Dobrze że zaufał Hanelko. Ze przyszedł resztkami sił, po tym wypadku.Ze przyszedł po Pomoc i dał sobie pomóc. To uratowało jego życia. Do dziś myślę z jaką determinacją go codziennie szukałam i wołałam.Nie wierzyłam że go jeszcze zobaczę. Ten strach był okropny.To młodziutki kotek.
Ale prawdziwy szczęściarz i farciarz.I mądry. Bardzo madry kiciuś.Resztkami sił ale dotarł do kocich budek i miseczek , z których jeść co prawda nie mogł ale wiedział że tam mozna czekać na ratunek. Kiedy teraz o tym mysle ,to mam wrazenie że to wszystko to poprostu cud. Ta Pomoc która przyszła dla Niego tak szybko. Ludzie na Forum są Wspaniali.Fundacja Viva która błyskawicznie ruszyła z pomoca.To wszystko było niesamowite. Dziękuje Wszystkim z Całego Serca codziennie.Za to ze on jest. Ze zyje. Ze dostał druga SZANSE.
Kochani byłam z Mężem w Hurtowni. Kupiliśmy dla Tuptusia piasek, neutralizatory, saszetki i sucha karmę.Wieczorem wstawie rozliczenie zakupów z Hurtowni i Bozity.Jutro dokupię mu jeszcze trochę puszeczek z tunczykiem. Pięknie Dziękujemy z Całego Serca
W rozliczeniu ujete są wszystkie wpłaty od Was które do dzisiaj dotarły na Tuptusiowe konto, z przeznaczeniem na operacje i rehabilitacje Tuptusia.Pięknie Dziekujemy Wszystkim z Całego Serca
06.02. Ja-ba dla Tuptusia - 100 zł 08.02.-=Sara=-dla Tuptusia - 50 zł 08.02. Agiis-s dla Tuptusia - 50 zł 08.02. IZA&ANIA dla Tuptusia- 30 zł 08.02.Grzegorz S. dla Tuptusia - 50 zł 08.02.Afatima za bazarek Megany - 20 zł 08.02.Afatima dla Tuptusia - 30 zł 11.02.Bazarek Wiory od Afatima - 20 zł 11.02.Martalusia dla Tuptusia - 40 zł 11.02.Bazarek Agiis-s dla Tuptusia - 25 zł 12.02.Irenka dla Tuptusia - 100 zł 12.02.Nifredil dla Tuptusia - 70 zł 12.02.Bazarki Wiory dla Tuptusia - 91 zł 12.02.Bazarek Agiis-s dla Tuptusia - 10 zł 12.02.Magicmada za Bazarek dla Tuptusia - 15 zł 15.02.Bazarek Kya dla Tuptusia - 40 zł 15.02.Bazarek dla Tuptusia od Pucka69 - 20 zł 16.02.Bazarek dla Tuptusia od Wiory - 20 zł 16.02.Bazarek Anakolady dla Tuptusia - 20 zł 19.02.Bazarek Iwety dla Tuptusia - 75 zł 19.02.Bazarek Afatimy od Iwety - 25 zł 08.03.=Sara= Dla Tuptusia - 50 zł
Razem 951 zł.Wydano 364 zł Pozostało 587 zł. zaokragliłam do pełnej złotowki.
Dziękujemy Ci Olu. Kupiłam puszeczki z tuńczykiem dla Tuptusia. Jeszcze w promocji,ale chyba juz sie konczy, bo końcowka w sklepie. Tym razem wziełam też w oleju.Wieczorem wstawie rozliczenie.
Oj nie zajrzałam tutaj .Przepraszam. Przesilenie wiosenne chyba na mnie działa . Tuptuś teraz nabiera mocy. Mam na myśli moc fizyczną.Nie tyje specjalnie. Wsuwa z wielkim smakiem najlepiej duzo i często. Jak sie spóżnie kilka minut to robi krzyk. No jest forma.Perełka, mama Tuptusia ostatnio bardzo zżyła sie z Sarą ,z która jada posiłki. Jak mi serwer zacznie działać wstawie zdjęcia. Tuptuś coraz częściej wypatruje dworu.Chyba wiosna trochę tutaj działa. narazie i tak musimy czekać. Pozdrawiam Serdecznie i Pięknie Dziekujemy za odwiedziny na wątku.