Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 19, 2010 20:33 Re: Jaskółeczkę....ratuje kasiakom:) schronisko łódź

fajny kotus to najwazniejsze :ok: :ok:
ale ma taka delikatną urode... na dziewuche tez pasowal :lol: :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 19, 2010 21:14 Re: Jaskółeczkę....ratuje kasiakom:) schronisko łódź

no ładnie.... :? :D nazwałabym go Banderas-dla równowagi.....albo Desperado :lol:
Serniczek

Post » Pt lut 19, 2010 22:15 Re: Jaskółeczkę....ratuje kasiakom:) schronisko łódź

No już o seksmisji wiecie. Mały jest bardzo mocno wychudzony i jajeczka były bardzo malutkie. Po kastracji wykąpałam go, Magija, z Maćkiem i Krzyśkiem przesuszyli go suszarką. Testy zrobiliśmy, są ujemne, felisvac podany. Z dupki wylazł mu tasiemiec, bleee, nie nawidzę tasiemców, więc dostał tez zastrzyk mordujący tasiemce.

Kasiu, w lecznicy masz wszystko przyszykowane. Paczki są w lodówce razem ze środkiem do dezynfekcji. Paczuszki w domu od razu wsadź do lodówki, bo są tam felisvaci i szczepionka dla Samiego - one muszą być w lodówce. Na każdej ksiązeczce masz rozpiskę z datami co kiedy podawać.

Jaskółeczek ma kaszel i zawalone oskrzela. W jego paczuszcze jest antybiotyk i rozpiska podawania oraz data wizyty kontrolnej u weta.

Jakby coś było niejasne, to niech pani doktor do mnie dzwoni.

A tu bąbelek w objęciach cioci gosiaa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt lut 19, 2010 22:18 Re: Jaskółeczkę....ratuje kasiakom:) schronisko łódź

CoolCaty pisze:
A tu bąbelek w objęciach cioci gosiaa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zdecydowanie Banderas....względnie Antonio...... :)
Serniczek

Post » Pt lut 19, 2010 22:25 Re: Jaskółeczkę....ratuje kasiakom:) schronisko łódź

Serniczku, on jest takie strasznie chudziutkie, malutkie chucherko, że chyba raczej Tosinek Banderas :wink:

ale jakie już oczka śliczne i jaki bielutki i on do mojego wieloryba troszke podobny z pyszczka
kto wie może będzie wielki chłopak
dzięki wspaniałym wszystkim CIOCIOM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 19, 2010 22:28 Re: Jaskółeczka kocie dziecko co nie waży nic, schronisko łódź

[quote="ruru"]O ja cię 8O chłopak, a tyle było sprawdzania, aż wujek przyszedł i fachowo orzekł- dziewucha, tutaj zdjęcia z oględzin, heheheh:
quote]
:ryk: :ryk: Po raz pierwszy, czytając miau doświadczyłam ataku niepohamowanego rechotu i łez śmiechu :lol: No nie mogę :ryk: :ryk: To ci niespodzianka :ryk:
/chyba w życiu nie nauczę się cytować na tym miau! :evil: /
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lut 19, 2010 22:37 Re: Jaskółeczkę....ratuje kasiakom:) schronisko łódź

ruru pisze:Serniczku, on jest takie strasznie chudziutkie, malutkie chucherko, że chyba raczej Tosinek Banderas :wink:

ale jakie już oczka śliczne i jaki bielutki i on do mojego wieloryba troszke podobny z pyszczka
kto wie może będzie wielki chłopak
dzięki wspaniałym wszystkim CIOCIOM :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

przekonacie się,że to Banderas.....niech no tylko sobie podje..... :kotek:a skoro taki drobniusi to go trzeba nazwać Pudzian :lol: żeby się zainspirował....ja tez mam takiego byłego "drobniutkiego"-ledwo to zipało chodzący szkielet-a teraz panisko 10kg i tylko patrzy co by tu z michy zwędzić..... :lol:
Serniczek

Post » Pt lut 19, 2010 22:43 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

No ale on nie może być Banderas - u mnie w domu jest już jeden Antonio.
Tak sobie z mężem rozmawialiśmy i padła propozycja Zenon i Benon :mrgreen: Tylko nie wiemy który będzie który. To na razie tylko propozycje, bo Marcin powiedział, że jak spojrzy na pyszczek to imię się samo nasunie :wink: A ja szczerze powiem, że będę brała pod uwagę forumowe propozycje, ale imiona ostatecznie wybierze Marcin - bo to dzięki niemu mogą przyjechać do nas oba.
Już niedługo śmigamy po kotki, nawet nie wiecie jakiego mam stresa 8O
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pt lut 19, 2010 22:44 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

selene00 pisze:
ruru pisze:O ja cię 8O chłopak, a tyle było sprawdzania, aż wujek przyszedł i fachowo orzekł- dziewucha, tutaj zdjęcia z oględzin, heheheh:
quote]
:ryk: :ryk: Po raz pierwszy, czytając miau doświadczyłam ataku niepohamowanego rechotu i łez śmiechu :lol: No nie mogę :ryk: :ryk: To ci niespodzianka :ryk:
/chyba w życiu nie nauczę się cytować na tym miau! :evil: /

HEHEHEH, ŻEBY NIE BYŁO, TO TUTAJ TEŻ JEST FACHOWE SPRAWDZANIE PCI :wink: :twisted: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt lut 19, 2010 22:44 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

kasiakom pisze:No ale on nie może być Banderas - u mnie w domu jest już jeden Antonio.
Tak sobie z mężem rozmawialiśmy i padła propozycja Zenon i Benon :mrgreen: Tylko nie wiemy który będzie który. To na razie tylko propozycje, bo Marcin powiedział, że jak spojrzy na pyszczek to imię się samo nasunie :wink: A ja szczerze powiem, że będę brała pod uwagę forumowe propozycje, ale imiona ostatecznie wybierze Marcin - bo to dzięki niemu mogą przyjechać do nas oba.
Już niedługo śmigamy po kotki, nawet nie wiecie jakiego mam stresa 8O

Szczęsliwej drogi :D
Serniczek

Post » Pt lut 19, 2010 22:46 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

bedzie dobrze :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lut 19, 2010 23:08 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

:ok: za podróż i za zdrówko :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 19, 2010 23:12 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

no to już jutro kotuchy odmienia się Wasz los - na domowy, pełny miłści i ciepła :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pt lut 19, 2010 23:26 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

rybcie pisze:no to już jutro kotuchy odmienia się Wasz los - na domowy, pełny miłści i ciepła :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jutro dobry dzień :ok: I dwa kociaki z Konina też do domku jadą :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lut 20, 2010 9:12 Re: Jaskółeczka jest chłopcem! a ratuje kasiakom:)schron. łódź

szczęśliwej podróży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]