dune pisze:Dzień dobry serdeczne z majowym clematisem Nelly Moser
Wielkie, przeogromne kciuki za domek
No ładne kfiatki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dune pisze:Dzień dobry serdeczne z majowym clematisem Nelly Moser
Wielkie, przeogromne kciuki za domek
Tosza pisze:Macie już transport? Bo wysłałam pw do autorki wątku.
Gibutkowa pisze:Tosza pisze:Macie już transport? Bo wysłałam pw do autorki wątku.
Nie jestem pewna na 100% ale chyba będzie jechał z Bunią do Częstochowy, czy jakoś tak. Ale czekaj na potwierdzenie od Kruszyny
Tweety pisze:ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg
Gibutkowa pisze:Tweety pisze:ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg
Cześć Tweety
PW do Kruszyny napisz bo ona koordynuję akcję Behemotka-Jurusia
Tweety pisze:ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg
dzonss pisze:Tweety pisze:ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg
super czyli transport już jest. Transporterek zawsze jakis się załatwi, to akurat nie problem.
Tylko ja juz sie pogubiłam kompletnie w tych krakowskich domkach :p czekam na jakąś informację czy to jest juz ustalone na 100% i czy domek jest o wszystkim poinformowany
Kruszyna pisze:Tylko ktoś musiałby kontenerek pożyczyć, bo w moim pojedzie Bunia
I musi się w końcu wyjaśnić do kogo tak w ogóle pojedzie Jerzy, bo osoba, która do mnie pisała (Monika), to nie ta sama osoba, co Tosza
Ale może to ja jestem zakręcona i nie ma żadnego zamieszania
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 155 gości