Kruszyna pisze:Byłam tam w poniedziałek i wtorek - nie widziałam kotkiPodjadę jeszcze dzisiaj, może się pojawi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Byłam tam w poniedziałek i wtorek - nie widziałam kotkiPodjadę jeszcze dzisiaj, może się pojawi
Agness78 pisze:Dostałam od znajomego maila:
Moi Drodzy,
Poszukuję domu dla moich małych piwnicznych kociaków biedaków. Niestety jeszcze nie posiadam zdjęć. W tej chwili mają ok. 5 tyg. Są przepiękne, albowiem ich futerko jest kilku kolorowe.
Proszę przekażcie wiadomość znajomym, może ktoś chciałby uratować życie tych małych duszyczek.
Kocięta z poprzedniego miotu spotkała tragiczna śmierć, zostały zjedzone przez pchły, ale te jeszcze żyją. Proszę pomóżcie!!!!
ps. Poszukuję dla nich również domu tymczasowego.
Osoba, która chciałaby wziąć malucha otrzyma zdrowego kotka + ew. talony na szczepienia i wyprawkę.
Może jest ktoś kto miałby miejsce w DT dla maluszków ?![]()
![]()
![]()
Jesli tak to proszę o kontakt na PW.
jessi74 pisze:a dzisiaj jak wszystko dobrze pójdzie, to Oci jedzie już do nowego domku![]()
![]()
![]()
![]()
taka śliczna dziewczyna - poszczęściło się jej
Rudaa pisze:Oci pojechała do nowego domkuKciuki za małą, żeby szybko się zaaklimatyzowała w nowym miejscu
![]()
Rudaa pisze:Oci pojechała do nowego domkuKciuki za małą, żeby szybko się zaaklimatyzowała w nowym miejscu
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości