ale ma taka delikatną urode... na dziewuche tez pasowal

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:
A tu bąbelek w objęciach cioci gosiaa:
ruru pisze:Serniczku, on jest takie strasznie chudziutkie, malutkie chucherko, że chyba raczej Tosinek Banderas![]()
ale jakie już oczka śliczne i jaki bielutki i on do mojego wieloryba troszke podobny z pyszczka
kto wie może będzie wielki chłopak
dzięki wspaniałym wszystkim CIOCIOM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selene00 pisze:ruru pisze:O ja cięchłopak, a tyle było sprawdzania, aż wujek przyszedł i fachowo orzekł- dziewucha, tutaj zdjęcia z oględzin, heheheh:
quote]
![]()
Po raz pierwszy, czytając miau doświadczyłam ataku niepohamowanego rechotu i łez śmiechu
No nie mogę
![]()
To ci niespodzianka
/chyba w życiu nie nauczę się cytować na tym miau!/
kasiakom pisze:No ale on nie może być Banderas - u mnie w domu jest już jeden Antonio.
Tak sobie z mężem rozmawialiśmy i padła propozycja Zenon i BenonTylko nie wiemy który będzie który. To na razie tylko propozycje, bo Marcin powiedział, że jak spojrzy na pyszczek to imię się samo nasunie
A ja szczerze powiem, że będę brała pod uwagę forumowe propozycje, ale imiona ostatecznie wybierze Marcin - bo to dzięki niemu mogą przyjechać do nas oba.
Już niedługo śmigamy po kotki, nawet nie wiecie jakiego mam stresa
rybcie pisze:no to już jutro kotuchy odmienia się Wasz los - na domowy, pełny miłści i ciepła![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot] i 347 gości