareipan pisze:Aga wiesz coś? U mnie w skrzynce pusto :(

wiem, we wtorek 4 V zabieg :) zaraz piszę PW z nrem konta lecznicy, poprosiłam Anię o doprecyzowanie tytułu przelewu i kwoty :) także mój SMS nieaktualny ;)

chyba, że ja przeleję ze swoich, a mi zwrócisz jak się dozbiera?
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon maja 03, 2010 18:02 Re: Kasa K. II - 120 szt. + 35 - Długi :(

Aga odpisałam, czekam :D :ok:

alareipan

Post » Wto maja 04, 2010 20:03 Re: Kasa K. II - 120 szt. + 35 - Długi :(

alareipan pisze:Aga odpisałam, czekam :D :ok:

wczoraj coś mi się z netem działo, już masz wszystkie informacje :)

btw. dzisiaj napisała do mnie dziewczyna, że chce wykastrować 2 przygarnięte kicie, ale nie ma pieniążków :( wiem, że teraz w Kasie pusto, ale chciałabym wstępnie zarezerwować dla niej 2 numerki, spokojnie może być na drugą połowę maja albo początek czerwca :) chyba, że zwyczajnie dopiszesz mi 1 rezerwację, a Monika będzie już sama się starała o kolejne ;) dzięki z góry :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto maja 04, 2010 21:41 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

Miałam dzisiaj schadzkę z mężem Boni :mrgreen: Do salda dopisuję kasę od Boni za bazarek :D Dziękuję bardzo! :1luvu:

Posłałam przed chwilą 200 zeta do lecznicy w Płońsku za ciężarówkę od cioci Ani. Miałam 80, plus 10 od Boni, dorzuciłam 10 od siebie i założyłam 100. Czyli ja jestem 100 na minusie, ale dzisiaj kończą się bazarki, to wyrównam :ok:

Aga zamieniłam ten Twój numerek na numerek Monstef, a Tobie dopisałam dwa nowe.

alareipan

Post » Wto maja 04, 2010 21:45 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

alareipan pisze:Miałam dzisiaj schadzkę z mężem Boni :mrgreen: Do salda dopisuję kasę od Boni za bazarek :D Dziękuję bardzo! :1luvu:

Posłałam przed chwilą 200 zeta do lecznicy w Płońsku za ciężarówkę od cioci Ani. Miałam 80, plus 10 od Boni, dorzuciłam 10 od siebie i założyłam 100. Czyli ja jestem 100 na minusie, ale dzisiaj kończą się bazarki, to wyrównam :ok:

Aga zamieniłam ten Twój numerek na numerek Monstef, a Tobie dopisałam dwa nowe.

dzięki za przelew, zabieg zrobiony, Ania cała przejęta :)

a p. Magdę zaprosiłam na wątek :)

z ostatniej chwili: tak jak pisałam tam na wątku- tym razem ja założę ile będzie trzeba, ważne, żeby kotka nie urodziła:

viewtopic.php?f=1&t=110799&start=60
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro maja 05, 2010 13:52 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

Dzień dobry,
to ja pisałam do Moniki-Agi w sprawie mojego Groszka i Marchewki (obydwie dziewczynki). Kombinuję, bo może uda mi się zorganizować sterylkę za darmo 8) Zasięgnęłam języka i dowiedziałam się, że w czerwcu będzie rozstrzygnięcie przetargu na darmowe sterylki dla mieszkańców dzielnicy Bielany :D Wtedy pieniądze z kasy będą mogły pójść dla innych kotów. Bardzo dziękuję za pomoc, będę pisać jak się czegoś dowiem.

Magda
Obrazek

Maryla Maryla

Od: Pt lis 20, 2009 14:42

Post » Śro maja 05, 2010 14:53 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

Witaj Magda :D

W razie czego Groszek z Marchewką (czy to ten duet na zdjęciu? :1luvu: ) maja już po numerku :D Jak się nie uda za darmoszke, to pisz.

A teraz podziękowania :D Dla Moorland i MonikiWarszawa :1luvu: :1luvu: Przelewy dotarły :D

Minus się zmniejsza :ok:

alareipan

Post » Śro maja 05, 2010 21:49 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

a moje wczorajsze "z ostatniej chwili" okazało się nieaktualne- ale propozycja dołożenia się do pilnego zabiegu jak najbardziej, jak będzie taka potrzeba :) za chwilę przelewam zaległości za bazarek drogeryjny :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw maja 06, 2010 13:43 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

Mieszkam w Tychach znalazłam kotkę jest u mnie od 1,5 miesiąca nie mam zamiaru jej nikomu oddać ani zanieść do piwnicy z której ją zabrałam Nie stać mnie na sterylkę proszę o pomoc finansową lub wiadomość gdzie w Tychach może jakiś weterynarz za darmo przeprowadzić ten zabieg Kicia ma ok 6 m

pusia1

Od: Śro maja 05, 2010 18:19

Post » Czw maja 06, 2010 15:23 Re: Kasa K. II - 121 szt. + 36 - Długi :(

Witaj Pusia.

Ja niestety nie wiem czy w ogóle jest taka możliwość w Tychach. Wiem, że Kaja555 robi z naszych klubowych funduszy, więc podejrzewam, że za darmo może być ciężko.

Zapiszę numerek dla kotki, ale będzie trzeba chwile poczekać, bo jesteśmy na minusie :(

A z dobrych wieści :D Dziekuję bardzo XAgaX i Lawince :1luvu: :1luvu: Przelewy za bazarki doszły :D

alareipan

[poprzednia][następna]